The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Tele sağlıktaki hızlı artış, Vertiv iş ortakları için yeni BT altyapısı gerektiriyor

Bu yıl gerçekleşenlerle, müşterinizin altyapısının zaten sınırlarda olması muhtemeldir.

Pandemi öncesinde bile, sistemlerin teknoloji güncellemelerinde uzun bir gecikme süresi vardı. Güvenlik, yönetim, izleme ve yedek güç konusunda yetersizlikler bu ortamlara engel oluyor.

Şimdi durum daha korkunç. Eski sistemler; tele sağlık, giyilebilir cihazlar, uzaktan hasta izleme ve IoT tıbbi cihazlarından elde edilen veri hacimlerini desteklemek için mücadele etmektedir.

Müşterilerle nereden başlayabilirsiniz

Sağlık hizmeti sağlayıcılarının tele sağlık hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde sunulmasını sağlamak için şunları yapmaları gerekir:

  1. Tele sağlık altyapısına yedeklilik sağlayın
  1. Yeni nesil bilişim, depolama ve iletişim kabiliyetlerini desteklemek için eski altyapıyı modernize edin
  1. Kapasiteyi, kullanılabilirliği ve hız gerekliliklerini desteklemek için uç nokta bilişimden yararlanın

İlk adımınız, müşterilerinizin mevcut altyapılarının sanal ve tele sağlık hizmetlerini destekleme becerisini değerlendirmelerine aşağıdaki soruları sorarak yardımcı olmaktır:

  • Hastane, tele sağlık hizmetlerine yönelik sürekli ve artan talebi destekleyecek bant genişliğine sahip mi?
  • Tele sağlık sistemleri EHR ve PACS sistemlerine gerektiği gibi entegre edilmiş mi?
  • Bu hizmetlerin hasta bakımında daha önemli bir rol oynaması için gereken kaliteyi ve kullanılabilirliği tutarlı bir şekilde sağlayabiliyorlar mı?
  • Sağlık hizmeti sağlayıcısının gelecekteki tele sağlık stratejisi nasıl görünüyor?


Görüşmeleriniz, müşteri altyapılarındaki güvenlik açıklarını tanımlayacaktır. Bunlar açıkça tanımlandığında, hastalara ve klinisyenlere olağanüstü değer sunmalarını sağlamak için rotalarını düzeltmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Ele alınacak alanlar şunları içerir:

İş İstasyonları

Monitörler veya hemşire iş istasyonları gibi ekipmanlar için yeni siparişler güç koruması satma fırsatlarıdır. Masaüstü KGK çözümleri ve KVM anahtarları bu durumlarda temel eklentilerdir.

Kabinler ve küçük BT altyapısı

Artan veri hacimleri daha fazla bilişim, depolama ve iletişim kabiliyetlerini gerektirir. Dağıtık sağlık hizmetleri ortamında bulunan uç nokta altyapısı, uç nokta bilişimi sağlamak için daha büyük anahtarlar ve yönlendiricilerin yanı sıra daha güçlü sunucular barındırır. Müşteriler, performans ve çalışma süresi sağlamak için, daha iyi izleme ve güç yönetimine ihtiyaç duyar.

Hücreler ve uç nokta ortamları

Başlangıçta telekomünikasyon için tasarlanmış hücreler artık sunucuları, anahtarları, yönlendiricileri ve daha fazlasını barındırıyor. Daha fazla ekipman eklendiğinde, bu ortamlar yeni güç, soğutma ve izleme çözümleri gerektirecektir.

Tele sağlık fırsatlarına hazırlanma

Pandemi, tele sağlığın daha geniş ölçekte benimsenmesinin önündeki birçok engeli azaltmıştır. Bu artışa hızlı bir şekilde yanıt veren BT uzmanları, hizmet süresini ve performansı korurken hizmet sunumunu genişletmeye devam etmelidir.

Sağlık hizmetleri müşterilerinin bakıma erişimini daha sorunsuz bir şekilde genişletmelerine, hasta memnuniyetini artırmalarına ve maliyetleri düşürmelerine birlikte yardımcı olabiliriz.

Başlamanız için en iyi yol, tele sağlık teklifimizin arkasındaki ayrıntıları aşağıdaki yeni kaynaklarla incelemektir:

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon