The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

İş dünyası, kuruluşların çalışma şekillerini değiştirebilme kabiliyetlerinin ne kadar önemli olduğunu öğrendi. Gün geçmiyor ki, restoranların ve fiziki mağazaların kapandığı ya da müşterilerine hizmet verme şekillerini büyük ölçüde değiştirdikleri haberlerini almayalım. Bir dağıtım merkezi ve çok sayıda geleneksel mağaza veya hibrit mağaza ile çalışan işletmeler aniden sektörel ortamın büyük bir parçası haline geldi. Dünya dijitalleştikçe gelişmiş uzaktan yönetim ihtiyacı artıyor ve şirketler iş yerinde aynı anda bulunabilecek çalışan sayısını sınırlandırıyor. Hücresel bant dışı yönetim, BT ekiplerinin ağ altyapıları üzerinde sahip oldukları kontrolü daha da güçlendirir. LTE, bilgi teknolojisi yöneticilerinin güç kesildiğinde ve kimse tesiste olmadığında bile kontrolü elinde tutmasına olanak tanır.

Hücresel Bant Dışı Yönetim nedir?

Bant dışı yönetim veya OOBM, bir BT yöneticisinin seri konsol sunucusu gibi başka bir kanal üzerinden çalışırken ağ kaynaklarını kontrol edebilmesidir. Hücresel bant dışı yönetim, bir konsol sunucusu gibi bir uzaktan yönetim cihazı, yük devretme sırasında birincil ağ veya ikincil ağ olarak sürekliliği sağlamak için LTE ile donatılmış olduğunda gerçekleşir. Bu özellik, bir sunucuyu veya ağ cihazını onarmak için bir kişiyi gecenin 2’sinde uyandırma veya veri merkezine gitme ihtiyacını ortadan kaldırır.

Hücresel Bant Dışı Yönetim Nerede Gerekir?

LTE bant dışı yönetim, BT çalışanlarının her zaman tesiste olamayacağı şube konumları için ikincil bir ağ arayan kuruluşlar için çok kullanışlıdır. Birçok perakende kuruluşun birincil eternet bağlantısının olduğu ancak ikincil bir seçeneğin olmadığı hücresel bant dışı çözümlerimizi kullanarak başarılı olduğunu gördük.

Ayrıca, hücresel baz istasyonları ve yapı halindeki yeni mağazalar gibi konumlar, tüm ağ kurulmadan önce genellikle hücresel ikincil OOB kullanır. Bunun gibi durumlarda, hücresel ağ, sonsuza kadar veya tam ağ kurulana kadar birincil olarak kabul edilir.

Bir Gerçek Dünya Uygulaması

Perakende müşterilerimizden biri için, mağaza içi kiosklar ve artırılmış gerçeklik ekranları gibi yeni teknolojileri bir araya getirmek, pandemi sırasında satışlarını sürdürmelerine yardımcı oldu. Bu müşteri yüzlerce vitrin ve kapsamlı bir e-ticaret ağı aracılığıyla milyarlarca dolar üretmeye devam edebildi ancak büyümeye devam edilmesi, güvenilir işleme gücünü müşterilere yaklaştırmak için yönetimi kolay bir BT çözümü gerektiriyordu.

Merkezi ve bulut veri merkezlerini kullanmalarına yardımcı olmak için Vertiv™ Avocent® Seri Konsol ve Vertiv™ Avocent® DSView™ Yönetim Yazılımı kurduk. Seri konsol port konfigürasyonu, yükseltmeler, sorun giderme ve felaketten kurtarma için uzaktan erişim sağlar; bu da aşağıdakilere ek olarak seri port erişimi yoluyla bant içi ve bant dışı ağların güvenli yönetimini mümkün kılar:

  • Daha fazla sistem dayanıklılığı
  • Daha düşük veri merkezi destek maliyetleri
  • Edge bilişim sistemlerinin basitleştirilmiş uzaktan yönetimi
  • Geleceğe hazır BT çözümünden maksimum çalışma süresi
Hücresel Bant Dışı Yönetim Çözümleri

Vertiv Avocent® ACS 8000 seri konsol sunucusu ailesi, çoğu ağ uygulamasında aşağı akım ekipmanları için bant içi ve bant dışı güvenli görünürlük ve kontrol sunar. Son zamanlarda LTE yük devretme desteği ile donatılmış en yeni modeller pazara sunuldu ve BT ve ağ operasyonları merkezi personelinin herhangi bir zamanda dünyanın herhangi bir yerinden veri yönetimi gerçekleştirmesine olanak tanıdı. Genişletilmiş bellek özelliklerine, güncellenmiş Linux işletim sistemine ve DSViewTM yönetim yazılımına sahip çift çekirdekli ARM işlemci mimarisiyle müşteriler IP bağlantısından bağımsız olarak daha yüksek performans, güvenlik ve güvenilirlik seviyelerinin keyfini çıkarıyor.

Veri sistemleri için özelleştirmeyi ve merkezi kullanıcı yönetimini artırmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olmak için buradayız. Müşterilerinizin en büyük uzaktan yönetim zorlukları için yenilikçi çözümler yaratmak istiyorsanız lütfen www.Vertiv.com/Partners adresini ziyaret edin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon