The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Ağınızın Uç Noktasını İzlemek İçin 7 Gün İçinde Dikkat Edilecek Hususlar

Uç nokta tesislerini yönetmek için doğru dijital süreklilik çözümlerini kullanmak her zamankinden daha önemlidir.

Yüksek hızlı internet, yaygın kablosuz ve şirketlerin işlerini genişletme ve dijitalleştirme isteği, uç nokta tesislerinin büyümesine yardımcı olmuştur. Şirketler ve kamu hizmetleri kuruluşları şube ve uzak ofisleri, BT kabinlerini ve radyo ve hücre kulelerini destekleyerek her zaman, her yerde işletmeleri ve bağlantılı tüketicileri desteklemiştir.

Son sektör aksaklığı nedeniyle, çalışanlar günlük işe gidip gelmeyi ve ofiste çalışmayı evde çalışma ile takasladı. Şirketler, sanal özel ağ (VPN) bağlantılarının, bulut hizmetleri ani artışlarının (kısmen video toplantıları ve çevrimiçi iş birliği araçları ile yönlendirilen), güvenlik risklerinin ve donanım ve yazılım desteği için artan yardım masası çağrılarının hızla kullanımını ele alarak işlerini gerçek zamanlı olarak geliştirmekte zorlandı. Benzer şekilde, dünya genelindeki çalışmaların büyük bir kısmı köşe ofisten değil ev ofisi üzerinden gerçekleştirildiğinden, internet sağlayıcılarının konut bağlantısı hizmetleri desteğini üst noktalara taşımaları gerekiyordu.

Ayrıca, veri merkezleri taşınabilir hale gelmiştir. Artan iş ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermek, kritik süreçler için ultra düşük gecikme süresi gerektiren telekomünikasyon ve eğlence sağlayıcıları, hastaneler ve finansal hizmet firmaları gibi şirketler üzerinde ek stres yaratmıştır. Bu şirketler, önemli binaların dışındaki konteynerlerde veya diğer yüksek talep gören konumlarda küçük veri merkezleri açıyor. Bu uç nokta tesisleri, sürekli bağlantı sağlayarak iş gerekliliklerini destekler ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunar.

Uç Nokta Tesislerini Yönetmede Yeni Bilgelik

Peki, şirketlerin, kamu hizmetlerinin, internet sağlayıcılarının ve diğer firmaların bu sezon ve sonrasında dikkat etmeleri gereken uç nokta tesislerini yönetme konusunda yenilikler neler?

  1. Uzaktan çalışma böyle kalmaya devam edecek. Yakın zamanda yapılan bir Gartner anketi, tüm kuruluşların neredeyse yarısının çalışanların %81’ini veya daha fazlasını uzaktan çalışma modeline taşıdığını ortaya koydu. Finansal işler müdürleri maliyetleri kontrol etmek, iş gücü üretkenliğini artırmak ve daha esnek çalışma tarzları için yetenek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla uzaktan çalışmayı kullandığından bu uzaktan çalışanlardan bazıları asla geri dönemez. Bu durum, telekomünikasyon sağlayıcılarının bu ev tabanlı çalışanları desteklemek için uç nokta tesis yeteneklerini genişletmeye ve geliştirmeye devam etmesi gerektiği anlamına gelir.

  2. Uç nokta tesisleri, personelinizin üretkenliğini korur. Şirketler, genel merkezde ve diğer ofislerde, felaket kurtarmayı iyileştirmek için çok ihtiyaç duyulan yedekliliği sağlamak üzere ağları geliştirmiştir. Ofisler ve veri merkezleri boşaldıkça ve bir iskelet personel tarafından muhafaza edildikçe, şirketler altyapı ve VPN kesintileri açısından daha fazla risk altındadır. Bu gerçekleşirse, tüm iş gücü kelimenin tam anlamıyla çevrimdışı olabilir. Benzer şekilde, ev tabanlı çalışanların Wi-Fi sorunları varsa, şirket sistemlerine bağlanamayabilirler. Dünya genelindeki şirketler, kamu hizmetleri ve telekomünikasyon sağlayıcıları, işletmeleri çalışır durumda tutmak için ortak bir sorumluluğa sahiptir. Uç nokta tesisleri, verimliliklerini korumak için ihtiyaç duydukları bağlantı işletmelerini ve çalışanların ihtiyaç duyduğu bağlantı olanaklarını sağlamaya yardımcı olabilir.

  3. Uç nokta tesisleri fiziksel erişim sağlayamayabilir. Bazı müşterilerimizden colocation veri merkezlerine erişimin artık garanti edilmediğini duyduk. Benzer şekilde, uç nokta tesisleri temel kadroda olmayan personele erişimi kapatabilir veya personel sağlığını korumak, ekipmanın fiziksel ve çevresel bütünlüğünü korumak ve yeteneğin diğer görevlere odaklanmasını sağlamak için uzaktan yönetim modeline geçebilir. Merkezileştirilmiş yönetim yazılımı ve uzaktan izleme ve yönetim çözümleri, tesislerin ışık veya personel olmadan bağımsız olarak çalışmasına olanak tanır. Bu kabiliyetlere sahip uç nokta tesisleriyle henüz donatılmamış şirketler, operasyonlarının kesintisiz olmasını sağlamak için bunu gerçekleştirmek üzere hızla hareket etmek isteyeceklerdir.

  4. Uç nokta tesisleri büyümeye devam edecektir. Günümüzün sektör baskıları ve uzaktan faaliyete geçiş büyümesi dijitalleşme gibi küresel iş ihtiyaçlarıyla çelişiyor. Bu, Nesnelerin İnterneti (IoT) yerleştirmelerinde kullanılan sensör bağlantılı ekipmanlardan bulut hizmetlerinin ve iş uygulamalarının kullanımının artmasına kadar kurumsal ve kişisel uç noktalardaki büyümeyle eş zamanlı olarak gerçekleşmektedir. Tüm bu dijital dönüşüm, ultra hızlı, ultra öngörülebilir bağlantı için daha fazla iş ve bireysel tüketici ihtiyacına katkıda bulunur. Basit bir örnek olarak, sürekli değişen bir işi ve dağınık bir iş gücünü yönetmek için birden fazla cihazı kullanarak artık evde global bir iş yürüten bir icra kurulu başkanı düşünün. Her türlü kesinti İcra Kurulu Başkanı’nın (CEO) karar verme ve yürütme yeteneğini tehlikeye atacaktır.

  5. Uç nokta tesislerinin ek işlevsellik ve daha iyi hizmet verilebilirlik için gelişmesi gerekir. 2020'den önce, birçok uç nokta tesisi destekleyici bir rol oynadı. Değerliydiler ama her zaman kritik öneme sahip değillerdi. Şimdi, şirketlerin operasyonel dayanıklılığının ve gelecekteki büyüme planlarının önemli bir parçasılar. Şirketlerin, özellikle telekomünikasyon sağlayıcılarının, tesise veya ekipmanlara erişmeye yönelik tüm girişimleri tespit etmek, kritik varlıklara kesintisiz bir güç kaynağı ve soğutma sağlamak, ekipmanlar arasında elektrik gücü dağıtmak, gerektiğinde ekipmanları doğru şekilde yeniden başlatmak, tesis kaçağı ve nem algılaması sağlamak ve diğer gerekliliklerin yanı sıra genel ekipman sağlığını izlemek için uç nokta tesislerinin akıllı işlevselliğe sahip olduğundan emin olması gerekir. Sorunların erken tespiti, personelin akü gücüne geçiş, teknisyenleri proaktif onarımlara gönderme veya ekipman değiştirilirken trafiği başka bir tesise aktarma gibi zorlukları ele almak için proaktif bir şekilde hareket etmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, raf tabanlı ekipman, daha fazla teknoloji yoğunluklu tesiste verimli servis ve sürekli yönetim için tesislerin kurulmasına yardımcı olur.

  6. Uzaktan izleme hizmetleri, uç nokta tesislerinin çalışmasını sağlar. BT personeli, tüm tesisleri kendi evinin konforu ve güvenliğinden uzaktan izlemek için tek bir cam levha kullanabilir. Küresel şirketler güçlü merkezi yönetim yazılımına erişime sahip olsa da küçük işletmeler bu tür kapsamlı işlevlere ihtiyaç duymayabilir. Bu şirketler, tüm uç nokta cihazlarının çevrimiçi uzaktan izlenmesi ve yönetimi için bir araca erişerek bu yetenekleri erişilebilir ve bütçeye dahil hale getirebilir.

  7. Veriden anlam çıkarmak için yeni araçlar gereklidir. Uç nokta tesislerindeki ve uç noktalardaki büyüme ile BT ekipleri uyarılar ve alarmlarla bombardımana tutulacaktır. BT yönetim araçları önemli personele gönderilen e-postaları, önceliklendirilmiş çözüm için katman olaylarını otomatikleştirmek amacıyla önceden tanımlanmış protokolleri kullanabilir ve uçtan uca dijital iş akışı oluşturarak BT ekiplerinin daha verimli çalışmasını sağlayabilir.

Mevcut sektör baskıları BT maliyetleri ve kurumsal maliyetler üzerindeki stresi artırırken, uzaktan çalışma dünyası, öngörülemeyen talep artışları, yaygın bağlanabilirlik ve akıllı operasyonlar için işi yeniden düşünme fırsatı da sunuyor. Vertiv, uç nokta tesislerinizi başarıya nasıl hazırlayabileceğinizi stratejilendirmenize, doğru ekipmanlarla iş sürekliliğinizi ve felaketten kurtarmanızı güçlendirmenize ve görünürlüğü, kontrolü ve proaktif müdahaleyi artırmak için yeni araçlar kullanmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, BT personelini diğer temel görevlere yeniden atamanız gerekirse, sürekli uzaktan izleme ve yönetim hizmetleriyle kritik iş operasyonlarınızı desteklemeye hazırız.

Uç nokta tesisleri için stratejik tavsiyeye, teknik çözümlere veya sürekli servise ihtiyacınız varsa lütfen Vertiv temsilcinizle iletişime geçin.



Uç Noktanız Hakkında Bize İletişime Geçin


Sizinle İletişime Geçeceğiz!


Adı*
Soyadı*
E-posta *
Telefon
Şirket
Ülke*
Posta Kodu
Yorumlar
 

Gizlilik Bildirimi Onayı

(679/2016 numaralı AB Düzenlemesinin 13. Maddesi uyarınca sunulan) kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili bu gizlilik bildirimini alıp okudum ve şunlara izin veriyorum:

 
Kişisel verilerimin; sektör trendleri, etkinlikler, teklifler ve ürün lansmanları hakkında e-posta yoluyla haberdar olmak dâhil olmak üzere pazarlama amaçlarıyla işlenmesini kabul ediyorum.
 

Onayınız için teşekkür ederiz!
Kısa süre içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon