The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Telekomünikasyon Şirketleri ve Edge Bilişim: 5G Edge Bilişimin Zorluklarını Ele Alan Videolar

Telekomünikasyon Şirketleri ve Edge Bilişim: Fırsat mı, Dikkat Dağıtıcı mı veya Tehdit mi? (Tanıtım videosu)

Telekomünikasyon şirketleri, BT altyapısı ve 5G ağları için edge bilişimin sunduğu fırsatlara ve zorluklara hazır mı? Yukarıdaki videoyu izleyin ve Tehdit mi, fırsat mı? sayfasını ziyaret edin. Edge bilişim, telekomünikasyon şirketlerinin BT altyapıları üzerindeki tam etkisi bakımından telekomünikasyon şirketleri ve BT sektörü için ne anlama geliyor? Edge bilişim, 5G ağlarının ve internete bağlı aygıtların ana destekçisi olarak önümüzdeki on yılın en önemli teknolojilerinden biridir. Bu nedenle, telekomünikasyon şirketleri için büyük bir fırsat vaat ediyor ancak aynı zamanda büyük zorlukları da beraberinde getiriyor. Global telekomünikasyon uzmanlarından oluşan panelimizde bu konu tartışıldı ve telekomünikasyon edge ana faydalanıcılarının kimler olduğu açıklandı.

Telekomünikasyon şirketleri, BT altyapısı ve 5G ağları için edge bilişimin sunduğu fırsatlara ve zorluklara hazır mı? Uzmanlarımızın konuyla ilgili görüşlerini öğrenmek için aşağıdaki video klipleri izleyin.

Telekomünikasyon şirketlerinin 5G’yi başarılı bir şekilde paraya dönüştürmesi için gereken 3 önemli nokta nedir?

Telekomünikasyon şirketlerinin 5G ağ mimarisini nasıl en iyi şekilde parasallaştırabileceklerini öğrenmek ister misiniz? Yukarıdaki videoyu izleyin ve Tehdit mi, fırsat mı? sayfasını ziyaret edin. Telekomünikasyon şirketleri ve BT sektörü için edge bilişim ne anlama geliyor? Telekomünikasyon şirketlerinin BT altyapıları üzerindeki tam etkisi için. Telecoms direktörü Jon Abbot, 5G’nin kullanıcı deneyimini dönüştürecek şekilde ayarlanmasıyla, telekomünikasyon operatörlerinin yalnızca başkalarının içerik sunması için bir platform oluşturmakla kalmadığına ve yatırımlarını paraya dönüştürmeyi nasıl sağlayabileceklerine ilişkin 3 önemli nokta hakkında görüşlerini paylaşıyor.

Telekomünikasyon şirketleri 5G için gereken edge bilişim gücünü nasıl karşılayabilir?

5G’nin gerektirdiği edge bilişim gücü ve BT ağıyla örtüşmesi için telekomünikasyon şirketlerinin ne kadar iyi konum aldığını mı merak ediyorsunuz? Yukarıdaki videoyu izleyin ve Tehdit mi, fırsat mı? sayfasını ziyaret edin. Telekomünikasyon şirketleri ve BT sektörü için edge bilişim ne anlama geliyor? Yani telekomünikasyon BT sektörü üzerindeki edge bilişimin tam etkisini ortaya çıkarmak. Bu, telekomünikasyon operatörleri için rekabetçi bir konu haline geliyor. Vertiv LATAM Genel Müdürü Fernando Garcia bu konudaki tartışmayı başlatıyor.

5G için ağ edge’e doğru güç nasıl elde edilir?

Operatörler, hem telekomünikasyon donanımına hem de 5G için gereken edge bilişime güç sağlama zorluğuyla nasıl yüzleşiyor? Yukarıdaki videoyu izleyin ve Tehdit mi, fırsat mı? sayfasını ziyaret edin. Telekomünikasyon şirketleri ve BT sektörü için edge bilişim ne anlama geliyor? Edge bilişimin telekomünikasyon BT sektörü üzerindeki tam etkisini ortaya çıkarmak için. 5G sadece herhangi bir güce değil, doğru güce ihtiyaç duyar. Telecoms Asya Direktörü Danny Wong, operatörlerin bu sorunun nasıl üstesinden geldiğini ve aynı zamanda enerji verimliliğini nasıl koruduğunu anlatıyor.

Telekomünikasyon ağ Edge potansiyelini ortaya çıkarmak için ne gereklidir?

5G ve edge bilişim tarafından belirlenen telekomünikasyon ağ altyapısının bir sonraki aşamasını merak ediyor musunuz? Yukarıdaki videoyu izleyin ve Tehdit mi, fırsat mı? sayfasını ziyaret edin. Telekomünikasyon şirketleri ve BT sektörü için edge bilişim ne anlama geliyor? Edge bilişimin telekomünikasyon BT sektörü üzerindeki tam etkisini ortaya çıkarmak için. Operatörler, optimizasyon dolayısıyla merkezi ofis tesislerinde zaten bilgi işlem ve depolamayı yerleştirdi. Vertiv DC Güç Sistemleri Başkan Yardımcısı Scott Armul, bu stratejinin doğal ilerlemesinin 5G ve edge’e göre ne olduğu hakkında konuşuyor.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon