The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Hibernia Express, Vertiv ile okyanuslar arası kablolar kuruyor

Mayıs 13, 2019

Hibernia Networks, Atlantik Okyanusu'nun her iki tarafında deneyim, uzmanlık ve dağıtım hızımıza dayanarak iki tam entegre kablo karaya çıkarma istasyonu tasarlamak ve inşa etmek için iş ortağı olarak Vertiv'i seçti.

SmartMod Cable Landing Station

Müşteri

Hibernia Networks telekomünikasyon hizmetleri sağlayıcısı olan ABD’li özel bir şirketti. Ocak 2017'de GTT Communications tarafından satın alındı.

Sorun

Hibernia Express, Kuzey Amerika ile Avrupa'yı Halifax, Nova Scotia, Brean, İngiltere, Cork ve İrlanda’daki karaya çıkarma limanlarına bağlayan 4.600 km uzunluğunda, 6 çiftli bir transatlantik kablo sistemidir. Müşterinin, zorlu okyanus kenarı ortamları hakkında iyi bir bilgiye ve bu şartlar altında Hibernia Express’i bağlamak üzere kablo karaya çıkarma istasyonlarını kurmak için verimli, güvenilir soğutma sistemleri sağlamada kanıtlanmış yeteneğe sahip bir iş ortağına ihtiyacı vardı.

Çözüm

Hibernia Networks, Hibernia Express için iki global karaya çıkarma noktası olan Kanada ve Birleşik Krallık'ta yerel gereklilikleri karşılamak üzere yerinde monte edilebilecek prefabrik modüller tasarlamak ve inşa etmek için Vertiv'i seçti.

Kablo karaya çıkarma istasyonları, çalışmanın başlangıcından itibaren yalnızca yedi ayda tamamlandı ve Hibernia Express’in Atlantik Okyanusu‘nun her iki tarafındaki müşterilerine mutlak en düşük gecikme süresi ve ek yüksek performanslı global kapasiteyi sunmasını sağladı.

Vaka Özeti

Kapasite: 10,16 Tbit/s; <60 ms gecikme süresi

Teknoloji Tedarikçisi: TE Subcom

Vertiv Çözümleri:

  • Liebert DSE ve Liebert PDX ısı yönetimi üniteleri
  • Yüksek verimlilik sunan, güvenli uzaktan izleme / denetim ile DC Gücü
  • İnvertörler, VLRA aküleri ve diğer destek altyapısı

Sonuçlar:

  • Vertiv, zorlu okyanus kenarı koşulları altında,
    geçmiş yerleştirmelerden gelen uzmanlığa dayanan verimli, güvenilir soğutma sistemleri sağladı.
  • Her iki saha da, enerji verimliliği ve güç kullanım verimliliği
    için sektörün en yüksek standartlarına ulaşması amacıyla tasarlandı.
  • Eşzamanlı yerleştirmeler, çalışmanın başlatılmasından
    yedi ay sonra tamamlandı; geleneksel tuğla ve harç tesislerinin
    normal dağıtım süresinden %40 daha hızlı.
Vaka Çalışmasını İndir (PDF)
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon