The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Yüksek Sesle İnovasyon: Bulaşıcı Merakın Faydaları

Greg Ratcliff •

“Yüksek Sesle İnovasyon” adlı bu blog serisinde, Vertiv’in inovasyon kültürünü, yeni ve heyecan verici fikirlerin ortaya çıkmasına ve bir şirketin inovasyon kaslarını güçlendirmeye yardımcı olan beş davranış merceği ile ele alıyorum. Bu davranışların tanımı, inovasyon konusunda en sevdiğim kitaplardan birinde şu şekilde yapılıyor: “Yemek, Uyku, İnovasyon: Yaratıcılık Nasıl Kuruluşunuz İçinde Günlük Bir Alışkanlık Haline Getirilir?” Bu yazıda, nasıl merak uyandırdığımıza ve çalışanların yeni fikirleri keşfetme konusunda kendilerini rahat hissetmelerini ve yenilikçi bir düşünce yapısı oluşturmalarını sağlamak için kendi ilgi alanlarına ve departmanlarına hitap eden ortamlara nasıl yerleştirdiğimize odaklanacağız.

İnovasyon İcra Yetkilisi olarak, çoğu zaman merakı nasıl uyandırıp aşılayacağımızı ve doğası gereği meraklı olmayan bireyler arasında merakı nasıl bulaşıcı hale getirebileceğimizi düşünüyorum. Hızla değişen dijital dünyada, mühendislerimiz ve geliştiricilerimizin meraklı olmaya zaman ayırmaları kolay bir iş değildir. Her gün dinamik müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için özenle çalışıyorlar ve bu da her zaman “büyük resmi” düşünmeye zaman bırakmıyor. Daha yenilikçi düşünme yollarını kolaylaştırmaya yardımcı olmak için Vertiv ekip üyelerinin önlerindeki işin ötesinde düşünmeye ve hem ilgi alanlarını öne çıkaran hem de Vertiv’in geleceğine fayda sağlayacak yeni fikirler ve teknolojiler bulmaya teşvik edildiği Teknoloji Keşfi programımızı denetlemek işimin büyük bir kısmını oluşturuyor. Yakın zamanda yaşadığım rastgele merakla ilgili bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bir Vertiv teknoloji kâşifine yakın zamanda yaptığım bir ziyaret sırasında, Ar-Ge laboratuvarımızda bir akıllı fan prototipinin olduğunu fark ettim. Bu fan prototipinde beni etkileyen şey, titreşim için akıllı bağlantıları ve dönüştürücüleri olmasıydı. Daha fazla güvenilirlik için Vertiv sistemleri aracılığıyla titreşimi izleme potansiyelini görüştük. Bu kabiliyet, akıllı enerji tüketimi ve enerji kullanımının izlenmesi ile birlikte, bir fanın tamamen arızalanmadan çok önce tehlikede olup olmadığını veya bir arızasının olup olmadığını anlayabilecek bir şekilde kestirimci bir sisteme olanak tanıyacaktır.

Bu tür sensörler olay gerçekleştikten sonra eklenebilecek olsa da, bunları üreticiye tam olarak entegre ettirmek çok yenilikçi görünüyordu. Bu merak anında, bunları gelecekteki Liebert® iCOM™ soğutma ünitesi kontrollerine doğrudan bağlamak için potansiyel fikirleri araştırdık. Aşağıda keşif programımız aracılığıyla ekibimizde bu tür bir merak uyandırmaya çalışma yollarımızdan bazıları yer almaktadır:

Çeşitli İş Birlikleri için “İnovasyon Çorbası” Yapın

Geçen yıl Vertiv, teknoloji ortamındaki değişiklikleri izlemek ve tekliflerimizi potansiyel olarak geliştirebilecek ilgili yenilikleri belirlemek için Teknoloji Keşfi programını tanıttı. Teknoloji Keşfi programının temeli, kâşifleri olağan günlük rutinlerinden uzaklaşmalarını ve ilgilerini çeken alanlarda keşif yapmalarını sağlamaktı. Bakış açılarını genişletme çalışmamızın bir başka yolu da kâşifleri yalnızca departmana göre değil, aynı zamanda çeşitli kültürel, eğitimsel ve kariyer geçmişlerine göre de karıştırmaktır. Bu yöntemin, “inovasyon çorbası” olarak adlandırdığım şeyi veya bu keşif gruplarının sahada gördükleri teknolojik sorunların bazılarını çözmeye yardımcı olabilecek yeni düşünce yollarını deneyimleyebileceği çeşitli iş birliğini yaratacağını umuyorum. Örneğin, artan kabin yoğunluklarını karşılamak için sıvı soğutma çözümlerinin yerleştirilmesi gibi sektördeki endişelerin çözülmesine yardımcı olmak için kritik güç konusunda uzmanlaşmış bir kâşif ile ısı yönetiminden birini bir araya getirebiliriz.

Fikir Paylaşımı için Daha İyi Bir Platform Sağlayın

Teknoloji Keşfi programının başlamasıyla, inovasyon ofisimizin yeni fikirler için kilitli bir öneri kutusu olarak hizmet vermemesi önemliydi. Bunun yerine, programdaki üyeler için en güçlü teşviklerden biri, fikirlerinin şirket içindeki iş arkadaşları ve paydaşlar tarafından duyulmasını ve dikkate alınmasını sağlamaya yardımcı olmasıdır. Ve kâşifler, katkılarının şirketteki liderler arasında dolaşacağını bildiklerinden, yüksek kaliteli ve iyi sunulmuş fikirler göreceğimizi umuyorum.

Yenilikçi Düşünce Yapısına Sahip Fikir Üreticiler Arayın

Doğal olarak meraklı olmayanlarda merak uyandırmak önemlidir, ancak hem şirketin hem de sektörün daha iyi olması için entelektüel meraklarını keşfetmek üzere ekstra zaman ayıran bireyleri gözden kaçırmamalıyız. Keşif programımızda özel olan şey, Vertiv çalışanlarının normal programlarının ve iş yüklerinin ötesinde zaman ayırmalarıdır, bu nedenle grup, maaş çeki ile değil, harika bir şey yaratma umuduyla yeni fikirleri ifade etme ve dinleme fırsatıyla motive olmuş bireylerden oluşur. Gerçek değişimi yönlendirecek çözümler bulmaya kararlı kâşifler istiyoruz ve bu çabaları ödüllendirmek için, kâşif incelemelerimize ve fikir gönderimlerimize sıklıkla katkıda bulunan bireyleri takdir etmeye ve güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bir sonraki blog yazısında, müşteriye odaklanmanın önemini ele alacağım çünkü müşteri için değer yaratmayan bir buluş, inovasyon değildir. İnovasyon konusunda herhangi bir düşünceniz veya yorumunuz varsa, lütfen ile iletişime geçin. Fikirlerinizi duymak isterim.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon