The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Partners

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

 

 

Hoewel 5G-netwerken tot 90% efficiënter zijn dan hun 4G-voorgangers, hebben ze nog steeds veel meer energie nodig vanwege de toename in netwerkdichtheid, de grote afhankelijkheid van IT-systemen, de toename in netwerkgebruik en de versnelde groei van netwerkverkeer.

Telecommunicatiebedrijven moeten deze uitdagingen op twee manieren aanpakken:

  • Best practices voor energie-efficiëntie toepassen op netwerken
  • Hun klanten aanmoedigen om 5G te gebruiken om verbruik en uitstoot in alle lagen van de bevolking te verminderen

Dit zijn de belangrijkste bevindingen van het nieuwe onderzoeksdocument van STL Partners en Vertiv: Waarom energiebeheer cruciaal is voor het succes van 5G. Het artikel onderzoekt de uitdagingen waarmee de telecomaanbieders van vandaag worden geconfronteerd en schetst verschillende best practices die gericht zijn op het verminderen van het toenemende energieverbruik, de uitstoot en de kosten. Vul het onderstaande formulier in om het onderzoeksdocument te downloaden.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Bedrijf*
Land *
Postcode *
Opmerkingen

Toestemming privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen en ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte blijven over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.

 

Bedankt voor het versturen! Wij nemen binnenkort contact met u op.

Download de paper

PARTNERS
Partner-login

Taal & locatie