The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

De kracht van 5G

Ontdek meer over de oplossingen van Vertiv voor telecommunicatie, datacenters en edge-infrastructuur ter ondersteuning van 5G-netwerkinfrastructuur en help bedrijven bij de overgang naar 5G.

 

De kracht van 5G

OPTIMALISEREN VAN UW 5G-NETWERK

Neem contact op Bekijk de feiten

De eerste 5G-netwerken worden wereldwijd uitgerold. De toegenomen bandbreedte en hogere snelheden die ze leveren maken toepassingen mogelijk zoals high-definition video, gaming met ultralage latentie en geavanceerde telegeneeskunde. Terwijl operators hun 5G-netwerken uitrollen zijn beschikbaarheid en beveiliging van het cruciaal belang, maar het is beheren van de onvermijdelijke piek in energieverbruik een grote uitdaging.

Wij kunnen u helpen. Wij zijn Vertiv en bieden een breed portfolio met telecommunicatie-, datacenter- en edge-infrastructuuroplossingen die de huidige opkomende 5G-netwerken kunnen aandrijven, ondersteunen en beschermen.

OVERGANG NAAR 5G MET VERTIV

De belofte van 5G is geworteld in de exponentiële toename van de snelheid en het volume van de gegevensoverdracht die het netwerk mogelijk maakt. Naarmate meer geavanceerde en meer kritische applicaties online gaan, worden de betrouwbaarheid en beveiliging van het netwerk het meest belangrijke aspect. Deze uitdaging voor operators wordt nog groter door de miljoenen extra zendmasten die nodig zijn voor 5G-levering, die elk meer stroom vereisen dan vorige generaties.

Deze 5G-implementaties zijn een combinatie van traditionele telecom- en edge-locaties en introduceren nieuwe complexiteiten rond de integratie van gelijkstroom en wisselstroom, omgevingscontrole en -bescherming, fysieke en virtuele beveiliging en beheer en service op afstand. We bieden unieke expertise op telecom- en IT-gebied en het breedste portfolio infrastructuuroplossingen voor het beschermen en optimaliseren van uw 5G-implementaties.

“Hoewel vorige generatieverschuivingen aanzienlijke nieuwe klantgerichte mogelijkheden en onderliggende architectuurveranderingen hebben opgeleverd, vertegenwoordigt 5G een verschuiving van een andere omvang. 5G gaat de rol van draadloze connectiviteit in de maatschappij voor altijd veranderen en eerder onmogelijke gebruikssituaties mogelijk maken die helpen bij het creëren van een meer verbonden wereld.”

5G-ENERGIEBEHEER

Als de meest transformerende communicatietechnologie in een generatie, maakt 5G een universum van nieuwe diensten mogelijk. Het gaat onder meer om geavanceerde energiebeheercapaciteiten, die een cruciale rol spelen om de volgende uitdagingen op het gebied van energie en duurzaamheid het hoofd te bieden.

Kom meer te weten over deze uitdagingen en de aanpak hiervan in het nieuwste rapport van STL Partners en Vertiv.

GROEI IN VERKEER

MEER ZENDMASTEN NODIG VOOR DEZELFDE DEKKING

CLOUD-NATIVE NETWERKEN VEREISEN DATACENTEROMGEVINGEN

NOG VEEL MEER EDGE-LOCATIES, WAARONDER BROWNFIELDCONVERSIES

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het formulier in en wij brengen u in contact met een specialist.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Bedrijf *
Land *
Postcode *
Opmerkingen

Akkoord met privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen. Ik ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte worden gehouden over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.


Bedankt voor het versturen!
Wij nemen binnenkort contact met u op.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie