The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

COVID-19: hoe we reageren

Als bedrijf dat zich inzet om mensen verbonden te houden en informatie te laten stromen, werken we eraan om ons steentje bij te dragen om de bedrijfsactiviteiten (zowel die van ons als van onze klanten) vooruit te helpen in deze complexe tijden.

Vertiv staat genoteerd op de New York Stock Exchange

Volgend op de bedrijfscombinatie met GS Acquisition Holding Corp. Pure-play digitale kritieke infrastructuur provider zal verhandeld worden onder het tickersymbool VRT.

Onderzoek voorspelt dat Edge-Sites verdriedubbeld zijn tegen 2025.

Weredwijde enquête laat zien hoe de industrie evolueert en hoe het over vijf jaar kan zijn.

5G inschakelen

We hebben edge-archetypen gebruikt om de meest voorkomende gebruikssituaties te identificeren en dit is wat we hebben gevonden.

Partner Portal

Het bekroonde partnerprogramma van Vertiv is een van de beste in de industrie. Samen kunnen we beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en onze zakelijke doelen bereiken.

Avocent en Cybex – toetsenbord, video, muis (KVM)-schakelaars en seriële consoles

Wanneer u de controle over meerdere IT-apparaten in een ruimte of over verschillende geografische gebieden moet overnemen, kunt u vertrouwen op een toonaangevend toetsenbord, video, muis (KVM)-schakelaars en seriële consoles van Avocent of Cybex™ voor eenvoudige toegang tot waardevolle systeemgegevens.

Lees verder

Aanbevolen case-studies

Casestudies

Australische Telecom Provider

oktober 22, 2019 Lees verder

Taal & locatie