The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Opnieuw uitgevonden voor wederzijds succes

De overgang naar digitaal heeft voor een stimulatie van de IT-branche gezorgd, en de mogelijkheden zijn groter dan ooit.

Het Vertiv-partnerprogramma helpt u om uw voordeel te doen met deze nieuwe en uitdagende mogelijkheden. Door een partnerschap aan te gaan met Vertiv en onze meest innovatieve oplossingen op de markt te brengen, kunt u de meest dringende problemen van uw klanten oplossen. Als partner van Vertiv bent u zelfverzekerd, omdat u de nieuwste training hebt gevolgd en beschikt over de hulpmiddelen en ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft om te blijven groeien, een grotere winst te behalen en ervoor zorgen dat u toonaangevend bent in de branche. Samen zijn we in staat om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om onze zakelijke doelen te bereiken. Samen bereiken we de top!

Deze partnervoordelen helpen u te slagen

 • Kortingen en cadeau’s
  Verhoog zonder moeite uw winstgevendheid en betrek uw personeel.
 • Verkoop- en marketingondersteuning
  Download verkoop- en marketingoplossingen om uw verkoop te stimuleren en uw business te laten groeien.
 • Training
  Krijg toegang tot de nieuwste online en face-to-face trainingen en wordt uitgenodigd voor partnerevents.
 • Accountmanagement
  Bereik toegewijde accountmanagers die u helpen uw verkoop te stimuleren en tevredenheid leveren.

Profiteer van deze talloze voordelen door vandaag nog lid te worden van ons partnerprogramma.

SCHRIJF U NU IN

De voordelen als u onderdeel bent van de Vertiv-band

 1. Partner Portal

  Gebruik dit om toegang te krijgen tot exclusieve voordelen zoals dealregistratie en ons beloningsprogramma, contactpersonen voor ondersteuning, nieuwste promoties en meer.

 2. Vertiv University

  Toegang tot uitgebreide online verkoop en technische training. Consolideer en volg online trainingscertificeringen en trainingscertificeringen in het veld op één locatie.

 3. Incentiveplatform

  Beschikbaar voor alle VPP-geautoriseerde en Silver-partners, beloont partners voor het verkopen van Vertiv-producten. We noemen dit het "Vertiv Incentive Programma (VIP)".

 4. Speciale verkoopondersteuning

  Onze zeer ervaren vertegenwoordigers werken samen met uw team aan het identificeren en oplossen van uitdagingen wat betreft klanten en het stimuleren van de inkomsten voor uw bedrijf.

 5. Verkoopselectors en configurators

  We bieden u gebruiksvriendelijke productselectors en configurators, brochures, concurrerende battlekaarten, casestudies en meer, om u te helpen bij de groei van uw bedrijf.

 6. Marketingmiddelen

  Dit helpt u bij het genereren van meer leads en kansen en het promoten van uw partnerschap met Vertiv.

Bekroond partnerprogramma

Het Vertiv-partnerprogramma is een van de beste in de branche en is verschillende malen bekroond voor zijn uitmuntendheid.

Download de brochure

Bent U Al Partner?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en krijg toegang tot salestools en andere partner-gerelateerde informatie om uw business te ontwikkelen en stimuleren.

Partner-portal Aanmelden

Zoekt U Een Vertiv-Partner?

Onze partners hebben de kennis en ervaring die nodig is om u te ondersteunen bij uw zakelijke behoeften.

Salespartners Zoeken Supportpartners Zoeken
PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie