The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Partners

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Carrière

Samen bouwen we aan een wereld waar alle bedrijfsessentiële technologieën écht werken. Vertiv is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor stroom- en thermal managementsystemen.

EMEA Graduate Program - Vertiv Next Generation

Meer informatie

Vertiv is een bedrijf dat oplossingen biedt voor bedrijfskritische technologieën. Deze oplossingen komen vaak voort uit het evalueren van uiteenlopende standpunten en visies. Het is daarmee vanzelfsprekend dat er in alles wat wij doen een geest van integratie heerst. Het hebben van een breder scala aan ervaringen om uit te putten maakt ons niet alleen een gevarieerd bedrijf. Het maakt ons een beter bedrijf.

Vertiv werkt er hard aan om een wereldwijde organisatie te creëren die diversiteit ondersteunt en uitdraagt, integratie stimuleert en respect voor het individu nastreeft. We geloven dat het samenbrengen van slimme, enthousiaste en getalenteerde mensen met verschillende achtergronden leidt tot het ontstaan van nieuwe ideeën en zorgt voor veel energie.

Ons doel is om een goede werkgever te zijn op het gebied van promoties, overplaatsingen, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièreontwikkeling, trainingen gesponsord door het bedrijf, hulp bij opleidingen en sociale en recreatieve programma’s voor onze medewerkers.

Het arbeidsbeleid inzake gelijke kansen van Vertiv waarborgt dat er geen medewerker of sollicitant gediscrimineerd of geïntimideerd wordt op grond van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, invaliditeit, nationaliteit, veteranenstatus of enig ander kenmerk dat door de toepasselijke wet- en regelgeving wordt beschermd.

Programma’s die je succes ondersteunen

Bij Vertiv streven wij ernaar om de perfecte omgeving voor jou te scheppen zodat je je talenten kunt blijven ontwikkelen.

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van je potentieel. Wij integreren leer- en ontwikkelingsprogramma’s die intern zijn opgezet en worden gegeven op onze Academy, met mogelijkheden om te leren en te groeien door nieuwe projecten of werkzaamheden op je te nemen.

In de dynamische en uitdagende omgeving waarin wij opereren geloven wij in leerprogramma’s die deel uitmaken van een langetermijnstrategie. Wij bieden een breed scala aan technische trainingsprogramma’s zodat je kunt uitblinken als specialist in je eigen vakgebied. Daarnaast bieden we een compleet pakket van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

PARTNERS
Partner-login

Taal & locatie