The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Carrière

Samen bouwen we aan een wereld waar alle bedrijfsessentiële technologieën écht werken. Vertiv is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor stroom- en thermal managementsystemen.

Salestalentprogramma

Ons salestalentprogramma is een programma van 1 jaar waarmee je je overgang van het afstuderen naar de echte bedrijfswereld kunt versnellen en je carrière in de verkoop op een succesvolle manier kunt starten.

Bij Vertiv bieden we jou de kans om ervaring op te doen en te leren, jezelf te bewijzen en je te ontwikkelen. Je krijgt echte verantwoordelijkheden en de kans om vanaf dag één impact te hebben.

Meer informatie

Succesverhalen uit het programma

Marco Givonetti - building critical systems at Vertiv, after the Sales Talent Graduate Program
Marco Givonetti
Quote sign

Het salestalentprogramma is perfect voor de ontwikkeling van je carrière en biedt de juiste competenties en vaardigheden om in de toekomst een echte leider te worden bij een internationaal bedrijf op het hoogste niveau zoals Vertiv.

Ik kreeg de kans om verschillende benaderingen en perspectieven te ervaren via een specifiek rotatieprogramma voor technische verkoop en op die manier de basis te creëren voor een succesvolle en langdurige carrière.

Quote sign
Inigo Arangurem Miranda - empowering the digital world we live in, with Vertiv
Inigo Aranguren Miranda
Quote sign

Het beste aan het programma is dat je onderdeel bent van verschillende werkterreinen, mensen uit verschillende landen ontmoet en ook betrokken bent en leert bij het organiseren van bijeenkomsten, waardoor je inzicht krijgt in de taken van anderen binnen het bedrijf.

Quote sign
Lucia Bandolin - the people behind the vital applications today, with us at Vertiv
Lucia Bandolin
Quote sign

Toen ik aan dit programma voor net afgestudeerden begon, was ik als een zaadje met kleine wortels die tijdens mijn universitaire studie waren gegroeid.

Vertiv heeft mij voortdurend water gegeven en heeft mijn wortels de kans gegeven zich aan het land vast te hechten en met vertrouwen te groeien in een vruchtbare omgeving. Ik hoop steeds groter te kunnen groeien, gevoed door de kennis en passie van dit bedrijf. Ik ben bijzonder dankbaar voor deze mogelijkheid.

Quote sign
Piotr Dominski - sales talent graduate at Vertiv, making the digital world possible
Piotr Dominski
Quote sign

Wat mij tijdens mijn stageperiode het meest fascineerde was het gevoel dat ik als een van de medewerkers werd gezien, met daarbij de vrijheid om de mij toevertrouwde taken uit te voeren, de echte verantwoordelijkheid, het gevoel dat hetgeen je doet belangrijk is en impact heeft op het bedrijf.

Het salestalentprogramma biedt niet alleen een baan, maar ook een kans om geweldige mensen te ontmoeten, de mogelijkheid om over de hele wereld te reizen en deel te nemen aan een uitgebreid trainingspakket. Neem de sprong in het diepe, durf groots te dromen en sluit je aan bij Vertiv!

Quote sign

Vertiv is een bedrijf dat oplossingen biedt voor bedrijfskritische technologieën. Deze oplossingen komen vaak voort uit het evalueren van uiteenlopende standpunten en visies. Het is daarmee vanzelfsprekend dat er in alles wat wij doen een geest van integratie heerst. Het hebben van een breder scala aan ervaringen om uit te putten maakt ons niet alleen een gevarieerd bedrijf. Het maakt ons een beter bedrijf.

Vertiv werkt er hard aan om een wereldwijde organisatie te creëren die diversiteit ondersteunt en uitdraagt, integratie stimuleert en respect voor het individu nastreeft. We geloven dat het samenbrengen van slimme, enthousiaste en getalenteerde mensen met verschillende achtergronden leidt tot het ontstaan van nieuwe ideeën en zorgt voor veel energie.

Ons doel is om een goede werkgever te zijn op het gebied van promoties, overplaatsingen, salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, carrièreontwikkeling, trainingen gesponsord door het bedrijf, hulp bij opleidingen en sociale en recreatieve programma’s voor onze medewerkers.

Het arbeidsbeleid inzake gelijke kansen van Vertiv waarborgt dat er geen medewerker of sollicitant gediscrimineerd of geïntimideerd wordt op grond van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, invaliditeit, nationaliteit, veteranenstatus of enig ander kenmerk dat door de toepasselijke wet- en regelgeving wordt beschermd.

Programma’s die je succes ondersteunen

  • Bij Vertiv streven wij ernaar om de perfecte omgeving voor jou te scheppen zodat je je talenten kunt blijven ontwikkelen.
  • Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van je potentieel. Wij integreren leer- en ontwikkelingsprogramma’s die intern zijn opgezet en worden gegeven op onze Academy, met mogelijkheden om te leren en te groeien door nieuwe projecten of werkzaamheden op je te nemen.
  • In de dynamische en uitdagende omgeving waarin wij opereren geloven wij in leerprogramma’s die deel uitmaken van een langetermijnstrategie. Wij bieden een breed scala aan technische trainingsprogramma’s zodat je kunt uitblinken als specialist in je eigen vakgebied. Daarnaast bieden we een compleet pakket van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Taal & locatie