The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

De juiste oplossing voor uw unieke behoeften

We weten dat elk project anders is en dat de selectie, instelling en configuratie van nieuwe producten intimiderend kan zijn. Waarom niet op de experts terugvallen om te helpen bij het ontwerpen en bouwen van een oplossing voor uw uitdagingen?

Of het nu gaat om het configureren van het snelste microdatacenters, het uitbreiden van de capaciteit met colocatie en cloudservices, of het installeren van een modulair kabelstation, Vertiv biedt geprefabriceerde maar zeer aanpasbare oplossingen. Implementaties met een laag risico en hoge waarde hebben de extra voordelen van snellere levering en eenvoudigere assemblage ter plaatse.

BOUW UW EIGEN MODULAIR DATA CENTER

6
Continenten
Meer dan 200
Oplossingsspecialisten
Meer dan 3100
Field engineers
400+
Technische ondersteuning
14
Customer Experience laboratoria

Aangepast op uw behoeften

Aangepaste netwerkkasten met Vertiv Global Solutions

Vertiv Global Solutions passen datacenters aan met in de fabriek geïntegreerde, aangepaste netwerkkasten. We kunnen infrastructuur voor netwerkkasten ontwerpen en implementeren in een tijdsbestek van slechts een paar weken, waardoor een betere ecosysteemcontrole wordt gerealiseerd en de prestaties worden geoptimaliseerd. Onze oplossingen zijn gemaakt om de flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie te maximaliseren door uw specifieke vereisten te integreren in onze vereenvoudigde, gestandaardiseerde ontwerpen.

Meer informatie

Microdatacenters van Vertiv op maat gemaakt voor uw behoeften

Vertiv Global Solutions voor microdatacenters stemmen stroom, koeling, bewaking en racks op zakelijke behoeften en beperkingen af. Ons team helpt u bij het ontwikkelen van de initiële vereisten gedurende de hele uitvoering van het project, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Onze microdatacenter oplossingen bieden u een nieuwe manier om datacentercapaciteit in elke ruimte of plaats te implementeren.

Meer informatie

Configureer uw eigen Modulair Data Center

Pas uw edge computing aan met wereldwijde oplossingen van Vertiv

Vertiv Global Solutions ontgrendelen nieuwe edge mogelijkheden door schaalbare, aangepaste datacenters te ontwerpen en te leveren die de implementatie versnellen, de risico's minimaliseren en kosten beheersen. Implementeer van tientallen tot honderden aangepaste modulaire edge datacenters die worden gebouwd om de flexibiliteit te maximaliseren, de schaal te vergroten en de efficiëntie te verhogen.

Meer informatie

Configureer uw eigen Modulair Data Center

Bouw flexibele, schaalbare en efficiënte core datacenters met Vertiv

Vertiv Global Solutions maakt uitbreiding van core datacenters en capaciteit van bedrijfskritische faciliteiten eenvoudig. Vertiv maakt gebruik van modulaire integratietechnieken om onze klanten, contractanten en adviespartners effectiever te helpen bij het ontwerpen en bouwen van datacenters waar ook ter wereld. We bieden flexibele, schaalbare en efficiënte oplossingen die vooraf zijn ontworpen, geprefabriceerd en getest voordat ze op locatie snel worden geïmplementeerd en geassembleerd. Door verbinding te maken met IT, faciliteiten, netwerk en beveiliging, werkt ons team met oplossingen door het hele proces heen, van het ontwikkelen van de eerste vereisten tot de uitvoering van het project.

Meer informatie

Configureer uw eigen Modulair Data Center

Aangepaste colocatieoplossingen met Vertiv Global Solutions

Vertical Global Solutions helpt colocaties bij het maximaliseren van de efficiëntie, leveren flexibiliteit en zorgen voor just-in-time schaalbaarheid met aangepaste, vooraf gefabriceerde, geteste en geïntegreerde datacenters. We leveren unieke ontwerpen, bouwen en voeren een schaalbare faciliteit uit die het toevoegen van koeling, kracht en whitespace mogelijk maakt zodra dat nodig is.

Meer informatie

Configureer uw eigen Modulair Data Center

Maak gebruik van Vertiv Global Solutions voor op maat gemaakte kabelstations

Vertiv Global Solutions heeft wereldwijd een ongeëvenaarde modulaire datacenter productie voetafdruk, met een succesvolle installatie van een kabelstations op zes continenten. We leveren op maat gemaakte, vooraf geteste en in de fabriek geïntegreerde oplossingen voor kabelstations die de ideale combinatie van waarde en levertijd bieden. Met snelle implementaties van datacentercomponenten kunnen onze installaties met minder mensen ter plaatse worden geassembleerd, waar ook ter wereld.

Meer informatie

Efficiënt en gepersonaliseerd proces

Onze beproefde methoden zorgen voor aangepaste producten en een snelle levering.

Snel ontwerp Image
Snel ontwerp

Simplistische, herhaalbare bouwstenen voor subsystemen creëren een efficiënt, geautomatiseerd ontwerpproces met een laag risico.

Op maat gemaakte integratie Image
Op maat gemaakte integratie

Complexe mechanische en elektrische integratieactiviteiten worden in de fabriek voltooid om de kwaliteit en snelheid te behouden.

Simplistische assemblage Image
Simplistische assemblage

Heldere documentatie en een toegewijd team van ingenieurs stellen teams op locatie in staat om in de fabriek geïntegreerde modules eenvoudig te assembleren.

Global Service Image
Global Service

Een breed scala aan onderhouds- en prestatieservices verhogen de efficiëntie en verminderen de complexiteit waar ook ter wereld.

Starten

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie