The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

5G inschakelen: Het gebruik van Edge-archetypen om de meest volwassen gebruikssituaties te identificeren

april 08, 2019

Implementatie van 5G en de verbeteringen die het oplevert voor datadoorvoer, ultra-lage latentie en mobiliteit is nu een onvermijdelijkheid. Maar terwijl de investeringen in 3G- en 4G-technologieën werden aangewakkerd door duizelingwekkende acceptatiegraden van mobiele telefoons door netto nieuwe gebruikers over de hele wereld, kan de investering in 5G-technologie niet worden ondersteund door dezelfde marktdynamiek. Ontdek hoe telecomaanbieders, detailhandelaren, transportplanners, zorgaanbieders en anderen in staat zullen zijn om betere ervaringen, meer gepersonaliseerde diensten en snellere reactietijden te bieden door de IT-infrastructuur te implementeren die nodig is voor deze archetypen van edge computing.

Dit document identificeert verkoopbare gebruikssituaties van een 5G-netwerk, afgestemd met edge-archetypen geïdentificeerd door Vertiv.

Rapport downloaden

Gerelateerde artikelen

Energie-efficiëntie voor telecom infrastructuur, Vertiv @ MWC 2019

Bezoek ons op MWC 2019 om erachter te komen hoe u uw telecom infrastructuur kunt voorbereiden op de opkomst van de 5G-netwerken, die 100% beschikbaarheid en een ander niveau van energie-efficiëntie nodig hebben.

De volgende generatie edge: Wat we kunnen leren van de ontwikkeling van cellulaire architectuur

De huidige stortvloed van activiteit rond de edge verdoezelt het echte verhaal van edge computing - een geleidelijke evolutie met mijlpalen die een significante technologische vooruitgang markeren.

Telecombedrijven staan op een cruciaal punt bij de infrastructuur voor zelfrijdende voertuigen

Verbonden voertuigen zijn één van de grootste kansen van de telecombranche om de grote investeringen in 5G-netwerken terug te verdienen.

Partner-login

Taal & locatie