The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Telefónica 10th Global Workshop on Energy and Climate Change (9 - 11 October 2019)

Ekim 09 - Ekim 11, 2019

Image alternative text
Telefónica 10th Global Workshop on Energy and Climate Change
Ekim 09 - Ekim 11, 2019
Barceló Renacimiento Hotel, Sevilla, Spain
Vertiv's proud to be invited to Telefónica's 10th Global Energy and Climate Change Workshop this year taking place in Seville, Spain. The annual meeting place for leaders in energy transformation and collaborating companies in the field. During the event, the latest energy efficiency and renewable energy initiatives are exposed and shared. 
 
We’ll be presenting on how we helped Telefónica cut their energy consumption as well as their capital expenditure by providing Energy Savings as a Service (ESaaS) across Telefónica’s core and access sites in Europe and America. 
 
We look forward to showcasing our new generation, energy-efficient edge solutions to support applications at the enterprise level and the mobile network. 

İlgili Makaleler

Telefónica Image

Vaka Çalışmaları

Telefónica
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon