The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Uzaktan ve Edge Veri Merkezleri için Tek Faz KGK Uygulamalarında Lityum iyon Aküleri Yedek Güç Kaynağı Olarak Kullanmanın Avantajları

Lityum İyon aküler, milyonlarca tüketici cihazı için yaygın bir güç kaynağıdır. Ancak şu anda veri merkezlerinde kritik iş altyapısı için çalışma süresi sağlamanın bir yolu olarak Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) uygulamalarıyla kullanılmak üzere benimsenmektedirler. Lityum iyon aküler, dağıtık bilişim ve edge ağlarını yerleştirmek isteyen şirketlere yönelik uzak konumlardaki BT yerleştirmeleriyle kullanım için idealdir. Lityum iyon aküler daha güvenilir performans sunar, daha az bakım gerektirir ve kurşun asit akülere göre daha yüksek güç yoğunluğuna sahiptir. Lityum iyon aküler 3 kat daha uzun süre dayanır, böylece daha az akü değişimi ve daha düşük işçilik maliyeti sağlar. Ayrıca lityum iyon aküler, akünün güvenli çalışmasını sağlamaya yardımcı olan bir Akü İzleme Sistemi (BMS) ve diğer özelliklere sahiptir. Lityum iyon akülerin başlangıç maliyeti kurşun asit akülerden daha yüksek olsa da, bu maliyet farkı küçülmektedir. Lityum iyon aküler artık 5 yıl kadar kısa bir sürede kurşun asit akülere kıyasla daha düşük toplam sahip olma maliyeti (TCO) sağlayabilmektedir. KGK’nın tipik servis ömrü boyunca, bir lityum iyon akü sisteminin %40 veya daha fazla toplam sahip olma maliyeti (TCO) tasarrufu sağlayabileceği tahmin edilmektedir.

Detaylı Raporu İndir

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon