The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv’de Teknolojik İnovasyon: Resmi (Sosyal Medya)

Greg Ratcliff •

Hem resmi hem de resmi olmayan birçok forumda, rutin olarak müşterilerin aklında hangi konuların olduğunu soruyoruz. Bu soruda biraz takıntılıyız ve yanıtları ciddiye alıyoruz. Şirketimizin Global Güç Satış Başkan Yardımcısı Peter Panfil ile bir müşterinin LaGuardia Havalimanı’na giderken, olmasını istedikleri bir kabiliyet ile ilgili genel hatlarıyla görüştükleri bir plan üzerine bilindik bir hikaye (en azından Vertiv içinde) var. Yazılım aracılığıyla KGK kapasitesini artırmanın bir yolunu çizdikleri bir kokteyl peçetesi, Vertiv’in SoftScale™ teknolojisi haline geldi ve bugün tüm dünyada kullanılıyor.

Müşterileri dinlemek, anlamlı inovasyona giden ilk ve yeri doldurulamaz adım olsa da, şimdi farklı olan, tüm inovasyon sürecinin kuruluş genelinde geliştirilmiş ve resmileştirilmiş olmasıdır. Geçen Eylül ayında, İnovasyon İcra Yetkilisi olduğumda, Vertiv’de meydana gelen yenilikçi düşünceyi (ve faaliyeti) üstlenme ve büyümesine yardımcı olma sorumluluğunu kabul ettim.

 

5G, Nesnelerin İnterneti (IoT), Dijitalleşme ve Edge Yaygınlaştırma

Veri merkezi inovasyonu hiç bu kadar kritik öneme sahip olmamıştı. Her açıdan dijital parçalanma saldırısıyla karşı karşıyayız: 5G, Edge yaygınlaştırma, Nesnelerin İnterneti (IoT), pandemi sonrası uzaktan çalışma modelleri, toplumun genel dijitalleşmesi ve sürdürülebilirliğe yönelim bunlardan sadece birkaçı. Bu güçler, biri diğerini mümkün kılan bir karşılıklı bağımlılıklar ve bağlantılar ağı oluşturur ve buna uygun olarak, inovasyon ofisindeki çalışmalarımız da bağlantıları güçlendirmek ve genişletmekle ilgilidir.

Harici olarak, danışmanlar, laboratuvarlar, sektör dernekleri ve satıcılar dahil olmak üzere onlarca üniversite ve kurumsal iş ortağıyla olan bağlantılarımızı güçlendiriyoruz. Bu iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, yeni ortaya çıkan teknoloji trendlerini belirliyor ve bu trendlerin müşterilerimizi nasıl etkileyeceğini tahmin ediyoruz; bir yandan da satıcılarla iş birliği yapıyor ve CTO’dan CTO’ya inovasyon yol haritalarını paylaşıyoruz.

Dahili olarak, sürekli değişen teknoloji ortamını izlemek ve tekliflerimizle bağlantılı olan alakalı inovasyonu belirlemek için Teknoloji Gözcülerine yardımcı olmak gibi faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Örneğin, veri merkezleri için açık bir şekilde somut bir şey yapmıyoruz, ancak CO2’yi somutlaştıran bir şirketle çalıştık. Müşterilerin CO2 emisyonlarını azaltmalarına ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bu noktaları birleştirmek, büyük bir avantajdır ve bizi bu alanda benzersiz bir konuma taşımaktadır.

Ayrıca global düşünürleri bir araya getirmek ve fikirleri geçmişte olduğundan daha resmi bir şekilde teşvik etmek, tanımlamak ve geliştirmek için yıllık İnovasyon Zirveleri düzenliyoruz. Müşterilerimizle, aşırı yüksek yoğunluklu soğutma ve hidrojen yakıt hücreleri gibi konularda akıllarındaki sorular hakkında düzenli görüşmeler yapıyoruz. Onların zorluklarına ve başarılarına bağlı kalmak vizyonumuzu güçlendiriyor. 

En önemlisi, teknolojik gelişmeleri konseptten gerçeğe büyük bir şekilde taşımak için sistemlere ve kaynaklara sahibiz.

Vertiv, 2023 yılına kadar Ar-Ge ve mühendislik yeteneklerine yaptığı yatırımı önemli ölçüde artırmayı taahhüt etmiştir. Bu, yeniliği hayata geçiren, yeni ürün ve hizmetleri her zamankinden daha hızlı sunmamıza ve müşterilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamamıza yardımcı olan itici güçtür. Bu, 5G için ağın merkezinde ve Edge’inde büyümeyi hedefleyen ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmaya yardımcı olan ölçeklenebilir/modüler çözümler anlamına gelir.

Bir fikrin tohumunu alma, biraz bakım ve besin sağlama ve filizlenip filizlenmediğini görme kabiliyetine her zaman sahiptik. Fikir filizlendiğinde, daha fazla yatırım yapıyoruz. İnovasyon sürecimizi resmileştirmek, inovasyonları hayata geçirmek üzere eksiksiz bir sera inşa etmemiz için gerekli araçları sağladı. Ve bu yenilikler müşterilerimize, topluma ve gezegenimize fayda sağlıyor.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon