The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Şimdi Daha Fazla Bilişim Kapasitesine Mi İhtiyacınız Var? Prefabrik Modüler Veri Merkezi deneyin.

451 Research Raporu, Müşterilerin Kapasitesine ve Yerleştirme Zorluklarına Yönelik Vertiv SmartMod™ ve Power Module Güncellemesini Vurguluyor

Özellikle ağ edge’de çabuk yerleştirilebilen daha fazla bilişim kapasitesi için süregelen baskı Vertiv müşterileri için eşi görülmemiş dijital dönüşüm için zaman yaratıyor.

Prefabrik modüler (PFM) veri merkezleri ve güç odaları bu ihtiyaca cevap veriyor ve sonuç olarak veri merkezi altyapısında en hızlı büyüyen pazarlardan birini besliyor. 451 Research prefabrik pazarındaki büyümenin önümüzdeki iki yıl içinde güçlü olacağını, 2020’de 4 milyon USD gelire ulaşacağını tahmin ediyor.

Veri merkezi altyapı manzarasındaki bu kaymanın arkasında yatan nedir?

Bazı uygulama iş yükleri buluta veya ortak konum tesislerine geçiş yaparken, pek çok işletme güvenlik veya düşük bekleme gerekliliklerinden ötürü bazı verileri tesiste saklamayı tercih ediyor.

Ancak, yoğunluk arttıkça, tesis içi uygulamalarda mevcut olanlar bilişim kapasitesine yaklaşmaya başlıyor. PFM sistemleri daha küçük ayak iziyle yükseltme kapasitesi için hızlı bir seçenek sunuyor. Bunlar, endüstrinin farklı ekipmanların ve bileşenlerin karmaşıklığından daha standart inşaat bloklarından geliştirilen daha basit çözümlere doğru makro kaymasını örnekliyor.

Vertiv’in modüler veri merkezi çözümleri bu ihtiyaçlara nasıl karşılık veriyor?

Hızlı ölçeklenebilirliği destekleyen “iş ortasında” veya anahtar teslim yerleştirme için PFM veri merkezi ihtiyacı olan tesisler için Vertiv SmartMod ve Power Module var. Standartlaştırılmış bir portföyün parçası olarak, Vertiv SmartMod çözümleri potansiyel müşterilerin, hızlı fiyat teklifleri ve tahmini teslim süreleri aldıkları bir sizi anlaşılması kolay ürün konfigürasyonundan seçim yapmasına izin veriyor. Vertiv Power Module iki büyük sürümle birlikte telsim ediliyor ve veri merkezi yapımını veya yenileme projelerini mevcut tasarımda komple revizyon olmaksızın kolaylaştırıyor ve uygulamaları oluşturuyor.

Örneğin, Vertiv kısa süre önce taşıyıcı nötr karanlık fiber sitesinde taşıma kapasitesini hızla ölçeklendirmesi gereken bir hizmet sağlayıcı için altı ay içinde ve bütçeye uygun olarak 11 güç odası yerleştirdi. Başka bir senaryoda, Vertiv Kanada bir telekomünikasyon tesisine inşaat kurallarına ve deprem gerekliliklerine uyulmasını gerektiren modüler veri merkezi altyapısı için izin onayını temin etti ve güvenceye aldı. İlk siparişten devreye almaya kadar geçen süre 24 haftaydı.

Bir başka örnekte, Vertiv bir kumarhanenin yerleştirme hızına ve istikrarlı performansa yüksek hassasiyetini dikkate almak zorunda kaldı. Neyse ki, SmartMod sistemleri için kolaylaştırılmış sipariş süreci, mevcut veri merkezinin boş alanına dokunmadan oyun gücünü hızla genişletmemize izin verdi.

Vertiv SmartMod serisi daha düşük kapasite gerekliliklerini hedefliyor. Her modül,  uzaktan yönetim gibi tüm gerekli ve ileriye dönük komponentleri içeriyor, ancak yine de müşteri gereksinimleri için geliştirilebilir. Her modül 2 ila 12 raf ve bir muhafaza için 90kW yük veya iki bitişik muhafaza için 180kW içerecek şekilde yapılandırılabilir.

Vertiv Güç Modülleri tek bir sistem muhafazasında 600kW’ye kadar artımla 120 veya 200kW ölçeklenebilir ve ilave modül olmadan yükseltilebilir. Tüm Güç Modülleri kendi soğutma, yangını bastırma özelliğine ve kumanda panosuna sahiptir ve tam yükü beş dakikaya kadar koruyabilecek sayıda bataryayı barındırabilir. Sektör lideri Liebert EXL S1 KGK sistemi etrafında inşa edilmiş olan monolitik 1000 veya 1200kW sürümü, daha büyük siteler için güç yoğun kritik güç paketi sunar.

Yenilenmiş Vertiv SmartMod ve Power Module serileri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da satışta olup Kuzey Amerika’da da bu yılın başında satışa sunulacak.

PFM pazarı ve Vertiv SmartMod ve Power Module çözümlerini kullanmanın avantajları hakkında daha fazla bilgi edinmek için, “Vertiv veri merkezi özelleştirme işine hazır ürünler ekliyor” başlıklı 451 Research raporunu indirin.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon