The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Veri Merkezlerini Çalışır Durumda Tutarken Hizmet Teknolojilerini Güvenli Kılmak

Dünyanın çoğu, pandemiye yanıt olarak yeni bir evden çalışma gerçekliğine geçti ve tamamen uzakta çalışan bir iş gücünü desteklemek için tasarlanmamış ağlar üzerinde beklenmedik bir yük yarattı. Sosyal uzaklığın mekaniği, veri merkezlerini ve uç nokta tesislerini yeni yollarla test ediyor ve çoğu BT uzmanı hala yeni normalimizin sonuçlarıyla sıralama yapıyor.

Teknoloji ve sağladığı bağlanabilirlik, üretkenlik seviyesini bir nebze korumak için kritik öneme sahiptir ancak bu aynı zamanda teknoloji arızalarının her zamankinden daha fazla yavaşlatıcı olacağı anlamına gelir. İş dünyası gittikçe artan bir şekilde hayati ya da hayati olmayan olarak tanımlandığından, bu ağlara hizmet vermenin ve sürdürmenin temel tanım olduğu netlik kazanmıştır. Bu durum, servis teknisyenlerinin ağ kullanılabilirliğini ve performansını sağlamak için veri merkezlerine ve uç noktalara girdiği anlamına gelir.

Servis personeli, bunu göz önünde bulundurarakve ilgili sağlık risklerini anlayarak kendilerini, meslektaşlarını ve müşterilerini korumak için aşağıdaki en iyi uygulamalardan bazılarını gözlemlemelidir. Tabii ki, Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ve bölgesel halk sağlığı görevlilerinin önerileri, tüm güvenlik hususları için zorunlu temel olarak kabul edilmelidir.

  1. Hayati ve hayati olmayan görevleri tanımlayın. Hayati uygulamaların ve kritik altyapının güvenilirliğini sürdürüyor ve / veya geliştiriyorsa tüm görevler hayatidir. Bu, tüm acil müdahale, onarım ve önleyici bakım hizmetlerini kapsar. Çoğu durumda, federal, eyalet düzeyinde ve yerel hükümetler işletmeleri hayati veya hayati olmayan olarak onaylar. Hayati olmayan tüm görevler ertelenmelidir.
  2. Site güvenlik gerekliliklerini belirleyin. Bu gereklilikler, 10 veya daha fazla çalışanı olan sitelerde herkes için düzenli sıcaklık kontrolleri, tesis çalışanlarının virüse maruz kalmadığını veya yakın zamanda herhangi bir virüs sıcak noktasına seyahat etmediğini şart koşan kendi kendini belgelendirme, tesisteyken sosyal mesafenin korunması ve yüzeylerin virüssüz olmasını sağlamak için günlük temizlik protokolleridir. Güvenlik önerilerinin hızla geliştiğini ve hizmet profesyonellerinin ve müşteri temsilcilerinin mevcut yönergeler ve gereklilikler hakkında farkındalık sağlamak ve bunlara uymak için süreçlere sahip olması gerektiğini unutmayın.
  3. Saha ekiplerine güvenliği önceliklendirme yetkisi verin. Servis ekibi bir sitenin üzerinde mutabık kalınan güvenlik gerekliliklerini karşılamadığını tespit ederse, ekip üyeleri istedikleri zaman işi reddetme veya durdurma yetkisine sahip olmalıdır. Bu, müşterilerle zor görüşmelere yol açabilir ancak riskler başka yöne bakmak için çok büyüktür.
  4. Seyahati mümkün olduğunca sınırlandırın. Teknisyenleri sürüş mesafesi içindeki ziyaretlerle sınırlandırmaya çalışın ve mümkün olduğunca hava ve tren yolculuğu olmak üzere toplu taşıma araçlarından kaçının. Bu halk sağlığı yönergelerine uygundur ve virüsün bulaşmasını önlemeye yardımcı olur.
  5. Sıkı kendi kendine karantina yönergeleri uygulayın. Servis teknisyenleri sık sık sıcaklık kontrolleri yapmalı ve ateş durumunda kendi kendilerini karantinaya almalıdır. Ayrıca, DSÖ, Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri ve halk sağlığı görevlileri tarafından önerildiği üzere, herhangi bir kişisel veya mesleki etkileşim yoluyla virüse maruz kalırlarsa, kendi kendilerini karantinaya almalıdırlar.
  6. Kendinizi ve başkalarını koruma konusunda dikkatli olun. Sosyal mesafeyi koruyun ve başkalarının da buna uyduğundan emin olun, ellerinizi sık sık yıkayın, yakın temastan kaçının, hastaysanız evde kalın, el sıkışmayın, dirseğinizin iç tarafına öksürmeyin veya hapşırmayın ve çalışma ortamınıza göre ayarlamalar yapın.
  7. Uzak hizmetlerden yararlanın. Tüm siteler uzaktan hizmet için donanımlı değildir ancak kuruluşlar site ziyaretlerini en aza indirmek ve gerekli ziyaretleri yürütmeyi daha verimli hale getirmek için bu yetenekleri yoğun bir şekilde benimsemelidir. Uzaktan izleme ve servislerle, veri toplayabilir ve analiz edebilir ve birçok durumda potansiyel bir sorunu gidermek ve teknisyenlerin tesise fiziki olarak gitme ihtiyacını ortadan kaldırmak için uzaktan eylemler başlatabilirsiniz.

Sonuç olarak: Evden çalışma koşulları ve yaygın sosyal mesafe, güvenilir BT ve bağlantıyı her zamankinden daha önemli hale getiriyor. Servis ziyaretleri çok önemlidir ve kaçınılmazdır ancak servis personelinin ve müşterilerin güvenliğini sağlamak için atabileceğiniz adımlar vardır.

En son trendler, teknolojiler ve haberler hakkında bilgi sahibi olmak için blogumuza abone olun.

İlgili Makaleler

Services Image

Videolar

Services
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon