The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Edge’de BT: Kolaylaştırılmış Süreçlerle Hızlı Büyümeyi Yönetme

Edge bilişim için iş algısını ortaya çıkarmak bir pandemi gerektirdi ancak şimdi geri dönüş yok. Sağlık kuruluşları teletıp hizmetlerini devreye aldı; eğitim kuruluşları uzaktan öğretime başladı ve bunu ölçeklendirdi; devlet kurumları COVID-19 yardım ödemeleri ve diğer hizmetleri sundu ve perakendeciler online sipariş ve esnek teslimat dahil olmak üzere değişen tüketici alışkanlıklarına hızla uyum sağladı. Buna ek olarak, kuruluşlar tüm sektörlerde esnek karma çalışma modellerini benimseyerek çalışanlara nerede ve nasıl çalışacakları konusunda daha fazla seçenek ve söz hakkı sağlıyor. Edge bilişimin altın çağına ulaştığını söylemek abartı olmaz; bu teknolojiye yapılan harcamaların 2024 yılında tahminen 250,6 milyar dolara yükselecek olmasının bir nedeni budur.

Öyleyse, yakın gelecekte edge bilişimi neler bekliyor? Kuruluştan Edge’e: Karmaşık BT Altyapılarının Yerleştirilmesi ve Yönetimini Hızlandırmak adlı detaylı raporumuzda, BT ve tesis ekiplerinizin günümüzde uğraştığı bazı önemli eğilimleri inceliyoruz.

Daha Fazla Edge Tesis, Yönetilecek Daha Fazla Cihaz Anlamına Gelir

Veri merkeziniz, BT ve altyapı ekipleriniz her zamankinden daha fazla cihaz ve tesisi yönetirken, kullanıcı deneyimi ve iş gereklilikleriniz hızla arttı. Cihazınızın taban alanı şunları içerir:

  • Üretim, geliştirme ve test sunucuları
  • Hayati önem taşımayan sunucular
  • Yönetim masaüstleri
  • Depolama cihazları
  • Ağ ekipmanları
  • Uzak kabin güç dağıtım üniteleri (Rack PDU’lar), uzak kesintisiz güç kaynakları (KGK) ve sensörler
  • Kabin kapısı kilitleri
  • Kameralar
  • Diğer cihazlar

Bu eğilimler şunları içerir:

  • BT altyapıları büyüyor. Pandemi sırasında, tüm kuruluşların %46’sı, daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla uzak iş gücünü devreye almak, dijital servisleri ölçeklendirmek ve bilişim kaynaklarını kullanıcılara daha yakın hale getirmek için karma bulut yatırımlarını artırdı. Bulut ve edge yarışı, bir sürat koşusu haline geldi.

  • 5G kablosuz yeni uygulamaları etkinleştirecek: 5G, hızları 10 kat artıracak ve çok büyük miktarda edge verilerinin minimum gecikme süresiyle işlenmesini sağlayacaktır. Bu avantajlar, Nesnelerin İnterneti (IoT) uygulamalarına güç vermenizi ve yapay zeka (AI) ve makine öğrenmesi (ML) ile desteklenen otomasyon ve analizlerden daha kolay yararlanmanızı mümkün kılar.

  • BT yönetimi giderek daha karmaşık hale geliyor. BT ekiplerinin, giderek daha fazla satıcı araçlarıyla doldurulan ve yönetim karmaşıklığını artıran geniş bir ekipman yelpazesine güvenli ve uzaktan erişime ihtiyacı var. Ekibiniz; hız, basitlik ve ölçeği tercih eden bir endüstride araçları çoğaltmaya ayak uydurmakta zorlanabilir.

  • BT tesis erişimi garanti edilmez. Pandemi sırasında çoğu BT işi uzaktan yapıldı. BT ekipleri, colocation tesisleri gibi yerlere erişime sahip olabilir veya olmayabilir ancak tüm tesisler iş yerindeki personel sayısını büyük olasılıkla azaltmıştır. Buna ek olarak, BT personelini veya yerel sağlayıcıları anında edge tesislere göndermek normalde mümkün değildir veya arzu edilmez.

Sonuç olarak, BT ekibiniz ağ ve sunucu kabinlerinden mikro ve modüler veri merkezlerine kadar her şeyi içeren, genişleyen BT taban alanınızı nasıl yöneteceğinizi stratejik olarak düşünmektedir.

Hala manuel süreçler kullanıyorsanız, BT ekibiniz önemli bir iş yükü ile çalışıyordur. Ayrıca, personel sorumlulukları arttıkça hata olasılığı da artar. Son olarak, yanlış yapılandırılmış cihazlar güvenlik açıkları oluşturabilirken, uyarılara dikkat edilmemesi kritik ekipman hasarına veya arızalarına yol açabilir.

Neyse ki, sorumlu olduğunuz tüm BT cihazlarını yönetmenin daha iyi bir yolu var. Tüm BT altyapınızı uzaktan ve güvenli bir şekilde izlemek ve kontrol etmek için sağlam ve ölçeklenebilir bir çözüm kullanabilirsiniz. Personelinizin 4K akış erişimine ihtiyaç duyduğu kullanım durumları da dahil olmak üzere, kullanıcı ve cihaz büyümesini esnek ve hızlı bir şekilde destekleyebileceksiniz. Son olarak, kritik iyileştirmeler yapmak ve zaman içinde operasyonel verimliliğinizi artırmak için yerleşik Linux aygıt yazılımını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Edge bilişim geldi ve beklenenden daha hızlı büyüyor. Kuruluştan Edge’e: Karmaşık BT Altyapılarının Yerleştirmesini ve Yönetimini Hızlandırmak adlı detaylı raporumuzdan elde edeceğiniz bilgilerle yönetim yaklaşımınızı ölçeklendirmeye hazır olun.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon