Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Kanal Gücü: BT Kanal Ortakları için Vertiv Gelişmiş Destek

Simon Brady •

Dijital dönüşüm teknolojilerine olan talepteki artış sayesinde BT pazarı bu yıl güçlü bir büyümeye hazır. BT kanal ortaklarımızın bize on yıllardır en heyecan verici BT pazarlarından birinde nasıl yardımcı olabileceğine bakalım.

Aşının bulunması ve güçlü ekonomik iyileşme öngörüleri ile son zamanlarda yaşanan teşvik edici gelişmelere rağmen, en dayanıklı olanımız bile, geçen yıldan sonra biraz sarsılmış hissedebilir.

Geçen yıl, Covid-19 pandemisi nedeniyle müşteri bütçeleri sıkıştı ve genel olarak, bir araştırma şirketi olan IDC’ye göre dünya çapındaki BT harcamaları 2019’a kıyasla düz bir çizgideydi.

Ancak artık temkinli iyimserliğin gerekçeleri var. IDC, 2021 ile 2023 arasında global BT harcamalarının bulut bilişim, analiz ve yapay zeka da dahil olmak üzere yeni teknolojilerdeki büyüme nedeniyle yılda en az yüzde beş oranında büyüyeceğini tahmin etmiştir.

Dijital Dönüşüm Teknolojileri – BT Kanalı için Bir Sonraki Adım

Covid-19, evden çalışan insanlarda benzeri görülmemiş bir artış yarattı. Ayrıca, veri merkezleri de dahil olmak üzere dijital altyapının 21. yüzyıl ekonomilerinin ve toplumlarının sorunsuz çalışması için nasıl hayati önem taşıdığını da vurguladı. Pandeminin ne gibi uzun vadeli etkileri olacağını bilmek için henüz çok erken, ancak şirketlerin dijital dönüşüm teknolojilerine yatırım yapma planlarını hızlandırmış gibi görünüyor.

Uzaktan çalışmayı sağlamak, verimliliği artırmak ve işletmeleri yeni bir yöne çekmek için otomasyon, yapay zeka, analiz ve diğer teknolojilere milyarlarca dolar daha harcandı.

IDC’ye göre, dijital dönüşüme yapılan harcamanın 2020’den 2023’e kadar yıllık %15,5’lik bileşik büyüme ile yaklaşık 6,8 trilyon ABD dolarına ulaşması bekleniyor.

Müşteriler, daha hızlı karar verme ve daha hızlı iş akışları sağlayan teknolojiler arıyor. 2020 Vertiv EMEA Kanal Zirvesi’nde geçen Kasım ayında konuşan Dell Technologies UK dijital direktörü Margarete McGrath’a göre, 2020 yılının ilk çeyreğinde pek çok şirket bu kaynaklar için buluta yöneliyor ve bulut harcamaları %37 oranında artış gösteriyor.

Herkese açık bulut hizmetlerine çok fazla yatırım yapılmış olsa da, kurumsal yatırımın zararına olması şart değildir. Uptime Institute tarafından yapılan yakın tarihli bir ankete göre, kurumsal veri merkezi ne ölü ne de ölüyor. İş yüklerinin yarısından fazlasının 2022 ve sonrasında şirket içi veri merkezlerinde kalması bekleniyor.

Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojileri ve beşinci nesil IoT (5G) mobil ağlarında da güçlü bir büyüme bekleniyor.

Ağ Edge’den Kar

Bu trend aynı zamanda Edge altyapısına yatırımı da artırdı. Ağ Edge genel olarak altyapı pazarının daha küçük bir parçası olmaya devam ederken, Canalys’in araştırmasına göre, ortakların %35’i müşterilerin Edge yatırımlarının büyümesini beklediklerini söyledi.

BT kanalı pazarında, bu yıl BT projeleri için (özellikle dijital dönüşüm projeleri) geçici talebin ortaya çıkmasını görme ihtimali yüksektir. Birçok şirket için, dijital dönüşüm ve Edge bilişim denedikleri en zorlu BT projeleri arasında yer alacaktır (iş kültürünün, iş süreçlerinin vb. dahail olmak üzere işin tüm bölümlerini etkileyen teknoloji nedeniyle).

Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre, dijital dönüşüm projelerinin çoğu hedeflerine ulaşamıyor. Ancak kanal ortaklarımız, işletmelerin dijital dönüşüm için başarı oranlarını artırmalarına yardımcı olabilir.

BT Kanal Ortakları için Genişletilmiş Destek

Vertiv, kısa bir süre önce iş ortaklarına özel portföyünü genişletti ve bu portföy artık BT Kanalı edge altyapı portföyü için kapsamlı hizmet tekliflerini içeriyor. Garanti uzatmalardan sözleşme paketleri ve yerinde hizmetlere kadar uzanan özel hizmetler ve destek ile BT Kanalı ortakları, müşterilerin kritik altyapı bakımlarını basitleştirmelerine kolayca yardımcı olabilir.

Yakın zamanda tanıtılan hizmet teklifi sayesinde genişletilmiş Kanal portföyü, Vertiv iş ortaklarının, kritik uygulamalar için uzaktan teşhis ve önleyici izleme hizmeti olan küçük, uzak veya dağıtık kritik BT sitelerini veya Vertiv LIFE™ Services’ı yönetmeye yardımcı olan 5 yıllık bir KGK programı olan Vertiv™ Power Assurance gibi öğeler de dahil olmak üzere daha fazla hizmet satmasına olanak tanıyacaktır.

Dahası, iş ortakları, satış desteği, pazarlama materyali ve çevrimiçi eğitimi içeren Vertiv Partner Program (VPP) ve Vertiv Teşvik Programının (VIP) bir parçası olduğundan, hiçbir ek kaynak kullanmadan proje boyutlarını ve karlılıklarını artırma fırsatına sahiptir.

BT Kanal ortakları, uzmanlıklarını deneyimli güçlü satıcılarla birleştirerek müşterilerinin bu zorlukları aşmasına yardımcı olur. Güvenilir bir tesisin temeli olarak kritik BT Altyapısının kabinler, PDU’lar, KGK, soğutma ve uzaktan yönetim bileşenlerinden daha fazlasını gerektirdiğini hepimiz biliyoruz. Sakin bir düşünce yapısı, ürün ve teknolojiler üzerine derinlemesine bilgi, sektör uzmanlığı ve doğru işletme için doğru ürünü bilme becerisi gerektirir.

Bu yıl ve gelecek yıl, pek çok şirketin dijital dönüşüm projeleri için çok kısa bir dönem ve sürecin en zorlu kısmı olacak.

Kanal ortaklarımız, kuruluşların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmada önemli bir rol oynayacak ve bunu gerçekleştirerek sektörümüz için sürekli parlak bir gelecek yaratacaktır.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon