The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv’in Artırılmış Gerçeklik Uygulaması, Tüketici Teknolojisini Veri Merkezi Müşterilerine Getiriyor

Martin Coulthard •

Günümüzün en büyük ve en başarılı perakendecileri, yalnızca birbirine karşı değil, Amazon ve Amazon Etkisine karşı da rekabet ederek, tüketicinin dikkati ve bütçesine karşı artan bir mücadelede kilitleniyor. Sonuç, doğrudan müşteri deneyimi uygulamalarına ve teknolojilerine odaklanan bir silahlanma yarışıdır. Gelişmiş e-ticaret platformlarından tıklama listelerine kadar her ölçekten perakendeci, müşterileriyle etkileşimlerini sorunsuz ve tatmin edici hale getirmek için yoğun yatırımlar yapmaktadır.

İşletmeden işletmeye (B2B) şirketlerin müşteri deneyimini görmezden gelmelerini önermek haksız ve yanlış olur ancak çabalarının işletmeden tüketiciye (B2C) sektörünü geride bıraktığı kesinlikle doğrudur. B2B müşterileri farklıdır, daha karmaşık, genellikle çok adımlı bir karar verme sürecine sahiptir ancak karar vericiler insanlardır. Ve hepimiz gibi, anlamlı, bilgilendirici etkileşimler ve sorunsuz, hızlı işlemler beklemek için tüketici deneyimleri yoluyla koşullandırılmışlardır.

İster bir galon dondurma, ister yeni bir golf sopası, ister bu tartışmayla daha alakalı olarak, yeni bir kesintisiz güç kaynağı (KGK) sistemi satın alsınlar, bu beklentiler mevcuttur. Bu tüketici eğilimlerinin davranış eğilimleri olduğunu fark eden ve buna göre adapte olan B2B şirketleri, pazarlarında önemli bir avantaja sahip olacaktır. Vertiv, böyle bir şirket olmaya kendini adamıştır.

Bu taahhüdün en son örneği, Vertiv için B2B müşterilerimize tüketici sınıfı etkileşimli bir deneyim sunan türünün ilk örneği bir araç olan Vertiv™ XR uygulamasının yakın zamanda tanıtılmasıdır.

Müşteriye Uygunluk, Artırılmış Gerçeklik Uygulaması Oluşturma için bir Katalizördür

Vertiv XR Uygulaması, IT yöneticilerinin, veri merkezi operatörlerinin ve kanal iş ortaklarının Vertiv veri merkezi çözümlerini belirli bir tesiste işgal edecekleri konumda görselleştirmesine olanak tanır; aynı şekilde ev sahibi, nasıl göründüklerini görmek için yeni bir kanepenin veya mutfak kabinetlerinin sürümlerini kendi alanlarına yerleştirmek için sanal gerçeklik uygulamasını kullanabilir. İster sıra ister oturma odalarında olsun, tercih ettikleri konumdaki veri merkezi altyapı ekipmanını görselleştirerek, kullanıcılara ürün seçimi ve yerleştirme konusunda rehberlik eder. Bu sanal sunum, veri merkezi karar vericilerinin daha etkili bir şekilde planlamalarına ve tesislerinin fiziksel taban alanı daha iyi anlamalarına yardımcı olur.

Uygulama, kullanıcıların çeşitli Vertiv çözümlerini istedikleri zaman ve istedikleri yerde görmelerini ve keşfetmelerini sağlar ve tamamlayıcı çözümler önererek kullanıcıları satın alma ve kurulumdan sonra bağlı kalmaları için teşvik eder. Uygulama, tüm deneyimin sosyal paylaşımını bile kolaylaştırır çünkü bu konuda paylaşımda bulunamazsanız, gerçekten olmuş mudur?

Bu araç, veri merkezi alanında yenidir ve en iyi tüketici zenginleştirilmiş gerçeklik uygulamalarına göre biriktiğine inanıyoruz. Bu değerlendirmede yalnız değiliz. Vertiv XR Uygulaması, 2022 Teknoloji Ürünü Ödülleri’nde “Kurumsal En İyi Dijital Dönüşüm Ürünü veya Hizmeti” olarak adlandırıldı ve IT Channel tarafından “2022’de test edilen en iyi artırılmış gerçeklik uygulaması” olarak adlandırılan beş yıldızlı bir derecelendirme aldı. Uygulama, Apple App Store ve Google Play Store’da mevcuttur.

Tabii ki uygulama, müşterilerimiz ve kanal iş ortaklarımız için Vertiv ile çalışma deneyimini geliştirmeye odaklanan daha büyük dijitalleştirme girişimimizin bir parçasıdır. Müşteri odaklı olmak ve kısmen sınıfının en iyisi araçları sağlayarak üstün müşteri değeri yaratmak, devam eden stratejik önceliğimizin bir parçasıdır.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon