Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Case study: VodafoneZiggo beheert remote locaties met out-of-band management-oplossingen van Vertiv

Edge computing kan niet zonder out-of-band management

De behoefte aan connectiviteit is de afgelopen jaren sterk toegenomen, zowel in de zakelijke als in de privé-omgeving. De vraag naar netwerkservices nam uiteraard nog verder een vlucht toen we allen massaal thuis gingen werken en leren en op verschillende devices Netflix wilden kijken. Met edge computing speelt provider VodafoneZiggo in op deze trend en is zo in staat de dienstverlening te optimaliseren.

Om het toenemend aantal remote locaties efficiënt te beheren, maakt de telco gebruik van de out-of-band management-oplossingen van Vertiv en partner Improved IT, waardoor op kosten wordt bespaard en de stabiliteit van het netwerk wordt vergroot. In deze case study schetsen wij een aantal use cases en de potentie van edge computing. Vervolgens staan we stil bij de vraag wat marktpartijen als VodafoneZiggo nodig hebben om volledig te kunnen profiteren van edge computing. Daarbij speelt out-of-band management een belangrijke rol. Lees het hele verhaal en download de case study ‘VodafoneZiggo beheert remote locaties met out-of-band management-oplossingen van Vertiv’.

Toestemming privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen en ga akkoord met:

Partner-login

Taal & locatie