The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.

Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.

Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Yeni CMO, şirketin gelişmiş, yenilikçi dijital pazarlama deneyimi vizyonuna liderlik edecek.

İstanbul, Türkiye [18 Mayıs, 2022] – Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv (NYSE: VRT), Rainer Stiller’ı şirketin yeni Pazarlamadan Sorumlu Başkan (CMO) olarak atadı.

Stiller, müşterilere daha yenilikçi ve kişisel bir dijital pazarlama deneyimi sunma vizyonuna sahip Vertiv’in küresel pazarlama organizasyonuna liderlik edecek.

Stiller, 2017 yılında Vertiv’e EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katıldı ve bir süre sonra da Küresel Kanal Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına terfi etti.

Bu pozisyonda Vertiv’in talep oluşturma, müşteri deneyimi, sipariş süreçlerinin dijitalleştirilmesi, satış gücünün etkinleştirilmesi ve stratejik markalaşma konularındaki dönüşümüne destek oldu.

“Son dört yılda Rainer, dijital deneyimimizi geliştirerek ve Vertiv’i müşterilere hizmet ederken daha düşünceli, yaratıcı ve stratejik olmaya iterek pazarlama organizasyonumuzu başarıya ulaştırdı” diyen Vertiv Baş Strateji ve Geliştirme Sorumlusu Gary Niederpruem, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Pazarlamanın hem şirket içinde hem şirket dışındaki başarımızda oynadığı role olan tutkusu onu küresel pazarlama organizasyonumuzu yönetmek için mükemmel bir insan yapıyor.”

Vertiv’in ve pazarlama ekibinin müşterilere ulaşma ve onlarla etkileşim kurma çabalarında daha da yaratıcı, amaç odaklı ve analitik olmasına yardımcı olmayı planladığını belirten Stiller da “Hissedarlarımız ve tüm paydaşlarımız için gerçek bir fark yaratmaya kendini adamış, motivasyonu yüksek, çeşitliliği içinde barındıran, küresel bir ekibe liderlik edebileceğim bir organizasyonun parçası olmak memnuniyet verici” diyor.

Stiller, ABD, Fransa ve İsviçre merkezli F500 ve Euro Stoxx 50 şirketlerinde satış ve pazarlama yöneticiliği pozisyonlarında 20 yılı aşkın deneyime sahip. Münih Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Pazarlama ve İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mezunu olan Stiller, Almanya’daki BMW genel merkezinde pazarlamayla ilgili uzmanlık kazandı.

Vertiv Hakkında

Vertiv (NYSE: VRT), müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum düzeyde performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve sürekli hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi Columbus, Ohio ABD’de bulunan Vertiv, yaklaşık 24 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerikler için Vertiv.com. adresini ziyaret edebilirsiniz.

İleriye Dönük İfadeler

Bu yayın, 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Yasası’nın 27. Bölümü ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu açıklamalar sadece bir tahmindir. Gerçek olaylar veya sonuçlar burasa belirtilen ileriye dönük beyanlardakilerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, Vertiv ve operasyonlarıyla ilgili bu ve diğer önemli risk faktörlerinin tartışılması için Form 10-K hakkındaki en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q hakkındaki sonraki Üç Aylık raporlar da dahil olmak üzere, Vertiv’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunduğu dosyalara yönlendirilir. Vertiv, yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başk abir nedenle ileriye dönük beyanlarını güncelleme veya değiştirme konusunda hiçbir yükümlülük altında değildir ve herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.

BASIN İLETİŞİMİ

Büşra Mıhçı