The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv’in aldığı liderlik ödülleri şirketin ürünlerinin, stratejisinin ve yarattığı değerin başarısını kanıtlıyor

Türkiye, İstanbul [23 Haziran, 2022] – Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv (NYSE: VRT), Frost & Sullivan’dan prefabrik modüler (PFM) veri merkezi sektöründe ürün liderliği, Asya-Pasifik kritik güç sektöründe rekabet stratejisi ve müşteri değeri liderliği için EMEA’da tanınan üç sektör liderliği ödülü aldı.  

Alınan ödüllerle ilgili olarak Frost & Sullivan CEO’su Darrell Huntsman, “İnovasyonu ve büyümeyi desteklemek; yıkıcı teknolojiler, değer zincirinde yaşanan sıkışma, endüstri yakınsaması ve yeni iş modelleri gibi değişimi zorlayan stratejik zorunluluklar nedeniyle daha da zorlaştı. Bu nedenle Vertiv’in aldığı ödüllerle ön plana çıkması daha büyük bir başarı anlamına geliyor” dedi.

Frost & Sullivan, her ödül kategorisi için birden fazla adayın değerlendirildiği titiz bir analitik süreç uyguluyor. Bu süreç, aday gösterilen her şirket için iki boyutta en iyi uygulama kriterlerinin detaylı bir şekilde değerlendirmesini içeriyor. Vertiv, müşteri odaklı yaklaşımı, teknolojiye entegre ve çok yönlü ürünleri ile ortaya koyduğu güçlü performansıyla bu üç kategoride başarılı oldu.

Frost &Sullivan’a göre Vertiv’in karşılanmayan pazar ihtiyaçlarını ve yetersiz hizmet verilen müşteri gereksinimlerini ortaya koyma becerisi rakipsiz. Vertiv, mevcut pazar ihtiyaçlarını karşılayan ve müşterilerin gelecek beklentilerini tahmin eden ürün ve çözümler geliştirme konusunda da üstün bir performans ortaya koydu. Şirket, geniş kapsamlı ürün konumlandırma stratejisiyle, ortak yerleşim, bulut, kurumsal ve edge segmentler dahil olmak üzere veri merkezi pazarında başarılı bir şekilde farklı bir konum ve önemli bir rekabet avantajı sağladı.

 “Müşterilerimize bağlılık,  veri merkezi sektöründe yenilik ve mükemmelliğe adanmışlık Vertiv’deki en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor” diyen Vertiv CEO’su Rob Johnson, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Frost & Sullivan’ın müşteri odaklılığımızın ve çözüm stratejimizin değerini anlamasından onur duyuyoruz.” 

Her bir ödül için belirlenen kriterler ve yapılan analizler hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantılardaki Frost & Sullivan raporlarını okuyabilirsiniz.

  - EMEA Prefabrik Modüler Veri Merkezi Sektörü

“Şirketin prefabrik modüler veri merkezi portföyü; standart ürün platform, özel olarak oluşturulmuş çözümler ve hibrit tasarımlar olmak üzere üç temel unsur üzerine inşa edilmiş durumda. Araştırma; Vertiv’in ürün geliştirme stratejisinin merkezindeki ortak temanın müşterilerin sorunlu noktalarına ve değişen ihtiyaçlarına hitap etmek olduğunu ortaya çıkardı” Gautham Gnanajothi, Frost & Sullivan Global Araştırma Direktörü

 - Asya-Pasifik Kritik Güç Altyapısı Sektörü
“Frost & Sullivan, Vertiv’in yenilikçi tekliflerini sürekli daha üst seviyeye çıkarırken ve müşterilerin ihtiyaçlarını dinamik şekilde karşılarken durmaksızın kalitesini ve gelişimini güçlendirme yeteneğini takdir ediyor.” Iqra Azam, Frost & Sullivan En İyi Uygulamalar Araştırma Analisti

 - Asya-Pasifik UPS Sektörü

“Şirketin müşteriyi elinde tutma konusundaki güçlü performansı ve müşteri edinme yeteneği, ürün ve hizmetlerinin üstün kalitesinin bir kanıtı. Vertiv, sektörde benzersiz bir etki yaratarak mükemmel iş ortağı ağını güvence altına alıyor.” Iqra Azam, Frost & Sullivan En İyi Uygulamalar Araştırma Analisti

Vertiv Hakkında

Vertiv (NYSE: VRT), müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum düzeyde performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve sürekli hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi Columbus, Ohio ABD’de bulunan Vertiv, yaklaşık 24 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerikler için Vertiv.com. adresini ziyaret edebilirsiniz.

İleriye Dönük İfadeler

Bu yayın, 1995 tarihli Özel Menkul Kıymetler Dava Reformu Yasası, Menkul Kıymetler Yasası’nın 27. Bölümü ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası’nın 21E Bölümü anlamında ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu açıklamalar sadece bir tahmindir. Gerçek olaylar veya sonuçlar burasa belirtilen ileriye dönük beyanlardakilerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, Vertiv ve operasyonlarıyla ilgili bu ve diğer önemli risk faktörlerinin tartışılması için Form 10-K hakkındaki en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q hakkındaki sonraki Üç Aylık raporlar da dahil olmak üzere, Vertiv’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunduğu dosyalara yönlendirilir. Vertiv, yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başk abir nedenle ileriye dönük beyanlarını güncelleme veya değiştirme konusunda hiçbir yükümlülük altında değildir ve herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.

BASIN İLETİŞİMİ

Büşra Mıhçı
T 0539 512 61 11
E busra.mihci@piariletisim.com 

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon