Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv Kritik Uygulamalar İçin Yeni Nesil Orta Ölçekli UPS Sistemini Piyasaya Sundu

Mayıs 05, 2021

Vertiv™ Liebert® EXM2 endüstri lideri performans, güvenilirlik ve verimlilik sağlıyor

İstanbul, Türkiye [Mayıs 5, 2021] – Küresel bir kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümleri sağlayıcısı olan Vertiv (NYSE: VRT), bugün yüzde 97’ye varan çift dönüştürme verimliliği sağlayan ve dinamik çevrimiçi modla bu verimliliği yüzde 98,8’e kadar yükselen üç fazlı monolitik kesintisiz güç kaynağı (UPS) Vertiv™ Liebert® EXM2,’yi pazara sundu. 100 ila 250 kVA (kiloVoltAmper) arasında değişen güç kapasitesi ve kompakt ve esnek ayak iziyle sistem, metrolar ve demiryolları, sağlık hizmetleri, hafif sanayi, ticari ofisler ve orta büyüklükteki veri merkezleri dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için tasarlandı. Yeni ürün, şu anda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın (EMEA) yanı sıra Asya Pasifik ve Hindistan’da belirli ülkelerde bulunuyor.

Liebert EXM2 operasyon maliyetlerini azaltan ve enerji kaybını minimumda tutan akıllı paralelleme, makine öğrenimine dayalı üç işletim modu gibi verimliliği ve güvenilirliği artıran teknolojik gelişmeler sunuyor. Vertiv’in kanıtlanmış dinamik çevrimci modu, hızlı aktarım çıktı performansı ve güvenilirliğinin yanında yüzde 98,8’e kadar verimlilik elde edilmesini sağlıyor. Dahili modüler hataya dayanıklı tasarım; güvenli, kolay, hızlı kurulum ve servis imkanı sunarken ortalama onarım süresini (MTTR) azaltıp, kullanılabilirliği en üst düzeye çıkarıyor.

En son yenilikler, endüstri lideri verimlilik ve dolayısıyla enerji tasarrufu sağlayarak toplam sahip olma maliyetini (TCO) önemli ölçüde azaltıyor, yatırımın geri dönüşünü (ROI) hızlandırıyor. Liebert EXM2 lityum iyon pillerle (LIB) uyumlu ve 50 santigrat dereceye kadar yüksek sıcaklıkları tolere ederek soğutma ihtiyaçlarını ve bütün enerji tüketimini en aza indiriyor.

Liebert EXM2, esnek görünümler ve çoklu güvenlik seçenekleri sağlayan 9 inçlik bir dokunmatik ekran paneli aracılığıyla gelişmiş izleme, yönetim ve tanılama yetenekleri sunuyor. Akıllı kontroller ve iletişimler, Vertiv™ LIFE™ Services, Liebert® Nform, SiteScan® ve Trellis™ platform altyapısı izleme yazılımının yanı sıra üçüncü taraf batarya yönetim sistemleri (BMS) ve veri merkezi altyapı yönetimi (DCIM) sistemleriyle uyumlu.

Liebert EXM2 dünyanın dört bir yanında binlerce tesisi ve yaklaşık 1,7 GW iş açısından kritik yükü destekleyen, yüksek performanslı UPS sistemleri olarak geniş çapta tanınan amiral gemisi Liebert® EXM ve Liebert® NXC modellerinin yerini alıyor. Bu en son ürün yeniliği, bulut ve uç siteler arasında düşük gecikmeli bağlantı sağlayan orta büyüklükteki uygulamalar için son derece güvenilir ve verimli UPS’e yönelik artan ihtiyacı karşılıyor.

Vertiv Global AC Güç Başkan Yardımcısı Kyle Keeper, “Liebert EXM2 gelişimini endüstri lideri UPS sistemleri serimizden alıyor, enerji tasarrufunu artırmada ve müşterilerimize en son teknolojileri sunmada bir adım daha ileri gidiyor” diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: “Araştırma ve geliştirmeye yönelik artan yatırımlarımız, mühendislik ekiplerimizin en yeni çözümleri sunmak için portföyümüzü sürekli olarak yenilediği anlamına geliyor.”

“Gelişmiş dijital teknolojisi ve optimize edilmiş hata toleranslı tasarımıyla Liebert EXM2, yerden ve operasyonel maliyetlerden tasarruf ederken bir dizi kritik yüke güç sağlamak için optimum performans sağlayan güvenilirlik, verimlilik, esneklik ve zekayı birleştiriyor” diyen Vertiv Avrupa, Orta Doğu ve Afrika AC Güç Direktörü Andrea Ferro, sözlerine şöyle devam ediyor: “Sistem, çeşitli konfigürasyonlarda -sıralı, odaya ve hatta duvara veya köşeye- kurulabiliyor ve müşterilerin çok çeşitli konfigürasyonlar ve seçenekler arasından en iyi çözümü seçmesine olanak tanıyor.”

Güvenle nasıl ölçeklendirebileceğiniz hakkında Vertiv.com/SWC adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Vertiv Hakkında

Vertiv müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analiz ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezleri, iletişim ağları ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi ABD'nin Ohio eyaletinde, Columbus'ta bulunan Vertiv, yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede iş yapıyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haber ve içerik için Vertiv.com.’u ziyaret edebilirsiniz.

Açıklamalar

Bu açıklama, 1995 Özel Menkul Kıymetler Davaları Reform Yasası, Menkul Kıymetler Yasası Bölüm 27 ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası Bölüm 21E anlamında ileriye yönelik beyanlar içermektedir. Bu açıklamalar sadece bir tahmindir. Gerçek olaylar ya da sonuçlar, burada öne sürülen ileriye yönelik ifadelerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunlar, Vertiv ve operasyonlarıyla ilgili diğer önemli risk faktörlerinin tartışılması için Form 10-K hakkındaki en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q ile ilgili sonraki Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndaki dosyalarına yönlendirilir. Vertiv, yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka bir nedenle ileriye yönelik beyanlarını güncelleme veya değiştirmekle yükümlü değildir ve bu konuda herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.


Basın İletişimi
PİAR İletişim
Büşra Mıhçı
Busra.mihci@piariletisim.com

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon