The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Global müşterilerimize, ortaklarımıza ve topluluklarımıza:

Bugünlerde, modern çağda gördüklerimizden farklı bir küresel sağlık pandemisi ile karşı karşıyayız. COVID-19 (koronavirüs), sektörden veya konumdan bağımsız olarak hepimiz için esnek ve yardım etmeye hem de anında hazır olmamızı isteyen zorlu yeni bir gerçeklik yarattı.

İnsanları birbirine bağlı tutmaya ve bilgi akışını sağlamaya kendini adamış bir şirket olarak, bu karmaşık zamanlarda hem bizim hem de müşterilerimizin işlerinin sürekliliğini sağlamak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. En son güncellemeleri değerlendirmek ve çalışanlarımızı, müşterilerimizi ve topluluklarımızı en iyi şekilde korumak için kararlı adımlar atan bir ekip atamayı içeren küresel pandemik müdahale planımızı uygulamaya koyduk.

Faaliyet gösterdiğimiz birçok alanda yetkili makamlar tarafından belirlenen yönergelere dayanarak Vertiv tarafından gerçekleştirilen işlerin hayati öneme sahip olarak kabul edildiğini belirtmek önemlidir. BT ve telekomünikasyon ağlarının çalışmasını sağlayan kritik dijital altyapıyı sağlıyoruz, yani hastaneleri, hükumetleri ve diğer temel hizmetleri çalışır durumda ve bağlı tutmada önemli bir rol oynuyoruz. Sonuç olarak üretim tesislerimizi işletmeye devam ediyoruz ve servis çalışanlarımız müşterilerimize yardımcı olmaya devam ediyor.

Çalışanlarımız

Önceliğimiz, birlikte yaşadığımız ve çalıştığımız çalışanlarımızın ve toplulukların sağlığı ve güvenliğidir. İlaç sınıfı temizlik ürünleri kullanmak ve tüm çalışanların gün boyunca kendi iş istasyonlarını temizlemek için dezenfekte edici mendillere erişmesini sağlamak da dahil olmak üzere, yerel, ulusal ve uluslararası sağlık otoritelerinin en yeni yönlendimelerine dayanarak çalışanlarımızı en iyi şekilde korumak için bazı adımlar attık. Ayrıca seyahat kısıtlamaları ve sosyal mesafeli önlemler de oluşturduk. Bu kısıtlama ve önlemler, kendini hasta hisseden veya hasta hisseden yakın bir aile üyesine sahip herhangi bir çalışan için “kendi kendine karantina” tavsiyesini içerir.

Müşterilerimiz

Müşterilerimizin işlerindeki talepler değişiklik gösterdikçe, çevik olmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışıyoruz. İnsanlar evden veya başka yerlerden çalışmaya başladıkça, bu büyüyen uzak iş gücünü çevrimiçi, bağlı ve işlerini yapabilmeleri için yanıt vermeye ve üzerimize düşeni yapmaya hazır olmamız çok önemlidir. Global müdahale ekibimiz, operasyonlarımızın tüm yönlerini yakından takip etmekte ve müşterilerimize güvenli bir şekilde ürün ve hizmet sunma yeteneğimizi sürdürmek için mevcut tüm kaynakları kullanmaktadır. Müşteri lokasyonlarında zaman geçiren satış ve servis uzmanlarımız, hükumet sağlığı ve güvenliği yönergelerinin yanı sıra müşteri politikalarını da takip etmektedir.

Topluluklarımız

Sunduğumuz ürün ve hizmetler günümüzde ve her zaman dünyanın kritik dijital altyapısı için hayati öneme sahiptir. Hizmet verdiğimiz tüm topluluklarda tıbbi tedarikçilerimiz ve ilk müdahale ekiplerimiz için gerekli olan iş sürekliliğini, çevrimiçi öğrenmeyi ve hizmetleri desteklemek için bilgilerin akmaya devam etmesine yardımcı olmaya hazırız.

İleriye Bakarken

Kimse bu pandeminin ne kadar süreceğini veya hayatımızın - işte ve evde - ne kadar evrilmeye devam edeceğini bilmiyor. Bilinmeyene rağmen, Vertiv'in müşterilerimize hizmet vermeye, çalışanlarımızı desteklemeye ve topluluklarımızda bir fark yaratmak için çalışmaya devam edecek insanlara, teknolojiye ve odağa sahip olduğundan emin olabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, ekibimiz ihtiyaç duyulan her an ve her yerde yardım etmeye hazır ve isteklidir.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon