Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv, Uç Noktadan Merkezi birime kadar ‘Tak ve Çalıştır’ Veri Merkezlerini Geliştiriyor

Eylül 23, 2019

Vertiv SmartMod™ ve Power Module, veri merkezi ve güç kapasitesinin doğru boyutta, tam zamanında hızlı konuşlandırılmasını mümkün kılar

İstanbul, Türkiye [21 Ocak 2019] – Bugün, Vertiv, ana veri merkezinden ağın uç noktasına kapasitesini dağıtırken müşterilere daha fazla basitlik, verimlilik ve çeviklik sunmak amacıyla tasarlanan iki ürün ailesi ile birlikte kendi modüler veri merkezi yeteneğinin genişletildiğini duyurdu. Vertiv SmartMod, SmartMod MAX ve Power Module şimdi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da (EMEA) mevcuttur. 2019’dan itibaren Kuzey Amerika dahil olmak üzere diğer bölgelerde de pazara sunulacaktır.

Vertiv SmartMod ve SmartMod MAX

Vertiv SmartMod, geleneksel olarak oluşturulmuş veri merkezlerine göre, daha az yerinde kurulum gerektiren yeni veri merkezi beyaz alanının eklenmesine olanak tanıyan, tamamen kendi kendine yeten, kolayca yapılandırılabilir, siparişe hazır, prefabrik modüler (PFM) bir ürün yelpazesidir. Bu 'tak ve çalıştır' yaklaşımı, haftalarca veya aylarca süren çalıştırma ve işletmeye alma zamanını sadece birkaç güne azaltmakla kalmaz, aynı zamanda bileşenler tesis dışında önceden entegre edilmiş ve test edilmiş olduğundan, kalite sorunları potansiyelini azaltma avantajına sahiptir. Ön mühendisliği yapılmış entegre tasarım, SmartMod'un sahada ek değişiklik yapma olasılığını azaltarak, müşteriler için daha yüksek maliyet tahmini sağladığı anlamına gelir. Ayrıca, dağıtımı birden fazla ünitede veya birden fazla konumda yaparken, ortak bir görünüm, yerleşim ve donanım kiti ile bakım ve işletme faaliyetlerini kolaylaştırır.

SmartMod, iki ila on iki kabinden (600 mm veya 800 mm), 90 kW'ye kadar BT yükü ve 2N'ye kadar yedekli mimarilerden oluşan ölçeklendirilebilir bir BT yük kapasitesi yelpazesinde mevcuttur. Seçenekler arasında, Liebert® APM kesintisiz güç kaynağı (KGK) ile elektrik ve soğutma yedekliği sağlanmaktadır. Daha fazla kapasiteye ihtiyaç duyan müşteriler için, Vertiv SmartMod MAX, 180 kW’ye kadar BT yükü ve 24 adet kabinetiyle, temel SmartMod ürün yelpazesinin yaklaşık iki katı kapasiteye sahiptir. Liebert CRV sıralı soğutması dahil olmak üzere

Vertiv Power Module

BT ekipmanını tamamen kendi kendine yeten bir sistemde barındırmak için tasarlanan SmartMod ile birlikte Vertiv, önceden entegre edilmiş güç altyapısını içeren bir ürün ailesi olan Power Module’ü de pazara sunuyor. Power Module’ünün hava koşullarına dayanıklı ve kolayca taşınabilen muhafazası, yüksek performanslı KGK Liebert® EXL S1 ve akülerini içeren dahili bileşenleri korur. Ek olarak, özel Liebert PDX ısı yönetimi, ekipmanın optimum çalışma koşullarını sürdürmesini sağlayarak kullanım ömrünü uzatır. SmartMod'da olduğu gibi, Power Module’ü önceden entegre edilmiş bir Liebert MC mikrokanallı dış mekan kondenseriile donatılmıştır. Bu, sahada harici soğutma kurulumu ihtiyacını önler ve ayrıca teslimattan sistemlerin başlatılmasına kadar geçen süreyi kısaltır.

Power Module’ü, güç dağıtımını ve esnekliğini artırmak için çevik ve esnek bir yöntem gerektiren, yeni yapılan veya mevcut tesislere konuşlandırılmak üzere tasarlanmıştır. Bu modül, BT ekipmanları için kullanılabilecek pahalı zemin alanını kullanmadan mevcut bir tesisin dışına yerleştirilebilir. Aynı zamanda 'çalışırken müdahale edilebilir’ özelliğe sahiptir, yani kritik yükleri çevrimdışına alma ihtiyacı olmadan ek üniteler ekleyerek veya dahili olarak modüler KGK ünitesi ekleyerek, ortama yeni kapasite eklenebilir.  Power Module, sistemler için 600 kVA'dan 1200 kVA'ya kadar korumalı güç ve sabit kapasite sistemleri için ölçeklenebilir ve modüler olan bir KGK sistemi olarak mevcuttur.

Modüler Büyüme

Vertiv SmartMod ve Power Module, inşa edilmiş tesislerdeki ihtiyacı karşılayabilen, ve bazı durumlarda bu ihtiyacın tamamıyla yerini alan, yeni prefabrik modüler (PFM) veri merkezi form faktörleri için artan müşteri talebini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Bu konuda, Vertiv EMEA’nın Global Solutions başkan yardımcısı Viktor Petik: “Aynı tutarlı tasarımla, birden fazla bölgede hızla uygulanabilecek, hem beyaz alan hem de güç bakımından çevik veri merkezi altyapısına olan talep artıyor.”  “SmartMod ve Power Module ile Vertiv, dünyanın dört bir yanındaki müşteriler için özelleştirilmiş modüler veri merkezleri tasarlama konusundaki kanıtlanmış geçmişini kullanıyor ve şimdi bu standardizasyonun ek faydaları, maliyet tutarlılığı ve ortak bir kullanıcı deneyimi ile bu yeteneği artırabilir.” olarak ifade etti.

Sektör analisti 451 Research’e göre, prefabrik modüler (PFM) veri merkezleri pazarı, 2021 yılına kadar beş yıllık bileşik yıllık büyüme hızında (CAGR) yüzde 14,4 artış göstererek,4,4 milyar dolara ulaşacak. 451 Research’ün baş analisti Daniel Bizo, “Prefabrik modüler (PFM) metodolojisi, yeni veri merkezi kapasitesi, anahtar teslimi veya kritik alt sistemler geliştirmek ve inşa etmek için tercih edilen bir yol haline geliyor. Endüstriyel işlemlerle desteklendiğinde, kalite kontrol, montaj hızı ve inşa tutarlılığı açısından bu metodolojinin belirgin avantajları vardır” dedi. “Vertiv, özel prefabrik modüler (PFM) veri merkezlerinin, SmartMod’un ve Power Module’ün tedarikçisi olarak, her boyutta güvenilir ve verimli veri merkezi altyapısına olan talebin arttığı bir zamanda, kabul görmüş bir geçmiş başarıya sahiptir.”

Vertiv Power Module, SmartMod ve SmartMod MAX dahil olmak üzere Vertiv çözüm özellikleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: www.VertivCo.com/Solutions-TR.

Vertiv Hakkında

Vertiv, müşterilerinin hayati önem taşıyan uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum performans sergilemesini ve işletmenin ihtiyaçlarına göre geliştirilmesini sağlamak için donanım, yazılım, analitik ve sürekli servis imkânı sunmaktadır. Vertiv günümüz veri merkezlerinin, iletişim ağlarının ve ticari ve endüstriyel tesislerin karşı karşıya kaldığı en önemli güçlüklere buluttan ağın uç noktasına kadar uzanan bir güç, soğutma ve IT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyü ile çözümler sunmaktadır. Merkezi Columbus, Ohio, ABD’de bulunan Vertiv, yaklaşık 20.000’den fazla kişiyi istihdam etmekte ve 130’dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Daha fazla bilgi ve Vertiv hakkında en güncel haberler ve içerik için VertivCo.com adresini ziyaret edin.

Basın İletişimi
Yiğit Emre Güney
T +902165867974
E Yigit.Guney@vertivco.com

RESİMLERİ İNDİR
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon