The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Akıllı Şehirler bölümünde de belirtildiği gibi, analizimize dahil olan bazı sektörler hızla gelişmekte. Özellikle Akıllı Şehirler, Bulut ve Sunucu Barındırma ve Alternatif Enerji sektörleri gelişmeye devam ettikçe, bunların önem düzeyi de artacaktır.

Gaunt, “Bulut ve Sunucu Barındırma sektörünün büyümesi, hızlanmaya devam ediyor,” diye konuştu. “Asya'da temel sektörlerin buluta geçişiyle ilgili yukarı yöndeki eğrinin tam başlangıcında bulunuyoruz ve gelecekteki bazı kritik hizmetlerin de (Akıllı Şehirler ve Üretimi destekleyen IoT ağları gibi) bulutta gelişecek gibi görünüyor. Bulut ve Sunucu Barındırma sağlayıcıları, birçok kuruluşun kendi başlarına başarabileceklerinin ötesine geçen ve gelecekte kritikliği giderek artacak uygulamaların ilgisini çekecek kullanılabilirlik ve rahatlığı bir arada sunabileceklerini gösteriyor.“

Güneş, rüzgar, yakıt hücreleri ve enerji depolamayı içeren Alternatif Enerji sektörü, yılda yüzde 42 gibi bir hızla büyüyor ve gelecekte sektörleri elektrik şebekelerine aşırı bağımlılıktan korumada giderek önemli bir rol oynayacak. Nation, “Şu anda çoğu alternatif enerji teknolojisi uygulaması, şebeke enerjisini takviye etme amaçlı kullanılıyor,” dedi. “Ancak Alternatif Enerjiyi ilk benimseyenlerin, bu kaynağı birincil güç kaynağı olarak kullandıklarını görüyoruz. Bu teknolojiler güvenilir ve ekonomik olduklarını kanıtladıkça, yaklaşım da daha fazla uygulanabilir hale gelecektir.”

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

 

İlgili Makaleler

Kesintinin maliyeti Image

Makaleler Konular

Kesintinin maliyeti
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon