The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

“Kamu hizmetlerinin listesinin en üstünde olmasına şaşırmadım. Güç üretimi ve dağıtımı birçok sektörün temelini oluşturur. Her şey kamu hizmetlerine bağlıdır ve bir kamu hizmetinin arzı durduğunda neredeyse her sektör bundan etkilenir.”

Robert Linsdell,
Avustralya ve Yeni Zelanda'da Vertiv'in ülke müdürü

Analizimizde "nükleer enerji, gaz hizmeti, su arıtma ve elektrik üretme, dağıtım ve iletme" olarak tanımlanan kamu hizmetleri, panelistlerimiz tarafından dünyanın en kritik sektörü olarak seçildi.

<pGüvenilir enerjinin her gün ihtiyacımız olan birçok hizmet ve sistemin temelini oluşturması nedeniyle, kamu hizmetleri önem tablosundaki neredeyse her ölçütte yüksek puan elde etti. Kesintiler kısa sürede kapsamlı bir etkide bulunur, toplumsal huzursuzluk yaratabilir ve çoğu zaman diğer sektörlere de sıçrayarak işleri ve ticareti dondurabilir.

Vertiv Kuzey Amerika'da başkan yardımcısı ve güç sistemi hizmetlerinden sorumlu genel müdür olan panelist Tom Nation buna katılıyor. "Çoğu sektör, kamu hizmetinin kaybına karşı KGK ve yedek jeneratörler gibi koruyucu unsurlardan yararlanın ve bunlar kısa süreli ve izole sorunlara karşı son derece etkilidir. Ancak 2003'te ABD'nin kuzeydoğusunu etkileyen kesintide olduğu gibi şebekenin büyük bölümü arızalandığında, toplumun tamamını felce uğratacak kadar yaygın sorunlar görünebilir."

DÜNYANIN EN KRİTİK SEKTÖRLERİ RAPORUNU PAYLAŞIN

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon