The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Uninterrupted power is crucial in today's data centers. You need real-time, comprehensive visibility to your energy usage to make fast, informed decisions to ensure peak performance and business continuity. Full​ understanding of your power system design and dependencies is essential to maximize resources, minimize waste and improve compliance. With solid baseline across resources and standardized reports, you can make more accurate capacity forecasts and deployment plans.

Challenges

Comprehensive View

  • Gain a comprehensive view of power resources and utilization for easier management of data center power system.

  • Solution: Have complete awareness of the active power path and the status of all devices in the power chain using a dynamic maintainable one-line diagram.

System Dependencies

Determine dependencies within the power system.
Solution: Understand interdependencies among devices using configured connections to plan for power changes and maintenance and perform risk assessments.

PUE Reporting

  • Improve PUE reporting, which is often time-consuming and inaccurate.

  • Solution: Standardize PUE reporting to save time and increase efficiency. Use current and historical trends to make more accurate capacity forecasts and deployment plans.

Energy Cost

  • Lower energy cost without sacrificing availability.

  • Solution: Use real-time energy information to adjust operation loads on equipment, maintain service level agreements and ensure availability.

İlgili Makaleler

Thermal Management Image

Makaleler Konular

Thermal Management
Capacity Planning Image

Makaleler Konular

Capacity Planning
Data Center Monitoring Image

Makaleler Konular

Data Center Monitoring
Is Your Organization Ready? Image

Makaleler Konular

Is Your Organization Ready?
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon