The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Deutsche Telekom'un bir iştiraki olarak 2000 yılında kurulan global bir BT hizmetleri ve danışmanlık şirketi olan T-Systems, global teslimat kabiliyetlerine sahip Avrupa’daki en büyük BT hizmeti şirketlerinden biridir.

Bulut hizmetleri sağlama konusundaki stratejik vizyonunun ardından, T-Systems’in veri merkezi genişletme ihtiyacı her şeyden önemli hale geldi.. Şirketin beklentilerini ve müşterilerinin iş durumlarını karşılamak için, kullanılabilirlik, güvenilirlik, güvenlik, ölçeklenebilirlik, şeffaflık, verimlilik, sürdürülebilirlik ve hızlı bir yerleştirme için gereksinimlerin bir kombinasyonuna ihtiyaç duyulmaktadır. Geleneksel bir veri merkezini kısa bir sürede genişletmek veya inşa etmek, önemli kaynaklar gerektiren büyük bir zorluk olabilir. Kapsamlı bir analizden sonra, Vertiv hızlı bir şekilde kullanılabilirliği ve yüksek ölçeklenebilirliği başarılı bir şekilde elde etmek için ideal bir seçenek olarak, aşamalı bir yatırımın yanı sıra genişlemenin gelecekteki aşamalarını kolaylıkla mümkün kılarak modüler, konteynerli bir yapı çözümünün desteklenmesine yardımcı oldu.

T-Systems Iberia'daki Program Yöneticisi Núria Berché, "Modüler tasarım, gelecekteki yatırımlar için bize esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlarken, müşterilerimiz için hemen bir dizi avantaj sunar" dedi. “Vertiv, gerçek uzmanlık ve endüstri bilgisi sunmak için bizimle birlikte çalıştı ve bizi hem Avrupa’da hem de yerli ve bölgesel müşterilere hizmet eden güçlü bir bulut platformu sağlayacak şekilde konumlandırdı.”

Vaka Özeti

Yer: Barselona, İspanya

Vertiv Çözümleri:

Hırvatistan'daki Vertiv'e özel Entegre Modüler Çözümler tesisinde özel olarak tasarlanmış, inşa edilmiş ve daha sonra İspanya'nın Barselona şehrinde bulunan T-Systems veri merkezi, yaklaşık 300 Vertiv Knürr® rafına ev sahipliği yapan 38 adet entegre modül, 60’dan fazla Liebert® ısı yönetimi ünitesi ve birkaç AC güç sisteminden oluşmaktadır. Modüler altyapı izolasyon, yangından korunma, izleme ve güvenli erişim kontrolünü içerir.

Kritik İhtiyaçlar:

Geleneksel bir veri merkezini kısa bir sürede genişletmek veya inşa etmek, önemli kaynaklar gerektiren büyük bir zorluk olabilir. Kapsamlı bir analizden sonra, Vertiv hızlı bir şekilde kullanılabilirliği ve yüksek ölçeklenebilirliği başarılı bir şekilde elde etmek için ideal bir seçenek olarak, aşamalı bir yatırımın yanı sıra genişlemenin gelecekteki aşamalarını kolaylıkla mümkün kılarak modüler, konteynerli bir yapı çözümünün desteklenmesine yardımcı oldu.

Örnek Analizini indirin

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon