The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Özel Mobil Yedekleme, İletişim Sağlayıcısının Ağlarını Korur

Mayıs 13, 2019

Bir felaketin ne zaman ve nerede olacağını asla bilemeyen bu şirket, mobil yedekleme ünitesinin kolay taşınması ve bakımını gerektiriyordu ve zorlu ortamlarda çalışması için tasarlandı.

Şirket Hakkında

Bu iletişim sağlayıcısı, Kuzey ve Güney Amerika'da bir milyondan fazla müşteriye hizmet veren geniş bantlı uydu teknolojisi ve hizmetlerinde liderdir.

Arka Plan

Lider bir uydu tabanlı iletişim sistemleri sağlayıcısı, sabit bir tesis arızası durumunda karasal ağını desteklemek için bir mobil felaket kurtarma birimine ihtiyaç duyuyordu. Bir felaketin ne zaman ve nerede olacağını asla bilemeyen bu şirket, mobil yedekleme ünitesinin kolay taşınması ve bakımını gerektiriyordu ve zorlu ortamlarda çalışması için tasarlandı.

Her zaman işe yarayan kritik teknolojiler konusunda uzmanlaşmış Vertiv, yedekleme sistemlerini her zaman hazır tutmak için kolay erişim için dahili kayar ray sistemine sahip özel bir treylere monte SmartMod™ çözümü tasarladı. Treyler çözümü, güç ve sinyal için hızlı bağlantı sistemi ve ayrıca treyler üzerine monte edilmiş DX bazlı kondansatörler sunar. İletişim şirketinin ihtiyaçlarını aşan, sürekli “hizmete hazır” durumuyla bir yedekleme altyapısı sağlamıştır.

SmartMod çözümümüz, modüler, özel bir veri merkezi muhafazasıdır. Uyarlanabilir, esnek ve verimli bir tam entegre, kendi kendine yeten, hızla yerleştirilebilir bir sistemdir. SmartMod'un az yer kaplayan yapısı, işlevsellikten veya uzun vadeli değerden ödün vermeden kolay taşıma imkânı sağlar.

Vaka Özeti

Yer: Değişken

Kritik İhtiyaç: Bir iletişim sağlayıcısı, sabit bir tesis arızası durumunda karasal ağını desteklemek için bir mobil felaket kurtarma birimine ihtiyaç duyuyordu.

Ürün / Hizmet: SmartMod altyapısı modüler veri merkezleri, kablo bağlantı istasyonları veya ağ yığını için akıllı, hızla yerleştirilebilir, prefabrik muhafazalar sağlar.

Sonuçlar:

  • Donanıma kolay erişim için özel dahili kayar ray sistemli, treyler montajlı bir SmartMod tasarlandı
  • Güç ve sinyal için hızlı bağlantı sistemi ve treyler üzerine monte edilmiş DX bazlı kondansatörler ile donatıldı
  • Sürekli “servise hazır” durumda yedek tutmak için bakımı kolay ve dayanıklı bir çözüm sağlandı
  • İhtiyaç duyulan her yerde kolayca kullanılan mobil bir ortam oluşturuldu
Örnek Analizini indirin
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon