The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Global Internet Servis Sağlayıcısı, Vertiv'in Avocent Solutions ürünü ile Uzak Veri Merkezlerini Kontrol Ediyor

Arka Plan

Bu kuruluşun veri merkezlerinin çoğu BT uzmanları tarafından 7/24 desteklenmiyor, ancak hepsinin 24 saat çalışması gerekiyor. Bu veri merkezleri, sunucular, depolama sistemleri, anahtarlar ve hatta teyp kütüphaneleri gibi yönetilebilecek birçok farklı BT altyapı bileşenine sahiptir. Kuruluş, bant dışı veya bant içi, garantili bağlanabilirlik ile herhangi bir yerden herhangi bir veri merkezini bağlamaya, tanılamaya ve düzeltmeye izin verecek bir uzaktan yönetim sistemi uygulamaya karar verdi.

Sonuçlar

  • Bu global İnternet Servis Sağlayıcısı, iş sürekliliği ve itibarı için çok önemli olan BT kullanılabilirliğini artırmak için Avocent® ACS Gelişmiş Konsol Sunucusu teknolojisinde standardizasyon gerçekleştirmiştir.
  • Avocent ACS, kullanıcının güç çubukları üzerinden yönetirken, sunucuları veya diğer aygıtları uzaktan yönetirken portları değiştirmesine izin veren raflı PDU'ları bağlama olanağı sağlar.
  • Avocent ACS, müşterinin, cihaz yapılandırmalarını otomatikleştirerek veya hata analizi için komut dosyaları kullanarak bağlı BT cihazlarının yönetimini büyük ölçüde hızlandırmasını sağlar.

Vaka Özeti
Vertiv Çözümleri:
  • Avocent ACS Gelişmiş Konsol Sunucusu Platformu
Kritik İhtiyaçlar: İş sürekliliği ve itibarı için çok önemli olan BT kullanılabilirliğini artırmak için teknolojiden yararlanın.
Örnek Analizini indirin

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon