Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Batı Afrika'yı Dünyaya Bağlama

Nüfus artışında ve teknolojide sürekli bir patlama yaşayan Afrika, dünyanın geri kalanına daha iyi bir bağlanabilirliğe ihtiyaç duyuyordu. Bu talep, Batı Afrika MainOne'daki işletmeler için bağlantı ve veri merkezi hizmetlerinde lider bir sağlayıcı tarafından karşılandı

Ekim 06, 2020

“Amacımız Afrika'nın tanıtımını yapmak ve teknolojiden beslenen sektörlerin büyümesini hızlandırmaktır. İşletmelere yatırım yapıp anlamlı teknoloji çözümleri sunarak Batı Afrikalıları özel ve güvenilir bağlantı hizmetleriyle daha fazla üretkenlik ve verimlilik arayışında destekliyoruz.”

Funke Opeke ile Röportaj

MainOne, Afrika ile dünyanın geri kalanı arasındaki dijital yarığı ortadan kaldırma misyonu üzerine kuruldu. Hedefimiz, Batı Afrika'daki tüm ülkelerin mevcut internet altyapısındaki büyük boşlukları doldurmaktı. Her şey, bir dönüm noktası olan Avrupa'dan Nijerya'ya denizaltı kablonun yerleştirilmesiyle başladı ve bu çalışmalar, bölgeye çok ihtiyaç duyulan yüksek hızlı interneti getirdi.

Okumaya Devam Edin

Karşılaştığımız ilk büyük zorluklardan biri, Nijerya'daki bir metro fiber altyapısı ve karasal kablo ağlarının eksikliğinden ortaya çıktı. Bu tür ağlar, ülke genelinde çeşitli müşteriler için erişim sunmak ve trafiği itmek amacıyla gereklidir. Denizaltı kablo bağlantımız, ülkenin en kalabalık şehri olan Lagos ve daha yakın zamanda Ogun ve Edo eyaletleri için metro fiber altyapısına yatırımları tetikledi.

MainOne, geniş bant yaygınlığını daha da hızlandırmak ve bölgedeki dijital dönüşümü tetiklemek için Nijerya, Gana, Fildişi Sahili ve Senegal'de yaptığımız gibi yeni veri merkezi gayrimenkullerine yatırım yapmaya devam edecektir

Funke Opeke
İcra Kurulu Başkanı (CEO), MainOne
Quote sign

MainOne, daha fazla fiber altyapıları, veri merkezi yatırımları ve uydu ortaklıkları yoluyla geniş bant yaygınlığını artırarak kıtadaki dijital yarığı ortadan kaldırmak için çalışmayı sürdürmektedir.

Quote sign
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon