The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

BT Exact, Vertiv'den Avocent Çözümleriyle Veri Merkezi İşlemlerini Denetliyor

Arka Plan:

BT, veri merkezini kurduğunda, veri merkezindeki tüm sunucuları kontrol etmek ve izlemek için daha merkezi bir yol sağlayacak olan Vertiv'den Avocent® klavye, video ve fare (KVM) çözümü uygulamaya karar verdi. KVM teknolojisi, BT'nin yalnızca veri merkezindeki sunucuların kesintisiz çalışmasını denetlemekle kalmaz, aynı zamanda sorun yaşayan sunucuların hemen tanımlanmasını da sağlar.

Sonuçlar:

  • Avocent teknolojisinin uygulanması BT'nin, müşterilerine veri merkezi katından uzakta güvenli bir oda olan Ağ Operasyon Merkezi'ndeki (NOC) bir izleme iş istasyonundan sunucularına bireysel erişim sağlama imkanı sunar.
  • Avocent teknolojisi ve özellikle DSView yazılımı, sunucu desteğini önemli ölçüde geliştirmiştir.
  • Sistemi yönetmek için kullanılan Avocent DSView™ yazılımı, Sunucu Hizmetleri ekibinin KVM cihazlarına bağlı tüm sunuculardaki etkinliği görmesini sağlar.
  • BT, Cardiff’deki sahasında 400‘den fazla sunucuyu kontrol etmek, izlemek ve onlara destek vermek için Avocent DSR™ 2161 KVM üzerinden IP anahtarlama çözümünü kullanıyor.

Vaka Özeti
Yer: Cardiff, Galler
Vertiv Çözümleri::
  • Avocent KVM Cihazları
  • Avocent DSView 3 Veri Merkezi için Yönetim Yazılımı ve Güç Yönetimi
Kritik İhtiyaçlar: Veri merkezindeki tüm sunucuların kesintisiz çalışmasını denetlemek için, derhal sorun yaşayan sunucuları tanımlayın ve yöneticilerin veri merkezine girmesini gerektirmeden, sunucuların uzaktan neredeyse her yerden korunmasının bir yolunu sağlayın.
Örnek Analizini indirin

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon