The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Neden Çalışanları Uzaktan 4K Video Erişimi ve Ultra Hızlı Akış ile Donatmalısınız?

Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem, 4K Video Uygulamalarını Ölçekler ve Güvenli Hale Getirir

Aman Khan •

Karma çalışma; birçok çalışanın dijital çalışma alanlarını, üretkenlik ve iş birliği araçlarını ve video konferans çözümlerini kullanarak evden etkin bir şekilde çalışmasını sağlamıştır. Ancak, uygulama gereksinimleri bu geleneksel çözümleri aştığından uzaktan çalışma konusunda zorluk yaşayan çalışan grupları da var.

Birden fazla sektörde, farklı çalışan grupları günlük işlerini yerine getirmek için uzaktan 4K video akışı erişimine güveniyor. Yazılım ve video oyunları geliştirmekten CAD görüntüleri ile çalışmaya ve denetim odası işlevlerini denetlemeye kadar her şeyi gerçekleştirmek için şirket içi iş uygulamalarına güvenli erişime, olağanüstü video çözünürlüğüne ve ultra hızlı yayın akışına ihtiyaç duyarlar.

Pandemi öncesinde, bu çalışanların çoğu iş yerinde çalışıyordu ve ihtiyaç duydukları tüm araçlara erişebiliyordu. Karma çalışma hızla baskın model haline geldikçe, BT ekipleri bu çalışanların nasıl donatılacağını hızlı bir şekilde yeniden düşünmek zorundaydı. Çalışanların evlerindeki yüksek kaliteli BT varlıklarından oluşan uzak bir filoyu yönetmek, sevk etmek, güvenliğini sağlamak ve desteklemek, hızla lojistik ve güvenlik kabusu haline gelebilirdi. Ayrıca, doğrudan cihaz erişiminin asla iyi bir seçenek olmadığı ticaret, kurumsal ARGE ve yönetmeliklere uyumluluk gibi bazı uygulamalar da vardır. O halde, bu çalışanları 4K IP KVM cihazları ve günlük iş için ihtiyaç duydukları uygulamalara ve sistemlere uzaktan erişimle güçlendirmek çok daha kolay ve daha iyi.

Yeni Nesil Çalışma: Çalışanları Güvenli Uzaktan Yüksek Çözünürlüklü Video Kabiliyetleriyle Donatmak adlı detaylı raporumuzda, günümüzde kuruluşlarda uzaktan 4K video erişim gerekliliklerinin neden arttığını irdeliyoruz. Ayrıca kritik kullanıcı gruplarına güvenli uzaktan 4K erişimin nasıl sağlanacağını ve bu kullanım durumunun kuruluşunuz genelinde nasıl güvenli bir şekilde ölçeklendirileceğini gösteriyoruz.

Çalışanların Neden 4K Video Kabiliyetlerine İhtiyacı Var

Uzaktan 4K video akışı erişimine yönelik uygulamalar şunları içerir:

  • Bilgisayar mühendisliği laboratuvarları (test sunucuları, dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarlar)
  • Kurumsal ARGE, veri gizliliği ve düzenlemelere uyumluluk uygulamaları
  • Sağlık hizmetleri teletıp ve uzaktan danışmanlık uygulamaları
  • Yüksek çözünürlüklü ekran üreticileri
  • Yazılım ARGE geliştirme firmaları
  • Mimari ve ticari ve ürün geliştirme (CAD)
  • Video oyun şirketleri
  • Finansal hizmet firmaları (ticaret, ticaret denetimi)
  • Denetim odaları olan endüstriler (yayın, güç şebekesi ve güvenlik)

Doğru BT Yönetimi Platformu 4K Video ve Hızlı Yayın Akışı Erişimini Nasıl Sağlar

İyi haber ise, 4K video ve akış erişiminin daha büyük kullanıcı grupları arasında ölçeklendirilmesinin her zamankinden daha kolay olması ve aynı zamanda sıkı güvenlik ve kontrolün sürdürülmesidir. Doğru yönetim platformuyla BT şunları yapabilir:

  • Uzaktan çalışanların 30 hertz (Hz) gibi yüksek bir yenileme hızında yüksek kaliteli 4K (3840 x 2160) video çözünürlüğü ihtiyacını destekleyebilir
  • Kuruluş güvenliği ve uyumluluk gereksinimlerini karşılarken ekiplerin şirket içi iş uygulamalarına uzaktan erişimini sağlayabilir ve yönetebilir
  • Ekiplerin güvenli ve verimli bir şekilde iş birliği yapmalarını sağlamak için oturum paylaşımını etkinleştirebilir
  • Güvenliği daha da artırmak için uzaktan erişimi denetleyebilir


Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem, BT ekiplerinizin kuruluşunuz genelinde uzaktan 4K video uygulamalarını etkinleştirmek ve ölçeklendirmek için ihtiyaç duyduğu satıcıdan bağımsız bir platformdur. Avocent® ADX Ecosystem, BT’nin sunucular, servis işlemcileri, sanal makineler, yönlendiriciler, switchler, güvenlik duvarları ve depolama cihazları dahil olmak üzere kuruluşunuzun güvendiği cihazlara erişmesini ve bunları yönetmesini sağlar.

BT ekipleri, daha öncesine göre daha fazla kullanıcı, oturum ve cihazı yönetmek için ihtiyaç duydukları şeffaflığı, güvenliği ve otomatik süreçleri elde ederler. Bu kabiliyetler, küçük BT ekiplerinin büyük kullanıcı gruplarını güvenli, uzaktan erişimle desteklemelerine olanak tanırken, tesis içi bilgisayarları ve iş uygulamalarını güvenli tutar; yayın, veri gizliliği ve teletıp gibi çeşitli kullanım durumları için bir zorunluluktur. Aynı zamanda, Vertiv™ Avocent® HMX 8000 Yüksek Performanslı IP KVM Sistemleri, çalışanların fiziksel rahatsızlık ve iş yeri yaralanmalarından kaçınırken, verimliliği artırmak için ihtiyaç duydukları esnek ve güvenli erişimi, 4K video erişimini ve zengin görüntü kalitesini sağlar.

Sonuç

Karma çalışma kalıcı olacak ve sayısı giderek artan kullanıcı ve uygulamalar için uzaktan 4K video erişimi gerekecek. Sonuç olarak, BT’nin büyüme, bağlantı ve yenilik için plan yapması gerekir. Avocent® ADX Ecosystem, tüm bu ihtiyaçları karşılar ve BT’nin 4K video erişimini cihazlar, kullanıcı grupları ve coğrafyalar arasında ölçeklendirmek için ihtiyaç duyduğu esnekliğin yanı sıra işletmelerin büyümesini ve kullanıcıların üretkenliğini sağlayan her zaman açık, her zaman kullanılabilir uzaktan erişim ve diğer kabiliyetlerle geliştirilmesi kolay açık standartlara ve API’lara dayalı bir platform sağlar.

Kuruluşunuzda uzaktan 4K video erişimini nasıl güvenceye alacağınızı ve ölçeklendireceğinizi hemen öğrenin.

Detaylı raporu indir

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon