The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Veri Merkezi İzleme Çözümleri Neden İstek Listenizin Başında Olmalıdır?

Küçük ve orta ölçekli kuruluşlar, veri merkezi işinde internet devlerine katılıyor. Sağlık kliniklerinden üretim tesislerine, finansal şirketlerden üniversitelere, yerel ve bölgesel kuruluşlar ağlarını edge’e taşıyor. E-posta sunucuları, modüler ve konteynerli veri merkezleri gibi teknolojileri barındıran ağ kabinlerinden pazara hızla yeni kabiliyetler sağlayan ve son kilometreye kadar bilişim gücü getiren gözetimsiz edge tesislerine kadar uzanan küçük ve orta ölçekli veri merkezleri işletmektedir.

Öyleyse, bu veri merkezleri ne kadar büyüktür? Küçük veri merkezleri 50 ila 300 kabin barındırabilirken, orta ölçekli veri merkezleri 300 ila 1.000 kabine sahip olabilir. Açıkçası, yoğun dijital operasyonlara sahip kuruluşlar daha fazla bilişim, güç ve soğutma ekipmanı gerektirecektir, bu nedenle bu pazar için her boyuta uygun tek bir boyut veya plan yoktur.

Bir Vertiv anketi, veri merkezi profesyonellerinin edge tesislerinin 2019’dan 2025’e kadar %226 oranında büyümesini beklediğini ortaya koydu. Bu anket pandemiden önce yapıldığından, beklenen büyüme daha da fazla gerçekleşti. Örneğin hastaneler, günlük operasyonlarını zorlayan hizmet talebiyle sarsıldı; üretim tesisleri yeni video analizi tabanlı dijital sağlık ve güvenlik araçlarını tanıttı; finans firmaları ticaret ve diğer dijital hizmetlere olan talebi karşılamakta zorlandı ve üniversiteler uzaktan öğrenmeye yoğunluk verdi. Kuruluşlar, bu ve diğer artan talepleri karşılamak için veri merkezi kabiliyetlerini sürekli olarak geliştirmektedir.

Veri Merkezi Ekipmanlarınızı Korumak için İzleme Çözümlerinin Uygulanması

Bir veri merkezi ve tesis yöneticisi olarak, kritik güç, ısı yönetimi ve kabin ve kapatma çözümleri dahil olmak üzere her zamankinden daha fazla ekipman satın alıyorsunuz. Küçük ve orta ölçekli veri merkezleri kurarak veya bunları genişleterek iş ihtiyaçlarını karşılama mücadelenizde, genellikle birden fazla satıcıdan ekipman satın alıyor, değerli bilişim ekipmanlarını korumak için güç ve soğutma sistemleri kuruyor, aydınlatma ve güvenlik kontrolleri uyguluyorsunuz. Ancak izleme ve yönetim yazılımını mı düşünüyorsunuz?

Ekibiniz ister tesiste ister uzaktan çalışıyor olsun, veri merkezi ekipmanınızın sağlığını gerçek zamanlı olarak izleyebilmeniz ve ekipmanlara zarar verebilecek sorunları proaktif bir şekilde tespit edebilmeniz gerekir. Tek bir ekipman parçasının performansına kadar, tesisler ve bağımsız tesisler genelinde veri merkezi operasyonlarını yönetmeye ve kontrol etmeye yardımcı olmak için ekibinizin her yerden ve her zaman erişebileceği bir çözüme ihtiyacınız var.

Vertiv™ Environet Alert™’e girin. Bu web tabanlı, kolayca yapılandırılabilen çözüm, size veri merkezi operasyonlarınız için daha fazla görünürlük sağlamak üzere tasarlanmıştır ve çalışma süresini ve performansı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Vertiv Environet Alert, küçük ve orta ölçekli veri merkeziniz için karşılayabileceğiniz bir fiyata gelişmiş kabiliyetler sunar. Vertiv Environet Alert, kritik iş hedeflerine ulaşmaya aşağıdaki şekilde yardımcı olabilir:

Her yerde çalışın ve iş birliği yapın: Veri merkezi ekipmanlarınızı bireysel olarak veya ekip olarak izlemek için istediğiniz konumdan güvenli bir şekilde oturum açın. İster evden görevlere veya iş protokollerine bağlı kalıyor olun, ister yalın bir personelle çalışıyor veya gözetimsiz edge tesislerini izliyor olun, tüm operasyonlarınızın bütünsel bir görünümünü ve bunları tek bir ekrandan yönetme kabiliyetini elde edersiniz.

Tüm ekipmanlarınızı bağlayın: Hangi üreticiyi seçerseniz seçin veya ne kadar ekipman satın alırsanız alın, Vertiv Environet Alert bunların tümünü entegre edebilir ve izleyebilir. Aygıt sağlığını şahsen gözden geçirmek, veri toplamak ve raporlar hazırlamak için sıkıcı manuel çalışmalardan kaçının. Güç, soğutma, çevre koşulları, kabinler, varlıklar ve daha fazlası dahil olmak üzere performansın tüm yönleri hakkında güncellemeleri paylaşmak için kullanabileceğiniz gerçek zamanlı, otomatik raporlamayı alın.

Alanınızı ve güç kapasitenizi anlayın: Yeni ekipman için nerede alan bulunduğunu veya aygıtların nerede bulunduğunu belirlemek için detaya inin. Yeni tesis yatırımları için kurulumları planlamak veya argümanları savunmak için bilgileri kullanın.

Büyüyen veri merkezi operasyonlarınızı yönetin: Vertiv Environet Alert, yeni tesisler oluşturmayı, aygıt eklemeyi, görünümler oluşturmayı ve ihtiyaçlarınızı karşılayan panolar tasarlamayı kolaylaştırır. Ağ kabinleri ve mikro veya konteynerli veri merkezlerinizden bağımsız tesislerinize kadar, performansı tek bir arayüzde inceleyebilirsiniz.

Gerçek zamanlı bilgi alın: Uyarı özetlerini almak veya aygıtı, odayı ve tesis durumlarını tek bakışta görselleştirmek için Vertiv Environet Alert etkileşimli görünümlerine tıklayın. Yetersiz veya yanlış yorumlanmış veriler nedeniyle insan hatası olasılığını ortadan kaldırırken karar almayı kolaylaştırın.

Anında uyarı alın: Hızlı eylem, sorunları ele almanın anahtarıdır. Performans sorunlarını ve kesintileri önleyebilmek için, ekipmanlar önceden tanımlanmış eşikleri aştığında uyarı alın. Zamanında çözüldüğünden emin olmak için onaylanmamış uyarılar için otomatik yollar belirleyin.

Operasyonları iyileştirin: Ne kadar enerji kullanıldığını belirlemek için analizleri kullanın, böylece optimize edilecek alanları belirleyebilir ve zaman içinde maliyetleri azaltabilirsiniz. Ekipmanların zarar görmesini veya bozulmasını önlemek için hızlı bir şekilde ele alınması gereken etkin noktaları belirleyin.

Raporları hızlı bir şekilde oluşturun: Otomatik ve özel raporlama geliştirmek için Vertiv Environet Alert analizlerini kullanın. İster tesislerdeki kesintisiz güç kaynağı (KGK) durumunu raporlamanız ister tesis performansının en üst düzeyde analizini sağlamanız gereksin; Vertiv Environet Alert rapor oluşturmayı, eğilimleri analiz etmeyi ve verimlilik kazançlarının kanıtlarını sunmayı kolaylaştırır.

Kritik hizmet düzeyi anlaşmalarını karşılayın: Veri odaklı, insan yoğun bir işletmeyi işletmeye yardımcı olursanız, gecikme ve kesintilerin bir seçenek olmadığını bilirsiniz. Sorunları ve eğilimleri belirleyerek verileri görselleştirin ve raporlayın. Ekipmanları, yaş, gecikme kabiliyetleri veya performans sorunları gibi temel kriterlere göre proaktif olarak yönetin.

Yeni personeli kolayca eğitin: Vertiv Environet Alert’in sezgisel grafik arayüzünü anlamak ve personelinizi bunun için eğitmek kolaydır. Yeni işe alınanlar, tüm veri merkezi işlemlerinizi izlemek ve yönetmek için etkileşimli görünümleri ve tesisler arası navigasyonu kullanabilir.

Sonuç

Yeni ekipman ya da küçük veya orta ölçekli bir veri merkezi kuruyorsanız, izleme kabiliyetleri kazanmadan önce bir sorunun gelişmesini beklemeyin. Web tabanlı bir çözüm olarak Vertiv Environet Alert anında yerleştirilebilir ve kolayca ölçeklendirilebilir, böylece izleme operasyonlarınıza güven duyabilir, personelinizin zamanını ve yeteneklerini ölçeklendirebilir ve dijital işletmenizin taleplerini karşılayabilirsiniz.

Vertiv™ Environet Alert™ hakkında hemen daha fazla bilgi edinin.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon