The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

IP KVM Cihazları Kesintisiz Dijital Büyüme Çağı İçin Yeniden Tasarlanıyor

Aman Khan •

Uzaktan izleme ve yönetim (RMM) çalışmanın geleceğine güç veriyor. Kurumsal veri merkezi, BT ve altyapı ekipleri, dijital işlerini yürüten ve hibrit iş gücünü etkinleştiren dağıtık bilişim kaynaklarını her konumdan denetleyebilir.

Sağlık hizmetlerinde BT ekipleri, hasta teletıp seansları gibi kritik operasyonları destekleyen hastane ve kliniklerdeki teknolojiyi denetler. Bankacılık sektöründe BT personeli, müşterilere her zaman nakit erişimi sağlamak için yeniden tasarladıkları ve güncelledikleri ATM makineleri gibi teknolojileri yönetebilir. Herhangi bir kuruluştaki BT ekipleri şube ofislerini izleyebilir ve burada teknoloji topluluk işletmelerine ve sakinlere yerel hizmet sunulmasını sağlar.

Klavye, video ve fare (KVM) cihazları, BT yönetiminin en güçlü özellikleridir. Uzaktaki cihazlara ve sistem verilerine, cihazların sağlığından veya güvenliğinden ödün vermeden kolay, tek noktadan erişim sağlarlar. Dolayısıyla, ekiplerin cihazları değiştirmeye gerek kalmadan büyük bir altyapı taban alanını esnek bir şekilde yönetmelerini sağlarlar. Böylece BT ekipleri, veri merkezleri ve edge tesislerindeki yüzlerce ve binlerce sunucuya erişmek ve bunları kontrol etmek için KVM’leri kullanabilir.

Geleneksel bir KVM Uzaktan BT Yönetimi Gereksinimlerini Karşılamadığında

Ancak, ekiplerin geleneksel KVM’ler tarafından iyi karşılanmayan ihtiyaçları olabilir. Büyüyen BT yönetimi ihtiyaçlarını desteklemek için daha esnek ve uygun maliyetli bir cihaza ihtiyaç duyabilirler. Bu nedenle Vertiv, Vertiv™ Avocent® ADX IPIQ KVM cihazlarının lansmanını duyurmaktan gurur duyar. Vertiv™ Avocent® Ecosystem ile çalışmak üzere tasarlanan Avocent IPIQ KVM cihazları, güvenli uzaktan erişim ve yönetim kabiliyetleri, gelişmiş sıkıştırma ve tüm oturum trafiği için uçtan uca şifreleme sağlar.

Avocent IPIQ KVM cihazlarının, BT yönetimi görevlerini kolaylaştırmaya çalışan kurumsal veri ekiplerini destekleme yolları şunlardır:

  • Daha fazla konumda daha fazla ekipman yönetme: Veri merkezi ve BT ekipleri, merkez yönetiminin yanı sıra, tipik olarak yakın olmayan edge tesislerini yönetmektedir. Ancak, bu edge tesisleri, yayın ortamı sağlama, artırılmış veya sanal gerçeklik gibi gelişmiş sektör kullanım durumlarını etkinleştirme veya veri analizlerini gerçekleştirme gibi
    kritik iş görevlerinde kullanılabilir. Sonuç olarak, yüksek kullanılabilirliğin sağlanması kritik önem taşır.

    Veri merkezi ve BT ekipleri büyük boyutlu bir KVM cihazı satın alabilir veya donanım kilidi olarak çok daha küçük bir form faktörüne sahip Avocent IPIQ IP KVM kullanabilir. Avocent IPIQ IP KVM cihazı, tak ve çalıştır bağlantısı sağlar ve ekiplerin uzak cihazlara, komisyon sunucularına hızlı bir şekilde BIOS düzeyinde erişim elde etmelerini ve tesisleri ziyaret etmeye gerek kalmadan anında harekete geçmelerini sağlar. Ekipler ayrıca BT sorunlarını iş birliği içinde çözmek için diğer personel üyeleriyle oturumları paylaşabilir ve servis işlemcisi yönetimini desteklemek için ikincil LAN portunu kullanabilir. Böylece, yönettikleri tüm veri merkezlerinin ve edge tesislerinin yüksek kullanılabilirliğini sağlayabilirler.

  • Daha yüksek verimden faydalanma: Cihaz tabanlı KVM cihazları, sahada programlanabilir geçit dizisi (FPGA) kısıtlamaları nedeniyle sınırlı işleme kapasitesi sağlar. Yani, cihaz tabanlı cihazlar eş zamanlı işlem yapabilen kullanıcı sayısını üstlenir.

    Avocent IPIQ IP KVM cihazlarının bu tür sınırlamaları yoktur çünkü bunların hesaplama gücü donanım kilidinde bulunur. Böylece, daha fazla kullanıcı oturumları aynı anda başlatabilir ve BT ekiplerinin daha üretken olmasını sağlar.

  • Bütçe dostu ve amaca uygun bir çözüm elde etmek: KVM’ler bir sektör standardı olsa da maliyetli olabilir. Ekipler, sekiz bağlantı noktasından ihtiyaç duymayabilecekleri 32 portluya kadar cihaz tabanlı cihazlar satın alır.

    Avocent IPIQ IP KVM cihazları, ekiplerin kademeli olarak ölçekleme yapmasını sağlar. Tek bir donanım kilidi satın alabilirler ve onu gereken yerlere koyabilirler. Alternatif olarak, veri merkezi ve edge tesisleri genelinde altyapı yönetimini standartlaştırmak için her seferinde yüzlercesini satın alabilirler. Bu cihazlar ayrıca, sekiz bağlantı noktalı bir cihazın fiyatının yaklaşık üçte birine mal olarak BT bütçelerine daha az yük bindirir. Aynı derecede önemlisi, küçük faktörleri ve çok yönlülükleri sayesinde ekiplere daha fazla esneklik sağlarlar.

  • Bir ekosistemin avantajlarından yararlanmak: Avocent IPIQ IP KVM cihazları, Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem ile çalışmak üzere tasarlanmıştır. Avocent ADX Ecosystem, güvenlik duvarları, yönlendiriciler, sunucular, servis işlemcileri, depolama cihazları, anahtarlar ve sanal makineler dahil olmak üzere ekiplerin tüm cihazlarına erişmek ve yönetmek için kullanabilecekleri tedarikçiden bağımsız bir platformdur. Esnek ve genişletilebilir Avocent ADX Ecosystem, büyük taban alanlarına kolayca ölçeklendirilebilir ve bu da yoğun BT ekiplerinin daha önce olduğundan daha fazla tesis ve cihaz kullanmalarına olanak tanır.

Sonuç

Uzaktan BT izleme ve yönetimi söz konusu olduğunda, ekipler bütçelerini genişletirken daha fazlasını yapmalarını sağlayan esnek, kullanımı kolay bir çözüm ister. Ekipler Avocent ADX Ecosystem’in kullanışlılığını ve ölçeklenebilirliğini artırmak için Avocent IPIQ IP KVM cihazlarına güvenebilir ve günümüzde şirketlerindeki BT yönetimi süreçlerini baştan aşağı değiştirmelerini sağlayabilir.

Vertiv™ Avocent® ADX IPIQ KVM cihazları hakkında daha fazla bilgi edinin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon