The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

En Son Uzaktan Yönetim Altyapısında Gerekli Hıza Ulaştığınızdan Emin Olun

Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem: Bilmeniz Gerekenler

Yakın zamanda yeni Vertiv Avocent® ADX Ecosystem için sanal bir satış eğitimi düzenledik. Canlı oturumu kaçırdıysanız veya ele aldığımız konulardan bazılarında bilgilerinizi tazelemek isterseniz, sizin için uygun olan herhangi bir zamanda ilgili eğitimin kaydını talep üzerine görüntüleyebilirsiniz.

Şimdi İzleyin

İşte eğitimde ele alınan, bu yeni ürün ekosistemi hakkında daha fazla bilgi edinmeye ilginizi teşvik edecek bazı önemli noktalar.

Avocent ADX Ecosystem, hangi müşterilerin ilgisini çekecek?®

Sunucu Mühendisliği Laboratuvarları Tesiste bir mühendis bulundurmayı gerektirmeden ürün kalitesini test etme verimliliğini artırır
Kuruluş Gelişimi Kritik sistemleri tekrar çalışır hale getirmek için yerel bir personele güvenmenize gerek kalmadığı için bir sorun olduğunda kurtarma süresini iyileştirir
Uzaktan Çalışma Banka Denetçileri Uzaktan iş gücünün uygulamalara güvenli bir şekilde erişmesini mümkün kılarak iş sürekliliği sağlar
Sipariş Üzerine Üretim Fabrikaları Pazara sunma süresini iyileştirir, seyahat maliyetlerinden tasarruf ettirir ve ürünlerin raflarda geçirdiği süreyi en aza indirir
Çözüm Entegrasyon Merkezi Sunuculara uzaktan bağlanarak yeni sistem sağlama süresini kısaltın



Ecosystem Bünyesindeki Ürünler

Avocent ADX Ecosystem’i benzersiz kılan, sadece tek bir ürün halinde olmamasıdır. Müşterilerinizin mevcut veri merkezi konumlarında zaten sahip olduğu kabine sığacak bir ürün ekosistemidir, bunu başarmak öyle kolay bir şey de değildir.


MP1000

Ekosistemin bu bölümü, BT altyapısını tek bir platformdan yönetmenizi, kontrol etmenizi, güvenceye almanızı ve otomatikleştirmenizi sağlar. Kullanıcılar; BT cihazlarında değişiklik yaparken, sanal ve fiziksel altyapının basitleştirilmiş yönetimi ve kontrolü, cihazlara güvenli ve denetlenebilir erişim ve gelişmiş verimlilik sayesinde bu üründen faydalanacaktır.


RM1048P

Bu cihaz, maliyetleri en aza indirirken, çeşitli cihazlarla ölçeklenebilirliği iyileştirirken ve güvenlik, güvenilirlik ve yüksek bant genişliği talebi için esnek bir platform oluşturarak kabindeki çeşitli BT cihazlarını birbirine bağlar ve yönetir.


IPUHD

Bu cihaz, uzaktan erişim ve uzak cihazlara güvenli erişim için daha fazla verimlilikle yüksek çözünürlüklü ihtiyaçlarınız için en hızlı 4K çözünürlüğü sağlayacaktır.




IPIQ

IPIQ, Kuruluştan Edge’e hızlı ve güvenilir KVM erişimi sağlarken, fiziksel olarak mevcut olmadan Temel Çıkış/Giriş Sistemi düzeyinde erişim, gelişmiş sıkıştırma ve en son standartları kullanarak tüm trafiğin uçtan uca şifrelenmesi dahil olmak üzere çok sayıda avantaj sağlar.


İşte yeni Avocent ADX Ecosystem konusunda öğrendiklerinizi ilerletmenize yardımcı olacak birkaç faydalı kaynak.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon