The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Pandemi Esnasında İzleme Ekipmandan Daha Fazlasını Nasıl Korur?

İzleme yeni bir şey değil. Yönetilen hizmet sağlayıcıları ve BT ekipleri, tesis dışındayken ağları ve kritik altyapıyı yönetmek, şirketleri planlanmamış aksama sürelerinden korumak ve gelişen risklere ve tehditlere hızla çözüm bulmak için yıllarca izleme — çözümlerini kullandı.

İşte bunlar zorunlu evde kalma çağındaki yenilikler. Şirketler artık güvenlik nedeniyle ziyaretçilere kapatılabilen, konumlandırılmış veri merkezleri gibi önemli varlıklara erişimi garanti edemez. Ayrıca, tüm sektörlerdeki şirketler yeni bir iş sürekliliği riski türü ile mücadele ediyor — BT ekiplerinin sağlığına ve esenliğine yönelik tehditler.

Tüm bu faktörler izleme çözümlerinin değerini güçlendirir. “Sneakernet” günleri veya ekipman merkezi uğultusunu dinlemek, veri uyarılarını izlemeye devam etmek ve ekipman ekranlarını kontrol etmek için veri merkezi zeminlerinde fiziksel gezinti şimdilik ve muhtemelen sonsuza dek sona ermiştir. Artık şirketlerin kritik ortamların daha iyi görünürlüğü için bağlı sistemlerden yararlanma ve fiziksel konumdan bağımsız olarak hizmet seviyesi anlaşmaları yapmalarına yardımcı olan teknolojiyi benimseme zamanı.

Şirketler küresel bir pandemi ile mücadele ederken izlemenin sağladığı değer şunları içerir:

  • İnsan duyularını teknoloji sensörleri ile değiştirir - Birçok şirket gelişmiş ağ izleme çözümlerine sahiptir ve uzaktaki tesislere temel bilgiler için telemetri ekleyebilir. Bu sistemler, hızlı güvenilirlik gerektirebilecek sorunlara odaklanarak elektrik güvenilirliği, termal hizmetler ve akü durumu gibi ekipman koşullarını kolayca izleyebilir. Benzer şekilde, şirketler kapı temas sensörleri, hareket sensörleri ve diğer araçlarla yetkisiz erişimi tespit ederek fiziksel güvenliği artırabilir. Tüm bu bilgilertek bir arayüz üzerinden yakalanabilir ve analiz edilebilir; bu da veri merkezi işlemlerinin sağlam ve gerçek zamanlı bir görünümünü sağlar.
  • Uzaktan çalışma ile personeli güvende tutar - BT personeli ve ortakları, önemli görevleri yerine getirmek için yönetim sistemlerine güvenli bir bağlantı kullanarak kendi evlerinin güvenliği ve konforundan veri merkezi ve ağ işlemleri gerçekleştirebilir. İzleme ve yönetim çözümleri BT ekiplerinin sağlığını koruyabilir ve şirketlerin, ekiplerinin fiziksel refahını önemsediklerini duyurmalarına yardımcı olabilir.
  • Her koşulda iş sürekliliği sağlar - Şirketler artık temel becerilerin yedeklemesini oluşturmak için yetenek modellerini gözden geçiriyor. Sonuçta, eğer bireylerin uzun bir süre için uzakta kalmaları gerekiyorsa, bir an önce önemli görevleri doldurmak kolay değildir. Vertiv gibi iş ortakları, temel altyapı varlıkları için 24 saat uzaktan izleme hizmetleri sunarak yetenek modelinize ve kritik operasyonlarınıza yedeklilik kazandırabilir.
  • Veri merkezi yönetimini merkezileştirir - Bazı şirketler, şeffaflığı azaltarak, bireysel konumlarda dağıtılmış veri işlemeyi yönetmeye devam ediyor. Mevcut sağlık krizi, şirketlerin veri merkezi yönetimi için her zamankinden daha fazla tek bir şeffaf levhaya ihtiyaç duyduğunu göstermiştir. Merkezileştirilmiş yönetim yazılımı bu görünürlüğü sağlar ve işlemleri global olarak standart hale getirerek daha fazla verimlilik sağlar.
  • Altyapı güvenliğini artırır - Büyük şirketler bile bilinmeyen boşluklar ve riskler yaratabilecek büyüyen aygıt filolarını yönetmek için mücadele ediyor. Bu arada ekiplerin stratejik çalışmaya odaklanması gerekiyor. Vertiv, tüm aygıt şifrelerinin sıfırlanmasını ve California IoT Güvenlik Yasası gibi gelecek yönetmeliklerle uyumlu olmasını sağlayarak yazılım ve aygıt yazılımını güncel tutarak yardımcı olabilir. Ekiplerimiz ayrıca, eski güvenlik protokolleri ve şifreleme standartlarına uymayan eski teknoloji gibi diğer risk ve tehditler için görünürlük de sağlayabilir.
  • Önemli bir işletme ile ortaklık kurulmasını sağlar - Birçok lider, işletmelerinin gerekli görülmediğini ve bu küresel kriz sırasında her zamanki gibi çalışamayacağını öğreniyor. Vertiv, dünya çapında önemli olarak kabul edilir ve daha fazla sorumluluk üstlenerek müşteri iş yüklerini hafifletmemizi sağlar.

Uzaktan işlemleri etkinleştirmek için henüz çözümleri dağıtmadıysanız, şimdi tam zamanı. Mevcut krizin ortaya çıkardığı gibi, daha iyi iş sürekliliği sadece bir teknoloji meselesi değildir. Aynı zamanda bir yetenek zorunluluğudur.

Vertiv, her zaman olduğu gibi, ekibinizin bir uzantısı olarak yardım etmek için burada. Servis, parça veya teknik desteğe ihtiyacınız olursa, lütfen Vertiv temsilcinize başvurun.

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon