The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Sağlık Sektöründe Ağ Hücrelerini Optimize Etmeye Yönelik En İyi Beş Uygulama

Sağlık sektörü, COVID-19 pandemisinin ortaya çıkmasından önce zaten hızlı bir değişim dönemindeydi. Artan dijitalleşme ve genişlemeyle, uygulamaları çalışır durumda tutan ve veri akışını sağlayan dağıtılmış sistemler, talebe ayak uydurmada zorlanıyordu.

Ardından pandemi ortaya çıktı ve sağlık sektöründeki BT yöneticilerinin kucağına yeni bir zorluk düştü: Kuruluşlarının yüz yüze bakımdan tele sağlığa ani geçişi yönetmesine yardımcı olmak. Değişim o kadar dramatikti ki rakamlara bakmak şaşırtıcı olabilir—bazı sağlayıcıların sadece Nisan ayında baktığı hasta sayısı, 2019'un tamamında baktığı hasta sayısını aştı. Sağlayıcılar, hastalar ve düzenleyiciler pek çok faydası hakkında değerli deneyimler kazandıkça, bu artış neredeyse kesinlikle tele sağlığın uzun vadede benimsenmesini hızlandıracaktır.

Hastanelerdeki kabinler ve uzak tesisler dahil olmak üzere uç nokta teknolojisi, tele sağlık hizmeti sunumunu optimize etmede ve eskimiş kabin altyapısını güncellemek için iş durumunu güçlendirmede önemli bir rol oynayacak.

Kabinlerdeki teknoloji sistemlerini destekleyen güç ve soğutma altyapısında bir yükseltme planlayan kuruluşlar artık yeni kabin tasarımları için daha sağlam teknolojileri düşünmelidir. İster yeni bir bina için kabinler tasarlıyor olun, ister dijitalleştirme ve tele sağlığa dayalı bir teknoloji yenilemesine girişiyor olun, bu beş en iyi uygulama, güvenilirlik, ölçeklenebilirlik ve yönetilebilirlik için kabin altyapısını optimize etmenize yardımcı olabilir:

  1. Mümkün olan her yeri standartlaştırın.
    Yeni yapı, maliyetleri düşürmeye ve devam eden işletim ve bakımı basitleştirmeye yardımcı olabilecek "standart" bir tasarımı düşünmek için mükemmel bir zamandır. Tasarımları alanın boyutuna ve önem derecesine göre kategorize ederek başlayın. Plan yaparken; güvenilirliği, raf boyutlarını ve türlerini, uzaktan izleme kabiliyetlerini ve çevresel koşulları optimize etmek üzere soğutma seçeneklerini desteklemek için yedek güç gereksinimlerini göz önünde bulundurun.
  1. Erişim ve güvenlik için organize edin.
    Çoğu ağ kabininin sınırlı alanı vardır. Verimli bakım ve sorun gidermeyi gerçekleştirmek için kabin alanını düzenli tutmaya ve dağınık veri, güç ve ağ kablolarından uzak tutmaya yardımcı olmak için kablo yönetimini kullanmalısınız. Kablolarla çalışıyorsanız, ağ sistemlerinizde verimli modifikasyonları, eklemeleri veya değişiklikleri daha iyi gerçekleştirebilirsiniz.
  1. Enerji verimliliği için optimize edin.
    Dışarıdan bakınca öyle görünmese de, ağ kabinleri oldukça güç tüketici olabilir. Kabin sayısı katlandıkça ve her kabinin yoğunluğu arttıkça, özel soğutma ihtiyacı muhtemelen artacak ve bu da güç kullanımını artıracaktır. Akıllı güç dağıtım birimleri aracılığıyla enerji ölçümünü mümkün kılmak için önceden plan yapmak, enerji kullanımını izlemenize ve yönetmenize yardımcı olabilir.
  1. Uzaktan izleme ve yönetimi mümkün kılın.
    Akıllı donanım, bağlantı araçları, yazılım ve sensörler, merkezi bir konumdan yüzlerce kabinde size görünürlük ve kontrol sağlayabilir. Aynı derecede önemli olarak, çalışma maliyetlerini azaltırken çalışma süresini ve verimliliği artırmak için güç kullanımını ve dalgalanmaları ve ayrıca sıcaklık ve nem dahil olmak üzere çevresel koşulları takip etmelisiniz.
  1. Verileri ve ekipmanları koruyun.
    Yoğun bir şekilde düzenlenmiş sağlık hizmetleri ortamında, hasta mahremiyetinin korunması çok önemlidir. Kabin erişimi güvenli değilse, basit anahtarlı kilitler, biyometrik kilitler veya anahtarlıklar dahil olmak üzere kabin düzeyinde güvenlik uygulamanız gerekebilir. Ağ kablolarına erişimi de kontrol etmeniz gerekebilir. Ağ ekipmanları kabinde barındırılıyorsa, veri merkeziniz veya sunucu odanız için sahip olduğunuz erişim gerekliliklerinin aynısını ağ dolaplarına da uygulamanız gerekir.

Bu en iyi uygulamalar, ağ kabininizi doğru şekilde yerleştirmenize veya yenilemenize yardımcı olabilir ve tele sağlık hizmetleri için artan talebi karşılamanızı sağlayabilir. Ancak, doğru KGK türünü seçmekten uzaktan izlemeye en iyi yaklaşımı belirlemeye kadar, belirli bir tesisteki ağ kabinlerinin önemine ve kapasitesine bağlı olarak alınması gereken çok sayıda karar vardır. Vertiv, bu soruları yanıtlamanıza yardımcı olmak için yeni bir detaylı rapor yayımladı: Sağlık Sektöründe Ağ Kabinleri için Altyapı Konfigürasyon Kılavuzu. Detaylı raporu indirmek için bu URL’yi ziyaret edin.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon