The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Edge Bilişim, Perakendeciler ve Bilmeniz Gerekenler

Bilişim teknolojisindeki önemli gelişmeler ve son 5-10 yıl içinde edge bilişimde yaşanan sürekli yaygınlaşma her sektörü etkiledi. Ancak perakende sektörü, hiç kuşkusuz en çarpıcı şekilde değişti.

Markaların müşterileri için temas noktası sayısını artırdığı bir dünyada, müşteri deneyimi artık her zamankinden daha hayati öneme sahip. Çok kanallı perakendecilikte müşteri davranışları, fiziki ve çevrimiçi mağaza deneyimlerini sorunsuz bir şekilde birleştirme hedefini yönlendirmektedir. Bir markanın bu deneyimsel ihtiyaçları ne kadar iyi karşılayabileceği ve hatta tahmin edebileceği, gerçek zamanlı müşteri verilerine erişime bağlıdır; bu da, fiziksel olarak müşterilere daha yakın olan ağların uç noktasında bulunan — bilişim altyapısıyla mümkündür. Bu mimariye sahip olmak veri aktarımındaki gecikmeyi en aza indirir ve bir markanın uzun vadeli başarısını, müşterilerin beklentilerini tutarlı bir şekilde aşarak belirlemede anahtar olacaktır.

İdeal bir perakende müşteri deneyimi örneğine bakalım:

  • Sarah, en sevdiği mağazadan bir promosyon kodu ile birlikte gelen bir yazıyı açar: “ShopFall2019. Sonbahardaki tüm sevdiklerinizden tasarruf edin!”
  • Uygulamasını açar ve göz atmaya başlar.
  • Bir bluz ve etek seçer ve uygulama üzerinden sepetine eklenir.
  • Sadık bir müşteri olduğundan alışveriş puanları, promosyon kodları gibi otomatik olarak eklenir.
  • Uygulama, Sarah’nın adresini ve kredi kartını güvenli bir şekilde saklar, ancak Sarah bluzun uyumunu merak eder.
  • Uygulaması üzerinden, yerel mağazada o bluz ve eteğin olduğunu görür.
  • Uygulama üzerinden kıyafetleri ayırtır/tutar.
  • Öğle yemeğinde, bluzun ve eteğin kendisini bir giyinme odasında beklediği yerel mağazaya gider.
  • Bluzu dener ve küçük beden yerine orta bedene ihtiyacı olduğuna karar verir. Bulunduğu konumdaki mağazada istediği renk yok ama şehrin diğer ucundaki bir mağazada var. Mağaza çalışanı kıyafetleri evine gönderebileceğini ve öğleden sonra teslim edilebileceğini söyler.
  • Oradayken, sevdiği bir pantolon ve bir kolyeyi görür.
  • Etiketleri telefonuyla tarar ve bunlar telefonundaki alışveriş sepetine eklenir.
  • Satın alımlarını toplayarak, telefonundan hesabı öder (puanları ve promosyon kodu hala uygulanmış olarak) ve satın aldığı ürünlerle mağazadan çıkar.

Kulağa hoş geliyor, değil mi? Kim böyle bir deneyimden hoşlanmaz ki? Sadece çevrimiçi alışveriş (yani odadaki Amazon şeklindeki büyük fil) ile rekabet ederek kapılarınızı açık tutmak isteyen bir fiziki mağaza sahibi olarak, sadece internete değil aynı zamanda kullanıcılarınızın verilerine bağlanabilirliğe dayalı kesintisiz bir çevrimiçi/çevrimdışı deneyim sağlamanız önemlidir. Çevrimdışı ve çevrimiçi davranışı birleştiren tek bir kayda sahip olmanız gerekir.

Tutarlı ve Ödüllendirici

Bir perakendeci olarak, tüm kanallar boyunca daha istikrarlı ve ödüllendirici müşteri deneyimini desteklemek için, sektörünüzün yeni iş stratejileri, süreçler ve teknolojilerle dönüşümünü izlediniz. Bu dönüşüm, müşterilerin markalarınıza dokunduğu her yerde daha sorunsuz bir deneyim yaratmak için teknoloji silolarını parçalara ayırmayı, dağıtım merkezlerini müşteri odaklı stratejilerin temel taşları olarak dönüştürmeyi, yeni mağaza içi teknolojiler için pazara sunma süresini iyileştirmeyi ve daha fazlasını gerektiriyor.

Tüm bunları yapmak, müşterilerin mağaza içi dijital deneyimini iyileştirmek üzere edge bilişimeden tam anlamıyla yararlanmak anlamına gelir.

Edge bilişim sayesinde, perakende ortamınızdayken müşterilerin en güncel ve ilgili bilgilerle bağlantılı ve güncel olmasını sağlayabilirsiniz. Edge bilişim, istikrarlı bir deneyim için, sadece bir mağaza değil, tüm perakende ağında yüzlerce cihazı çevrimiçi tutmak için bant genişliğini —ve gecikmeyi azaltan sağlam veri işleme ve —depolama altyapısı sağlar.

Akıllıca Seçin

Elbette her edge bilişim iş ortağı eşit yaratılmaz. Eşsiz profiliniz ve gelecekteki stratejik ihtiyaçlarınız için özelleştirilmiş stratejiler sunan, iş birliğine kendini adamış, dijital süreklilik çözümlerinde bir uzman aramalısınız. Uç nokta çözümünüz, maliyetleri kontrol ederken ve her bir müşteriniz için eksiksiz bir veri profili oluşturulmasını sağlarken müşteri deneyimini de olumlu etkileyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Bu çözümler modüler, önceden entegre edilmiş sunucu, depolama ve ağ altyapısı gibi (dünya genelinde bile) tüm dağıtılmış siteleriniz için tekrarlanan tedarik ve yerleştirme kolaylığı sağlayan mikro veri merkezlerini içerebilir. Çoğu çözüm sağlayıcı, varlıklarınızın yaşam döngüsünü optimize edecek tüm siteler arasında uzaktan izlemenin yanı sıra servis ve bakım sözleşmeleri de sunar.

Doğru iş ortağı ile sermaye ve operasyonel giderlerde tasarruf sağlayacak, dağıtılmış BT yönetiminin karmaşıklığını en aza indirecek ve sınırlı alanın daha verimli kullanımı için BT varlık yerleştirmelerinin yoğunluğunu artıracaksınız.

Kritik altyapı sağlayıcıları sınırsız olsa da, akıllıca seçim yapın ve sistemlerinizin yerel ve küresel olarak tüm sisteminize hizmet verebilecek, kritik kenar işlemlerinizin kesintisiz çalışmasını sağlayacak ve kaynaklarınızı en üst düzeye çıkarabilecek güvenilir, istikrarlı bir satıcı tarafından desteklendiğinden emin olun.

En son trendler, teknolojiler ve haberler hakkında bilgi sahibi olmak için blogumuza abone olun.
İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon