The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Veri Merkezi 2025:
Daha Keskin Bir Uç Nokta Odağa Giriyor

Beş yıl önce yayımladığımız, 2014 Yılı Data Center 2025 raporunda orta nokta güncellemesi yapmaya karar verdiğimizde, ekibimiz için tek bir tavsiyem vardı: Bunu bir rapor kartına çevirmeyin. Bu söylediğim, o tahminlerin doğruluğunu derecelendirmekle ilgili değil. Yakında gerçekleşecek olanları herkesin daha iyi anlamasına yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmakla ilgili. Bu sektör, her kaçınılmaz dönüşün 10 yıllık öngörülerle tahmin edilmesini beklemek için çok hızlı hareket ediyor. Bununla birlikte, uzmanlar 2014 tahminlerinde kaçırdıklarından daha fazla hedefi vurdu.

Bu ilk rapor ile 2019 güncellemesi arasındaki en belirgin fark, ağın uç noktasındaki faaliyet patlamasına olan dikkatin artmasıdır. Uç nokta 2014'te bir ilgi alanı haline geliyordu ancak orijinal raporda sadece dört defa değinildi. Veri merkezi ekosisteminin giderek daha da dağıtılan doğasını yansıtan güncellemenin her yerinde. Aslında, uç noktadaki etkinliğin, asıl araştırmadan bu yana geçen beş yıl içinde veri merkezinin tanımını temelden değiştirdiğini söylemek zor değil.

Ağın Uç Noktasında olası zorlukları öngörmek

Bunu bir düşünün: Toplu olarak, ankete katılanlar, toplam uç nokta bilişim siteleri sayısının şimdi ve 2025 arasında üç kattan fazla olacağını düşünüyor. Bu, ağlarımızı oluşturma, çalıştırma ve hizmet verme biçimimizde büyük bir değişimdir. Gerçek şu ki, bu öngörüler muhtemelen biraz tutucu. 5G ağları faaliyete geçirildiğinde, uç nokta daha da kritik hale gelecek ve daha da hızlı bir şekilde genişleyecektir.

Bu yeni öngörülere baktığımda, bunları başka bir göze çarpan veri noktasıyla birlikte ele almaktan kendimi alamadım: ABD’deki anket katılımcılarının yüzde 33'ü, 2025 yılına kadar emekli olmayı beklediklerini belirtti. Sektördeki ciro bu sayıya yaklaşsa bile; bu durum, sektörün uç noktada toplanmasıyla aynı zamanda gerçekleşen devasa bir değerli tecrübe ve kurumsal bilgi sızması anlamına gelecektir. Bu kombinasyon, ABD merkezli veri merkezleri için yanıcı bir ortam yaratabilir. Bu durum, işletmelerin değişime yönelme uzmanlığıyla deneyimli iş ortaklarına dayanmalarını her zamankinden daha önemli kılmaktadır.

2025’te veri merkezi için öngörüleriniz nelerdir?

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon