The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Partners

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Microdatacenters

Microdatacenters van Vertiv aangepast aan uw behoeften.

Het voordeel van Vertiv

Vertiv microdatacenters bieden een alles-in-een oplossing die is gemaakt voor unieke verwachtingen en beperkingen waarbij stroom, koeling, monitoring en racks worden gecombineerd.

Door gebruik te maken van de SmartRow™ DCR-, SmartRow™ DCX- en SmartMod™-productfamilies, creëert ons wereldwijde team oplossingen met krachtige rekencapaciteit, maar wel met een kleine fysieke voetafdruk. Vertiv micro-modulaire datacenters koppelen zowel de IT- als de ondersteunende infrastructuurfaciliteiten nauw samen tot een op zichzelf staande geprefabriceerde unit.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

 Image

Gebouwd met zelfstandige, vooraf geteste en geïntegreerde infrastructuur.

 Image

Maak een alles-in-één behuizing voor geoptimaliseerde IT-diensten en netwerken van de volgende generatie.

 Image

Implementeer in een gebouw of als een op zichzelf staande structuur.

Gerelateerde producten en diensten

SmartMod-infrastructuur

Geprefabriceerde gebouwen voor een breed scala aan toepassingen en branches, ontworpen als eenvoudig te vervoeren, vooraf gemonteerde modules voor een snelle implementatie. De SmartMod™ is speciaal ontworpen met de behoeften van datacentermanagers in het achterhoofd en biedt een intelligente, snel te implementeren, geprefabriceerde behuizing voor modulaire datacenters.

Side view of the Liebert EXS double conversion UPS

Liebert EXS UPS, 10-40 kVA

De Liebert® EXS combineert een compact ontwerp met verbeterde prestaties. en biedt daarnaast het maximale actieve vermogen. Het verbeterde ontwerp is compacter dan ooit en de efficiëntie in dubbele conversie modus is verbeterd tot 96,2%. Dit biedt een continue stroombeveiliging met een geoptimaliseerde interne runtime in een standalone oplossing.

Liebert ITA2 UPS, 10-20 kVA

Met een online dubbele conversietechnologie, een totale power factor en een zeer compact rack/torenontwerp is de Liebert ITA2 de perfecte oplossing voor stroombeveiliging voor uw computerruimtes en opslag- en netwerkapparatuur.

Liebert CRV, row-based koelunit

Een veelzijdige koelunit voor datacenters die uitermate geschikt en ontworpen is voor het koelen van serverrackkasten in kleine en middelgrote datacenters. De Liebert CRV is voorzien van ICOM-besturing en een digitale scroll-compressor, voor een grote betrouwbaarheid en geoptimaliseerd warmtebeheer voor het datacenter.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

PARTNERS
Partner-login

Taal & locatie