The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Core datacenters en kritische bedrijven

Bouw flexibele, schaalbare en efficiënte core datacenters met Vertiv.

Het voordeel van Vertiv

Vertiv maakt het uitbreiden van het core datacenter en de kritieke faciliteitencapaciteit eenvoudig door gebruik te maken van modulaire integratietechnieken om overal ter wereld effectief datacenters te ontwerpen en te bouwen,.

We maken de oplossing op maat voor uw toepassing, pre-engineering, pre-configuratie, pre-testen en pre-validatie voor uw specifieke behoeften en verwachtingen. Onze oplossingen worden ondersteund door een wereldwijde voetafdruk voor productie en toelevering, gebouwd op tientallen jaren leiderschap in datacenter- en telecomtoepassingen.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

 Image

Betrokken bij IT, faciliteiten, netwerk en veiligheid, zodat het project functioneert vanaf de eerste vereisten tot aan de uitvoering.

 Image

Verminder inefficiëntie door geteste, fabrieks-geïntegreerde oplossingen van meerdere leveranciers op maat te maken en ze op locatie te assembleren.

 Image

Werk samen met uw facilitair team, zodat kritieke belastingen hoog blijven terwijl nieuwe capaciteit wordt toegevoegd.

Aanbevolen Succesverhaal

Aangepaste datacenteroplossing voor fabrikant van huishoudelijke producten

Een toonaangevende fabrikant van huishoudelijke producten moest een nieuw datacenter aan zijn faciliteit toevoegen ter ondersteuning van kritieke productietoepassingen.

In samenwerking met onze elektrotechnische partner verzorgden we kant-en-klare levering voor een lokale, maar aparte datacenterfaciliteit, gebouwd rond de compacte en krachtige SmartMod™-infrastructuur van Vertiv. Door ervoor te zorgen dat kritieke technologieën altijd werken, is de SmartMod een modulaire IT-infrastructuuroplossing in de vorm van een aangepaste datacenterbehuizing. Het is een volledig geïntegreerde, op zichzelf staande, snel inzetbare unit die gemakkelijk is te verhuizen en is ontwikkeld om organisaties jarenlang te ondersteunen.

Lees het volledige verhaal

Gerelateerde producten en diensten

SmartMod-infrastructuur

Geprefabriceerde gebouwen voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontworpen als eenvoudig te vervoeren, vooraf gemonteerde modules voor snelle implementatie. De SmartMod™ is speciaal ontworpen voor de behoeften van datacentermanagers en biedt een intelligente, snel te implementeren, geprefabriceerde behuizing voor modulaire datacenters.

VERTIV™ Power Module

De VERTIV™-voedingsmodule biedt u de mogelijkheid om geïsoleerde, vermogensdichte kritische infrastructuurcapaciteit alleen te implementeren wanneer uw business daarom vraagt.

Liebert EXL data center UPS family side view

Liebert EXL S1 UPS, 100-1200 kW

De Liebert® EXL S1 levert betrouwbare voeding en biedt tegelijkertijd eersteklas bescherming van apparatuur en maximale energiebesparing voor middelgrote datacenters en bedrijfskritische toepassingen. De nieuwste hoge efficiëntie Dynamic Online-modus maakt operationele efficiëntie van maximaal 99% mogelijk zonder in te leveren op beschikbaarheid.

Liebert PDX, vloerstaande direct expansie koelunit, van 15 tot 165 kW

De Liebert PDX koelunit met directe expansie voor grote ruimtes is voorzien van de meest geavanceerde koeltechnologie, waardoor de unit een efficiënte koeling garandeert voor datacenters en serverruimtes.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie