The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Vertiv's toewijding aan duurzaamheid

Onze leidende principes

 • We verbeteren de productprestaties om klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken voor het besparen van energie en water en het verminderen van de koolstofvoetafdruk.
 • We implementeren processen en innovaties in onze faciliteiten om energie, water en andere hulpbronnen te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.
 • We voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving en streven ernaar om gevaarlijk afval te verminderen en, waar mogelijk, te elimineren door middel van bronvermindering en recycling.
 • We geven regelmatig training om ervoor te zorgen dat onze werknemers op de hoogte zijn van bijgewerkte wet- en regelgeving, praktijken voor het voorkomen van vervuiling en het minimaliseren van afval en technologische ontwikkelingen.
 • We controleren onze activiteiten om naleving van deze principes te bevestigen.

Klanten helpen duurzaamheid te verbeteren

Vertiv-producten voor voeding, koeling en beheer van bedrijfskritische infrastructuur zijn ontworpen om onze klanten te helpen hun gebruik van energie, water en ruimte te verminderen. We werken ook nauw samen met klanten aan datacenterontwerpen en systeemarchitecturen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te ondersteunen, van "groene" faciliteiten tot hybride implementaties. We nemen ook deel aan talrijke initiatieven van de industrie en de overheid gericht op het verminderen van energieverbruik en het testen en certificeren van producten.

Belangrijke prestaties zijn onder meer:


Energy Logic

We hebben de leiding genomen over de ontwikkeling van Energy Logic in de IT-industrie, een 10-stappenplan voor het aansturen van verbetering in IT-efficiëntie en ondersteuningssystemen. Energy Logic toonde aan dat een besparing van 1 watt op processorniveau een trapsgewijze invloed had op andere systemen, wat bijna drie keer zoveel besparing op faciliteitsniveau veroorzaakte. Vertiv deelt deze gedetailleerde strategie al meer dan tien jaar openlijk met de wereld, waardoor faciliteiten hun energieverbruik met de helft kunnen verminderen.


Datacenterevaluaties

Vertiv is een betrouwbare adviseur voor bedrijven die op zoek zijn naar energiebesparingen in datacenters. We bieden een dienst voor energieoptimalisatie voor datacenters en computerruimtes die productupgrades en vervangingen aanbeveelt die gecontroleerde energiereducties tot 60% opleveren en verbeteringen in IT-belastingscapaciteiten.

In Australië heeft Vertiv een ISO 14001-certificering voor milieumanagementsystemen behaald en een door NABERS geaccrediteerde technicus voor het uitvoeren van datacenterbeoordelingen.Water- en energiebesparing

De oplossingen voor thermisch beheer van Vertiv zijn toonaangevend op het gebied van efficiëntie en waterbesparing. Vertiv schat dat onze watervrije koelsystemen wereldwijd miljarden liters water per jaar hebben bespaard sinds hun introductie in 2013, waarbij elke implementatie 6,75 miljoen liter water per jaar bespaart in vergelijking met systemen op waterbasis met een open lus. We hebben ook een pioniersrol gespeeld in het gebruik van thermische beheercontroles op systeemniveau die thermische systemen in het hele datacenter in staat stellen intelligent samen te werken om het energieverbruik te verminderen.

Door middel van deze bedieningselementen en geavanceerde technologie voor warmtewisselaars kunnen klanten met de thermische beheerlijn PUE-classificaties van slechts 1,05 halen.

Vertiv heeft de toonaangevende AHRI Certified®-status1 bereikt voor honderden van zijn koelmodellen voor efficiëntie en capaciteitsprestaties.

De stroombeveiligingsoplossingen van Vertiv leveren het hoogste niveau van efficiëntie dat beschikbaar is in de industrie, met beschikbare efficiëntie boven 98,5% voor een Klasse 1 UPS (zoals gedefinieerd door IEC 62040-3). De experts van Vertiv werken samen met klanten om de meest efficiënte oplossing te vinden voor de specifieke behoeften van elke faciliteit. We zijn ook toonaangevend in de UPS-industrie in het ontwerpen van lithium-ion-accusystemen voor datacenters, die milieuvriendelijker zijn gebleken dan traditionele accutechnologieën en drie keer langer meegaan, waardoor afval wordt verminderd. We bieden ENERGY STAR-gekwalificeerde UPS-systemen in acht productlijnen, voor 78 modellen.

Vertiv helpt telecommaatschappijen een aanzienlijk bedrag te besparen op hun elektriciteitsrekeningen en het vrijkomen van miljoenen tonnen broeikasgassen te elimineren via de efficiënte gelijkrichters. In de nabije toekomst zal Vertiv een uiterst efficiënte gelijkrichter met een efficiëntie van maximaal 98% uitbrengen om energie te besparen en de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen.

1AHRI Certified® is een geregistreerd handelsmerk van het Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute.

Vertiv-faciliteiten

Over de hele wereld voert Vertiv talrijke initiatieven uit om de operationele duurzaamheid te verbeteren en voortdurend de verwachtingen van de klant te overtreffen. We voeren veranderingen door die de veiligheid voor onze werknemers maximaliseren, het milieuprofiel van onze vestiging verbeteren en een efficiënter gebruik van natuurlijke hulpbronnen in onze productieprocessen stimuleren. Als er kansen ontstaan om de impact op ons milieu te verminderen, zal Vertiv nieuwe innovaties en manieren van zakendoen ontwikkelen die de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten ondersteunen en duurzaamheid binnen ons eigen bedrijf bereiken

 • In de VS heeft Vertiv veel van zijn nieuwe faciliteiten ontworpen en gebouwd volgens de door Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) gecertificeerde normen, met gebruik van duurzame ontwerpprincipes, technologieën en best practices.
 • Vertiv heeft recyclingprogramma's geïmplementeerd in zijn productie- en kantoorfaciliteiten voor gebruikte olie; elektronisch afval; gebruikte batterijen; afvalmetalen waaronder koper, aluminium en staal; afvalkarton; en gebruikte lampen.
 • De verlichting is ook op de meeste locaties verbeterd om de energie-efficiëntie te verbeteren.
 • In de meeste productiefaciliteiten wordt het waterverbruik verminderd, met name in Reynosa en Mexicali, Mexico. De Vertiv Reynosa-faciliteit werkt aan een zeer groot waterreductieproject dat condensaatwater van airconditioning zal recyclen en hergebruiken om ten minste twee gebouwen van stroom te voorzien.
 • Onze productie- en grote servicefaciliteiten in Noord- en Zuid-Amerika ondergaan geplande milieuaudits door derden. Dit proces omvat een diepgaande analyse van de naleving van alle milieuactiviteiten en de toepasselijke wetgeving in elke faciliteit.
 • Alle andere faciliteiten zullen een milieu-zelfbeoordeling uitvoeren voor geselecteerde omgevingen.

 • Onze Europese activiteiten hebben de Silver Level-status bereikt in het EcoVadis-systeem voor het volgen en verbeteren van de prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
 • Door te werken aan een gedefinieerde reeks milieudoelstellingen met driemaandelijkse Key Performance Indicators (KPI's).
 • Alle belangrijke locaties zijn elke vijf jaar onderworpen aan een energiebesparingsregeling (ESOS). Elke audit levert projecten op om het energieverbruik en daarmee de uitstoot te verminderen. 
 • Wagenparken zijn geüpgraded om het gebruik van hybride technologie te verhogen om het brandstofverbruik te verminderen.
 • Alle productiefaciliteiten zijn ISO 14001-geaccrediteerd, wat betekent dat ze zijn ontworpen om de impact van activiteiten op het milieu beter te beheren en om een goed milieubeheer te demonstreren.
 • 33% van de faciliteiten wordt elk jaar gecontroleerd op het milieu.
 • De productiefaciliteiten in China hebben een certificering voor het ISO 14001-milieubeheersysteem behaald, wat heeft bijgedragen aan het verminderen van verontreinigende stoffen en emissies, en het bevorderen van afvalrecycling, energiebesparing en vermindering van grondstoffen.
 • Deze faciliteiten hebben ook ISO 50001-certificering behaald, wat organisaties een erkend kader biedt voor het ontwikkelen van een effectief energiebeheersysteem voor het implementeren van relevante staatswetten en -voorschriften, het beheersen van bedrijfsrisico's en het instellen van een mechanisme voor het voortdurend verbeteren van energiebeheerprestaties.
 • Deze fabrieken hebben de OHSAS 18001-certificering behaald, die tot doel heeft het verlies van leven, eigendom en tijd als gevolg van ongevallen en schade aan het milieu te verminderen en te voorkomen.
 • Fabrieken in China implementeren maatregelen voor energiebesparing en vermindering van het verbruik, waaronder:
  • Vervanging van de weerstandsbelasting door feedbackbelasting om vermogensverlies te verminderen. De feedbackbelasting kan meer dan 80% van de energie besparen in vergelijking met de weerstandsbelasting.
  • Stroomfactorcompensatie voor middenspanningswerkplaatsen om de stroomfactor te verbeteren en reactief vermogensverlies te verminderen.
  • Verlichtingsverdeling aanpassing in elke werkplaats. Verlichting kan voor elke werkplaats afzonderlijk worden geregeld, waardoor de verspilling wordt verminderd.
  • Verlichtingsupgrades voor fabriekswerkplaats. Vervangen van fluorescerende lampen door energiezuinigere leds.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie