The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Telco’s & edge computing: Video’s over de uitdagingen van 5G edge computing

Telco’s & edge computing: Kans, afleiding of bedreiging (Intro video)

Zijn telecombedrijven klaar voor de kansen en uitdagingen die edge computing met zich meebrengt voor hun IT-infrastructuur en 5G-netwerken? Bekijk de bovenstaande video en bezoek Bedreiging of kans? Wat edge computing betekent voor telco’s en de IT-industrie, en de volledige impact van edge computing op de IT-infrastructuur van telco’s. Edge computing is een van de belangrijkste technologieën van het komende decennium, en is de belangrijkste enabler van de 5G-netwerken en apparaten met een internetverbinding. 5G belooft daarom geweldige kansen voor telco’s, maar brengt ook grote uitdagingen met zich mee. Ons panel van wereldwijde telecomexperts debatteerde hierover en onthulde wie de belangrijkste begunstigden zijn van edge-implementaties in de telecomsector.

Zijn telecombedrijven klaar voor de kansen en uitdagingen die edge computing met zich meebrengt voor hun IT-infrastructuur en 5G-netwerken? Bekijk de videoclips hieronder en bekijk wat onze experts te zeggen hebben.

Wat zijn de drie sleutels tot succes voor telecombedrijven om 5G te gelde te maken?

Wilt u weten hoe telco’s het beste hun 5G-netwerkarchitectuur te gelde kunnen maken? Bekijk de bovenstaande video en bezoek Bedreiging of kans? Wat edge computing betekent voor telco’s en de IT-industrie, en de volledige impact van edge computing op de IT-infrastructuur van telco’s. Waar 5G klaar staat voor het transformeren van de gebruikerservaring, geeft telecoms director Jon Abbot zijn visie op de drie sleutels tot succes waarmee telecomoperators hun investering in geld kunnen omzetten en niet simpelweg een platform bouwen waarmee derden content kunnen leveren.

Hoe kunnen telco’s de kracht van edge-computing die nodig is voor 5G adresseren?

Vraagt u zich af hoe goed telco’s gepositioneerd zijn voor de rekenkracht aan de edge die 5G nodig heeft en de overlap hiervan met het IT-netwerk? Bekijk de bovenstaande video en bezoek Bedreiging of kans? Wat betekent edge computing voor telco’s en de IT-industrie? En wat is de volledige impact van edge computing op de telco IT-industrie? Edge groeit uit tot een concurrentieprobleem voor telecomoperators. Fernando Garcia, General Manager Vertiv LATAM, opent het debat over dit onderwerp.

Hoe krijgt u de juiste stroomvoorziening aan de edge van het netwerk voor 5G?

Hoe voorzien operators zowel telecomapparatuur als de edge computing die nodig is voor 5G van stroom? Bekijk de bovenstaande video en bezoek Bedreiging of kans? Wat edge computing betekent voor telco’s en de IT-industrie, en de volledige impact van edge computing op de IT-infrastructuur van telco’s. 5G vereist niet alleen stroom, maar ook de juiste stroom. Danny Wong, Director Telecoms Asia, vertelt hoe operators dit probleem oplossen en tegelijkertijd energiezuinig blijven.

Wat is er nodig voor het ontgrendelen van het potentieel van de edge van het telco-netwerk?

Benieuwd naar de volgende fase van de infrastructuur van het telecomnetwerk, gedicteerd door 5G en edge computing? Bekijk de bovenstaande video en bezoek Bedreiging of kans? Wat edge computing betekent voor telco’s en de IT-industrie, en de volledige impact van edge computing op de IT-infrastructuur van telco’s. Computing en storage is door operators met het oog op optimalisatie al langer geïmplementeerd in centrale kantoren. Scott Armul, Vice President van DC Power Systems Vertiv vertelt over de natuurlijke ontwikkeling van deze strategie in relatie tot 5G en edge.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie