The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

T-Systems, een wereldwijd opererend IT-dienstverlenings- en adviesbureau dat in 2000 is opgericht als dochteronderneming van Deutsche Telekom, is een van de grootste Europese IT-dienstverleners met wereldwijde leveringsmogelijkheden.

Volgens de strategische visie om cloudservices aan te bieden, werd de behoefte van T-Systems voor de uitbreiding van datacenters van groot belang. Om aan de verwachtingen van het bedrijf en aan de business cases van hun klanten te voldoen, moest een combinatie van eisen worden gerealiseerd op het gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging, schaalbaarheid, transparantie, efficiëntie en duurzaamheid - met daarnaast een snelle implementatie. Het uitbreiden of bouwen van een traditioneel datacenter in een kort tijdsbestek kan een grote uitdaging zijn die aanzienlijke middelen vereist. Na een grondige analyse bleek een modulaire, container-gebaseerde constructie de ideale optie om met succes snelle beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid te realiseren; met een eenvoudige mogelijkheid voor toekomstige fasen van uitbreiding, evenals een gefaseerde investering.

"Het modulaire ontwerp geeft ons meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor toekomstige investeringen en biedt onze klanten tegelijkertijd onmiddellijk een scala aan voordelen", aldus Núria Berché, Program Manager bij T-Systems Iberia. "Vertiv heeft met ons samengewerkt om ware expertise en kennis van de industrie te leveren, waardoor we een sterk cloud-platform kunnen bieden dat zowel binnenlandse als regionale klanten in Europa bedient".

Casus overzicht

Locatie: Barcelona, Spanje

Vertiv Solutions:

Het T-Systems-datacenter is speciaal ontworpen en gebouwd in de gespecialiseerde Integrated Modular Solutions-faciliteit van Vertiv in Kroatië en is later overgebracht naar de locatie in Barcelona, Spanje. Het T-Systems-datacenter bestaat uit 38 geïntegreerde modules met bijna 300 Vertiv Knürr® -racks, meer dan 60 Liebert® Thermal Management-units en een aantal AC-stroomsystemen. De modulaire infrastructuur omvat isolatie, brandbeveiliging, monitoring en beveiligde toegangscontrole.

Kritieke behoeften:

Het uitbreiden of bouwen van een traditioneel datacenter in een kort tijdsbestek kan een grote uitdaging zijn die aanzienlijke middelen vereist. Na een grondige analyse bleek een modulaire, container-gebaseerde constructie de ideale optie om met succes snelle beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid te realiseren; met een eenvoudige mogelijkheid voor toekomstige fasen van uitbreiding, evenals een gefaseerde investering.

Download de Case Study

Gerelateerde artikelen

Partner-login

Taal & locatie