The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

T-Systems, een wereldwijd opererend IT-dienstverlenings- en adviesbureau dat in 2000 is opgericht als dochteronderneming van Deutsche Telekom, is een van de grootste Europese IT-dienstverleners met wereldwijde leveringsmogelijkheden.

Volgens de strategische visie om cloudservices aan te bieden, werd de behoefte van T-Systems voor de uitbreiding van datacenters van groot belang. Om aan de verwachtingen van het bedrijf en aan de business cases van hun klanten te voldoen, moest een combinatie van eisen worden gerealiseerd op het gebied van beschikbaarheid, betrouwbaarheid, beveiliging, schaalbaarheid, transparantie, efficiëntie en duurzaamheid - met daarnaast een snelle implementatie. Het uitbreiden of bouwen van een traditioneel datacenter in een kort tijdsbestek kan een grote uitdaging zijn die aanzienlijke middelen vereist. Na een grondige analyse bleek een modulaire, container-gebaseerde constructie de ideale optie om met succes snelle beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid te realiseren; met een eenvoudige mogelijkheid voor toekomstige fasen van uitbreiding, evenals een gefaseerde investering.

"Het modulaire ontwerp geeft ons meer flexibiliteit en schaalbaarheid voor toekomstige investeringen en biedt onze klanten tegelijkertijd onmiddellijk een scala aan voordelen", aldus Núria Berché, Program Manager bij T-Systems Iberia. "Vertiv heeft met ons samengewerkt om ware expertise en kennis van de industrie te leveren, waardoor we een sterk cloud-platform kunnen bieden dat zowel binnenlandse als regionale klanten in Europa bedient".

Casus overzicht

Locatie: Barcelona, Spanje

Vertiv Solutions:

Het T-Systems-datacenter is speciaal ontworpen en gebouwd in de gespecialiseerde Integrated Modular Solutions-faciliteit van Vertiv in Kroatië en is later overgebracht naar de locatie in Barcelona, Spanje. Het T-Systems-datacenter bestaat uit 38 geïntegreerde modules met bijna 300 Vertiv Knürr® -racks, meer dan 60 Liebert® Thermal Management-units en een aantal AC-stroomsystemen. De modulaire infrastructuur omvat isolatie, brandbeveiliging, monitoring en beveiligde toegangscontrole.

Kritieke behoeften:

Het uitbreiden of bouwen van een traditioneel datacenter in een kort tijdsbestek kan een grote uitdaging zijn die aanzienlijke middelen vereist. Na een grondige analyse bleek een modulaire, container-gebaseerde constructie de ideale optie om met succes snelle beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid te realiseren; met een eenvoudige mogelijkheid voor toekomstige fasen van uitbreiding, evenals een gefaseerde investering.

Download de Case Study

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie