The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Als u in of rond de telecomindustrie werkt kunt u niet ontkomen aan de hype rond 5G. De voorbereiding daarop heeft zonder twijfel topprioriteit, en terecht, want de meeste experts zijn het erover eens dat deze volgende generatie van mobiele netwerktechnologie een enorme verandering teweeg zal brengen voor bedrijven en consumenten — een sentiment dat ook naar voren kwam tijdens een recente webinar van Vertiv en 451 Research.

451 Research is ervan overtuigd dat “5G de meest invloedrijke en moeilijke netwerkupgrade is voor de telecomindustrie omdat het onderdeel is van een zeer complexe ‘digitale transformatie’ met daarin IT-/netwerkconvergentie en radicale veranderingen in de manier waarop software wordt gemaakt en verspreid.”

De enorme omvang van verandering en mogelijke levensveranderende voordelen die worden verwacht van 5G-technologie blijft de hype voeden, wat ervoor zorgt dat velen er bijna niet op kunnen wachten, en in sommige gevallen zorgt voor angst in verband met de komende transformatie. Telecomaanbieders vragen zichzelf af: Wat moet ik nu doen om me voor te bereiden? Wat doen anderen? En is er genoeg tijd?

Gelukkig dient het webinar “Hoop en vrees door 5G voor de telecomindustrie” om deze hype te doorbreken (of deze in ieder geval af te zwakken) door deze vragen te beantwoorden met onderzoeksgegevens verzameld bij meer dan 100 telecomaanbieders over de hele wereld. Op basis van hun recente marktonderzoek en hun persoonlijke ervaring willen de presentatoren de hype temperen door niet alleen te focussen op de kansen. Ze identificeren ook de uitdagingen en bieden een aantal realistische benaderingen om die aan te kunnen pakken.

Luister naar de opname van deze webinar voor inzichten zoals:

  • Belangrijke industrietrends die van invloed zijn op de 5G-evolutie
  • Grootste bedreigingen voor de komende drie jaar
  • Tijdlijn voor 5G-mijlpalen (hint: volledige 5G-dekking komt wellicht niet zo snel als u denkt)
  • Soorten geplande diensten voor implementatie op korte termijn
  • Technische aspecten die het belangrijkste zijn voor zakelijk succes in 5G
  • Connectiviteitsuitdagingen (hint: een energie-efficiënte edge zal cruciaal zijn om ze te overwinnen)

“Het energieverbruik dat nodig is voor 5G heeft, indien niet onder controle, de neiging boven de financiële voordelen van nieuwe technologie en de bouw van nieuwe infrastructuren uit te groeien”, zei medepresentator Eric LeCalvez, vice president van global telecoms strategic clients and telecom vertical voor Vertiv in EMEA.

Zowel LeCalvez als zijn medepresentator, Brian Partridge van 451 Research, zijn het erover eens dat de belofte van 5G voor nieuwe mogelijkheden alleen werkelijkheid wordt als er nieuwe handelingsmodellen kunnen worden opgesteld en ingezet. Voorbereid zijn en samenwerking tussen netwerken, IT en datacenteractiviteiten zullen cruciaal zijn, evenals sterke ondersteuning van ecosysteempartners.

Begin uw voorbereiding met dit webinar!

Luister naar webinar

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie