The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Edge datacenters

Maak uw edge computing op maat dankzij wereldwijde oplossingen van Vertiv.

Het voordeel van Vertiv

Vertiv maakt gebruik van modulaire integratietechnieken om op maat gemaakte oplossingen voor uw toepassing te maken en biedt daarnaast de voordelen van een gestroomlijnd proces.

We maken gebruik van en passen toonaangevende producten aan, waaronder SmartMod™ en SmartMod™-infrastructuur, en kunnen werken volgens wetgeving en voorschriften en, indien nodig, communiceren met nationale, lokale en federale functionarissen. Met de wereldwijde oplossingen van Vertiv kunt u unieke, op maat gemaakte modulaire edge-datacenters van elke schaal implementeren, gebouwd om de flexibiliteit te maximaliseren, de schaal te vergroten en de efficiëntie te verhogen.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

 Image

Pre-configureer en pre-valideer oplossingen met meer dan 60 multidisciplinaire engineers.

 Image

Maak een flexibele reactie op onverwachte vraag mogelijk, met kortere implementatietijden.

 Image

Gebruik een combinatie van Vertiv-expertise en discipline-specifieke partners om bedrijfskritische uitdagingen te vereenvoudigen.

Gerelateerde producten en diensten

SmartMod-infrastructuur

Geprefabriceerde gebouwen voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontworpen als eenvoudig te vervoeren, vooraf gemonteerde modules voor snelle implementatie. De SmartMod™ is speciaal ontworpen voor de behoeften van datacentermanagers en biedt een intelligente, snel te implementeren, geprefabriceerde behuizing voor modulaire datacenters.

Front view of the Liebert APM online UPS

Liebert APM UPS, 30-600 kW

De Liebert® APM is een veelzijdige, modulaire, transformatorloze UPS die is ontworpen voor een maximale energie-efficiëntie tot wel 96,3% om middelgrote tot grote bedrijfskritische toepassingen te beschermen.

Liebert CRV, row-based koelunit

Een veelzijdige koelunit voor datacenters die uitermate geschikt en ontworpen is voor het koelen van serverrackkasten in kleine en middelgrote datacenters. De Liebert CRV is voorzien van ICOM-besturing en een digitale scroll-compressor, voor een grote betrouwbaarheid en geoptimaliseerd warmtebeheer voor het datacenter.

Liebert EXL data center UPS family side view

Liebert EXL S1 UPS, 100-1200 kW

De Liebert® EXL S1 levert betrouwbare voeding en biedt tegelijkertijd eersteklas bescherming van apparatuur en maximale energiebesparing voor middelgrote datacenters en bedrijfskritische toepassingen. De nieuwste hoge efficiëntie Dynamic Online-modus maakt operationele efficiëntie van maximaal 99% mogelijk zonder in te leveren op beschikbaarheid.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

Partner-login

Taal & locatie